Kiitos kaikista lähettämistänne ihanista kirjeistä ja maileista! Muistathan, että voit lähettää meille postia myös netin ja Palautesivun kautta!Lukijoiden palaute

Kirjeitä laatikossa!

Iines kiittää kaikkia postia lähettäneitä!
Palautteita, sekä kehuja ja haukuja, on ollut ilo lukea ja tietää, että te olette halunneet vaikuttaa ohjelmaan omilla mielipiteillänne. Kiitos! Mahtavaa, kuumaa ja aurinkoista kesää!

No, moi Iinekset! Te ootte parhaita!!!!!!!!!!!!!!!!!
Täällä on eräs Armi-tyttö, joka on 14 wee joka on kattonu melkein joka iineksen jakson neljän vuoden ajan ja osalistunut kilpailuhin. Mut nyt tää huippuohjelma sit loppuu :( BUUU. No niin niistä kilpailuista ja mielipiteistä mä oon lähettänyt mielipiteitäni iinekseen ja OSALLISTUNUT KILPAILUIHIN HUOM MELKEIN JOKA IKINEN KERTA NELJÄN VUODEN AJA JA KOSKAAN EN OO SAanu mitään palkintoa siis NELJÄN VUODEN AJAN AIKANA NIIN VOISITTEKO OLLA NIIN KILTTEJÄ ETTÄ LÄHETTÄISITTE MULLE jotakin.
-Armi-

Mix iines loppu kun se oli NIIIN HUIPPU OHJELMA? Ei HAUKKUMISTA!:):):):)
- Imatralainen 12wee tyttö:)-

Iines on hyvä ohjelma. Tanssikurssi on typerä.
-Katja-

Tosi hyvä että täällä neuvotaan nuin tarkasti meikkaamisen vaiheet! Voisi olla enemmän kaikkia luomivärineuvoja! Niitähän voi tietääkseni laittaa vaikka millä lailla..:)
-Kristiina-

Iines on hyvä nuorten ohjelma. Harmi, etten ole ehtinyt katsoa sitä paljon mutta tästä lähtien aijon katsoa. Juontajat ja aiheetkin ovat hyviä sekä julkkistapaamiset.
-Moona-

Joo, tosi hyvä jakso ja harmi vaan kun se loppu:(
-Saara-

Mulla on monia idoleita. Aina äitistä Rasmuksen Lauriin. Kai niistä idoleista sitte saa jotain irti, ku niitä jaksaa palvoa:)
-Mari-

Iines on just hyvä ohjelma! Lisää juttua apulannasta.
-Kaisa-

HEI! Te olette tosi ihania. Oon 12w
tyttö, jolla ei ole kavereita. Olen aina yksin koulussa, mutta olen saanut teiltä paljon tukea ja vastauksia kysymyksiini. Kiitos siis paljon!!! Haukkuja: Ei sellaisia ole. =) Voisitteko saada ohjelmaanne Himin tai jonkun Pahoista Pojista.
-Nea-

Iines on todella hyvä ohjelma ja se on mielenkiintoinen ja sieltä saa paljon uusia vinkkejä elämään!
- Miia-Liisa -

Haluaisin, että näyttäisitte uudestaan vappuna tulleen Iineksen jossa oli vappurieha ja siellä oli vieraana Jussi69 ja haluaisin nähdä sen kokonaan! PS. olen hullu 69eyes fani joten hopi hopi!!
-Nipa69-

Onko täällä ketään "mariska-fania?"
Se tyttö joka haastatteli sitä, jos kukaa näki ni, sattu olemaan mä...
Mä haluisin The rasmuksen iinekseen
Se on tosi hyvä bändi!!!
-MiMMu-

Minusta muodin mukana ei tarvitse liikkua ellei itse halua =) ja minusta homous on todella kauhea asia minkä ikinä olen kuullutkaan =) se on kauheaa... minun lemppi ammattini on: lastenhoitaja, sitten, joskus, kun valmistun lähihoitajaksi...niin haluisin päästä töihin lastentarhaan tai johonkin sellaiseen paikkaan missä on lapsia tai nuoria=)
- Hanna-Mari -

Moi kaikille! Iines on paras nuorten ohjelma aikoihin.=) juontajat ja kaikki jutut on tosi ihanii! Miks nii hyvän ohjelman kun Iines pitää loppuu..? Jatkakaa Iinestä..=)
-Jonna-

