Kirjaudu sisään

Viimeisimmät kommentit

Paikalla

Paikalla on nyt 0 jäsentä ja 0 vierasta

Myönnän pitkin hampain, että pidin arvontaohjelmasta!

Olen kritisoinut tällä foorumilla juontajiemme kielitaitoa ja olen edelleen sitä mieltä, että tehtävään olisi kannattanut valita kaksikieliset juontajat jo siitä syystä, että suoran lähetyksen juontaminen miljoonille katsojille on erittäin vaativaa jo juontajan omalla äidinkielellä. Muutaman kuukauden intensiivikurssi ei takaa luontevaa ääntämistä eikä sujuvaa puhekieltä.

Nähtyäni paljon asiallista ja epäasiallista keskustelua herättäneen arvontaohjelman olen kuitenkin sitä mieltä, että juontajamme kompensoivat kielelliset kömmähdyksensä silkalla iloisella viehätysvoimallaan. Plussan puolelle jäädään. Jaana oli suloinen vihreässä puvussaan ja Mikko voi hyvinkin jäädä euroviisukisojen historiaan yhtenä kisojen kaikkien aikojen komeimmista juontajista. Aijai, miten kauniisti hän hymyilee!

Avannosta nouseminen oli hyvä veto, mutta lauteista, kiulusta, kiukaasta ja kontista olisin mielelläni koonnut kokon. Lumiukko oli syötävän söötti ja pidin myös kauniisti toteutetuista lehti- ja lumipalloarvoista, en kuitenkaan lumiukon roskapussista. Kesäistä Helsinkiä oli ilo katsella.

Kaiken kruunasi upeiden drag-artistien sekä tanssijoiden erittäin ajankohtainen ja taidolla toteutettu show, josta Carola ei lehtitietojen mukaan todellakaan pahoittanut mieltään!! 'Carolan' rakas tuuletin, jota hän silmäilee ja sivelee hellästi, oli neronleimaus! Nauran joka kerta kun näen tuon pätkän. (Mutta antakaa Hannalle mieluummin räntäkone, kiitos!) Tänä vuonna Tanska ja Ukraina lähettävät kisoihin drag-artistin ja After Dark oli mukana Ruotsin karsinnoissa - shown ajoitus oli mitä parhain.

Ihan nappiin arvontaohjelma ei mennyt - mutta sitä on mielestäni kritisoitu täällä kotimaassa aivan liikaa. Tylsyydestä ohjelmaa ei todellakaan voi syyttää! YLE on oivaltanut, että camp-henkisyys on nykyään osa ennen niin arvokkaiden euroviisujen luonnetta.

Jaana, Mikko, Jarkko ja Osku - kiitän ja kumarran!

Arvontaohjelma osoitti suhteellisuudentajua

Hei, olen samaa mieltä Touho-serkun kanssa siitä, että arvontaohjelmaa on mollattu täysin suotta.

Katselin tuota tilaisuutta mielenkiinnolla, ja loppujen lopuksi ihan nautinnolla. Ohjelmasta paistoi läpi ainakin se, että juontajat alkavat jo nyt olla tehtävänsä tasolla. Pienet virheet ja niistä selviäminen vain lisäävät heidän pisteitään minun silmissäni, ovat samanaikaisesti inhimillisiä ja ammattilaisia.

Kaksi kuukautta on riittävä aika Jaanalle ja Mikolle perfektoitua, jopa ehkä liikaakin. Melkein toivon, että Areenallakin tapahtuisi jotain paperilappujen putoamista vastaavaa, jotta lopputulos ei olisi liian kliininen.

Muutenkin tuo tilaisuus henki lämmintä henkeä ja suhteellisuudentajua. Kysymyksessähän oli käsittääkseni vain esc-delegaatioiden kokouksessa pidetty arvonta, joka vain satuttiin televisioimaan eri puolille maailmaa, joten olisi osoittanut mielestäni mauttomuutta ja suhteellisuudentajun puutetta, jos YLE tehnyt arvonnasta elämää suuremman (ja kalliimman shown). '

Lavastus oli kiva ja mukavan valoisa, alkuinsertti ja väli-insertit hyvin tehtyjä ja arvonta niin mielenkiintoinen kuin nyt yli 50 esiintymispaikan arvonta voi olla. Lopun drag-show tuntui aluksi vähän vanhan kertaukselta, mutta Carolapätkä tuulettimineen sai minut hytkymään sohvalla. Tietenkin Aftonbladet teki asiasta ison jutun, vaikka Carola itse tuntuu asiasta vähät välittävän.

Kaiken kaikkiaan hyvin tehty minishow, joka vahvisti ainakin minun luottamustani siihen, että YLE tekee hienoa työtä myös toukokuussa. Silloin katsojamäärät ja budjetit ovat vähintään satakertaiset tuohon arvontatilaisuuteen verrattuna joten show tietenkin on myös aivan toisennäköinen.