Te ootte tosi hyviä juontajia ja tää ohjelma on muutenkin hyvä. Idolitapaamiset on kiva homma. Iines on muuten hyvä, mut se on ihan liian lyhyt ja voisi tulla kahdesti viikossa. Voiko asialle tehdä jotain? Voitaisiinko näyttää se osa uudelleen, jossa on tyttöjen muodista? Eiks vaan, että jossakin osassa voisi olla kesä-juttuja! tuleehan Iinnes kesälläkin!?
-Pihla-

KIITOS, KIITOS ! Tänään se vihdoin tuli telkasta..Se Jussi69 haastattelu meinaan. = ) Ja juttukin löytyy täältä vielä. Kiitos vielä. Jussi oli aivan mahtava pakkaus. Ja sitten vielä, kun Summeristakin otettiin yhteyttä.. Kyllä mua nyt viedään. (:
-Essi-

Iines on hyvä tv-ohjelma. Sitä seuraan mielellään ja siinä on hyviä ja kiinnostavia juttuja. Iines on hyvin tehty ohjelma. Harmi vaan, että Iines nyt on lopussa.. Oli ilo seurata teidän ohjelmaa.. Olen katsonut melkein joka jakson. Olen jopa nauhoittanut niitä jos olen kerennyt. Se voisi kestää pidempää.. Haluaisimme mennä katsomaan Henna Vännistä eli Salattujen Elämien Aamu Korhosta, koska se on hyvä näytteliä ja se on meidän idolimme ja paras salkkareiden näytteliä.
-Essi ja Nonna

Ihan jeessi ohjelma. Meikkikoulu,lääkäri ja vaatekaappi on tosi kivoja. Keskustelut ei jaksa kiinnostaa. Niit ei jaksa kattoo, kun ne on tylsiä. Joo, no ehkei ne keskustelut sit kyl kiinnostakaan kun ei viel hirveesti ole ikää.
-Pauliina-

Ei nyt haukkuja, mutta yhdessä meikkauskuvassa laitettiin tytölle korostuskynää KOKO silmänaluselle, mikä nimenomaan korostaa silmänalusia eli vain silmäjuonteisiin tulisi laittaa.
-Maskeerausopiskelija-

Teillä on aika hyvä ohjelma ja katon sen aina kun ehdin. Ois aika kiva, jos saisitte sinne ohjelmaan vanhoja juontajia kertomaan mitä niille kuuluu!
-Minna-

Minä en ymmärrä niitä, jotka ovat pukeutuneet vain muoti vaatteisiin, haukkuvat muita koska he matkivat. Minulla ei ole kyllä mitkään muodikkaat vaatteet. Siksi Minulle tulee halu luoda uusia muoti tyylejä. esim. valitsen kaapista housut ja paidan jotka eivät sovi ollenkaan yhteen ja pistän ne päälle. Tai yritä löytää niin yhteen sopivat vaate kappaleet kuin on mahdollista.
Minulle on aivan sama onko ihminen homoseksuaali vai ei. Hän on silti vain tavallinen ihminen, joka tykkää omaasukupuoltaan omaavasta henkilöstä.
Ohjelma ideani olisiseuraavan lainen:
pukeutukaa jonkin sorttisiin vappu-asuihin, niin että teitä ei tunnisteta, kävelkää torilla ja kysykää ihmisiltä, "Mikä on parasta vapussa?" ja yrittäkää naurattaa henkilöä, jos tämä ei ole vielä nauranut asuillenne.
inun idolini on Julis Robert, toivoisin kovasti tapaavani hänet, mutta se on varmaankin aivan mahdotonta.
-Johanna-

Siis Iines on tosi hyvä! Miks Gimmelin tytöt ei voi tulla sinne?
Iines rulettaa!! Yök, mua oksettaa kun te käytätte niin hirveitä vaatteita! Haluaisin tavata Gimmelin siis se on niin best pliis järjestäkää mulle Gimmelin tapaaminen jonkun mun ystäväni kanssa.
-Essi-

Kun koulusta mä tuun,
ja läksyt tehä kerkeen.
istun nojatuoliin,
ja uppoudun hetkeen.
telkkaan ykköstä kelaan.
keskiviikko iltäpäivä on,
iines koht alkaa,
taitaa tulla kiire,
jos suuhun jotain nakkaa.
AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE IINEKSEN KATSOJILLE!!! =)
-Amppari-

Mun unelma-ammatti olis maskeeraja. Se olis vähän siistii! Sais meikkailla kaikkien julkkisten kasvoja ja kaikkiin teatterien esiintyjien kasvoja,
tai sit jonkun telkkarin ohjelmien näyttelijöiden.
-Rosaliina-

Iines on todella mukavaa katsottavaa aina koulun jälkeen!!!! Iineksessä voisi olla enemmän meikkaamisesta ja trendistä!!! Voi tehdä välipala jutussa noita karkkeja! En tiä miten mutta... !!!!!
- Iines-fany -

Iines on maailman paras ohjelma!!!=) Te juontajat ootte huippuja! Jos mulla olis sellasia siskoja ku te ootte, niin mä olisin maailman onnelisin! Te ootte niin positiivisiaki ja kivoja!=) Mä katon aina Iineksen ku vaan voin! ja siinä on kaikki parasta.! toivottavasti IINES ei lopu KOSKAA!!!=)=) JATKAKAA SAMAAN MALLIIN1=)=)=)
-Laura-

Iines on ollut tosi hyvä sarja ja siksim sitä ei saa lopettaa! Jatkuuko Iines vielä? Juontaat ovat olleet tosi kivoja. Hyvää kevättä kaikille jotka katsovat Iinestä!
- Minna-

Laura Helsingistä hei! Iines on tosi hyvä ohjelma. Katson sitä joka keskiviikko. Iineksessä hyvää on julius...se iki-ihana AkuAnkka! Ei haukuta toisia.... Eikö näin hieno palaute ansaitse palkinnon tai toisen...Olenhan sukua Iinekselle. Hauskaa kesää kaikille.....hih....
-Laura-

Noh.. Mä tykkään värien sommittelusta..ja mä päätin ittelleni et mä meen opiskeleen puutarhuriks..eka mä ajattelin parturia mut niitä on jo liika! mä en ole nähnyt sellasta tyyppiä joka on ajatellu menevän puutarha alalle! Ois kiva jos kertoisitte teijän ohjelmassa jonakin päivänä puutarha-alasta! =) Kiitoksia etukäteen!
-Jenna-

Voittekste näyttää sen seksuaaliset suuntautumiset jakson uudestaan? Missasin sen ja ois aika siistii nähä millasen jakson teitte :)
-Hanna-

Jennifer Lopez on se, jota ihailen!
-Mia-

P.S. Iines on tosi hyvä ohjelma, enkä haluais, että sitä lopetettais ikinä. Etenkin Julius on paras! :)
- Julia-

MIKS TÄÄL SIVUIL EI VOI LUKEE MITÄ IDOLEITA ON TULOSSA!?!?!?!?
OIS KIVA TIETÄÄ NI VOIS LAITTAA NAUHOTUKSEN PÄÄLLE, JOS JOKU HYVÄ ON TULOS, KU ON KESKIVIIKKOSIN KUUTEEN KOULUA, NI PAHA KATTOO OHJELMAA SILLOn.

Ai, että kenet tahtoisin tavata...hmm...No se ny ois iha selvää et Elijah Woodin,mut mä kyl tiijän et toi ei tuu onnistuun. Eikös teillä oo ollutkin jo rasismi puheenaiheena? Mut must ainaskii se ois taas aika ajankohtast ottaa esille...!!!
-Satu-

Tää on tosi kuiva paikka!!! Enemmän nostetta Pliis!? Ei oo muuta! paitsi toteuttakaa mun toive!
-Juu know-

Iines on aivan PARAS!! mun lempiohjelma!!
Voisitteko te lähettää minulle sen tuote paketin tahtoisin sitä niin paljon!! Ei Iineksessä ole mitään haukuttavaa!!
-Ansku-

IINES ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Maria-

Se meikkikurssi oli tosi kiva, koska opin sieltä paljon kaikkea uutta! Toivottavasti tulisi myös joku kurssi huulirasvan levittämisestä nätisti huulille.. Se olisi oikeesti tosi hyvä homma!
-Jansku-

Hei täähän on ihan mahtava show...! Ohjelmat vois olla vähän pidempii, että pääsis nopeemmin mukaan. Aika on vähän hassu, olis kiva kattoo ohjelma joskus kuuden jälkeen...!!!
-Helena-

Hyvä, että ohjelmassa on lääkäri, joka vastaa kysymyksiin,jos niitä sattuu tulemaan!!!!! Haluaisin tietää miltä tuntuu puhua toiselle ihmiselle hänen sairauksista,jos niitä on???!!!
~satuprinsessa~

Ohjelma on hyvä, mutta liian lyhyt. Ohjelmasta poistettava Julius välittömästi! Ohjelma olisi oltava tunti ja uusittava! Teidän olisi lisättävä myyntiosasto, josta voisi ostaa Iineksen tuotteitta!
-Arto-

Tosi hienoa, kun toteutatte fani-tapaamisia. Olin yksi onnekas. (: ISO KIITOS Iinekselle, kun järjestitte mun ja Jussi69n tapaamisen. Se oli aivan fantastista ! Parempaa ei vois toivoa. En ikinä unohda eilistä [11.4] iltaa. Keep on jeee-a.
-Essi-

Muoti..hmm... sellainen on jokaisella oma ja siihen ei voi muut vaikuttaa!!! Jokainen on erilainen ja pukeutumistyyli on tärkeä osa siinä, vaikka niin ei luulisi. Joidenkin mielestä leveät farkut on niin in- juttu ja jos joku ei käytä leveitä ni se on ihan out muodista!!! sitä mä en ymmärrä.. muotia on kaikki mitä tällä hetkellä on olemassa. Kaikki ei vaan ajattele niin.. Monet saa sellasen käsityksen et muotia on VAAN se mitä näkee joidenkin julkkisten päällä!!! Mut ei se niin oo... Jokaisella on oma käsityksensä muodista, mut mun käsitys muodista on sellaset vaatteet, missä viihtyy ja tykkää niistä...Ei se mitä kavereilla on päällään...jotkut ajattelee et tavalliset verkkarit hakkaa muotivaatteet mennen, tullen ja palatessa!!!!! Joten kaikille oma mielipiteeni: KÄYTTÄKÄÄ SEMMOSII KUTEITA MISSÄ VIIHDYTTE JA TUNNETTE ET HEI, TÄÄ ON MUN TYYLINI!!!!!!!!!
-Miia-

Tää on tosi hyvä ja monipuolinen (meille) nuorille. Iines on mielestäni liian lyhyt! Haluaisin haastatteluun The Rasmuksen. Haluaisin myös tietää kuluttaako ripsari ripsiä? (esim.lyhentääkö tai menettääkö ripset omaa väriään)?

Iines on mahtavan molipuolinen juttu. Ette takerru yhteen asiaan, vaan kerrotte laajasti asiaa. Sopii myös minusta murrosiänki ylittäneille. Pidemmät jaksot =) Juontajissa on ainesta teette hyvin työn!
-Oikku-

Mä toivon, et Iines ei lopu ikinä!!!!!!!!!!!!!!!

Hei. Kiitos hyvästä ohjelmasta sitä tulee katsottua, vaikka olen jo teini-iän ohittanut ajat sitten.. Tyttäreni ovat teinejä, heidän kanssaan katselen usein ohjelmaanne ja haluaisin muistuttaa, että meikkausohjeissanne ei ole ihonpuhdistuksesta mainintaa. Kaikki meikkaus alkaa hyvästä ihonhoidosta, joka olisi tärkeää oppia. Jos iho on huono meikin alla,ei meikkikään sitä peitä. Puhdas hyvä iho on usein paras meikki.
-Steppana-

Mun mielest Iines on sairaan hyvä ohjelma. Katoin just sen muoti jakson. Saara, mä oon kateellinen sulle, koska olet niin kaunis. Petra: voisit vaihtaa kenkä tyylisi! Ne sun formula kengät on RUMAT! En haluaisi sanoa tätä, mutta kun näin tän otsikon Haukut ni päätin kirjoittaa näin. HYVÄ OHJELMA!
-Heidi-

Eikös Iineksessä voisi näyttää musavideoita? Edes pari videota per ohjelma? Ei niitä turhan paljoa nykyään näe, jos ei näy mitkään erikoiskanavat..

Moikka Iines!!! Iineksessä on paremmat kuin hyvät juontjat!!!!:) Terkkuja heille ja *halit* SARALLE,PETRALLE JA SUVILLE!!! IINEKSESSÄ ON KAIKKI HYVÄÄ,JOTEN EI HAUKKUJA. :) KIITOS IINES. SE OHJELMA EI SAA LOPPUA TOSIAANKAAN!!!!!!!
-Niina-

Ydinfyysikko.Suomalaista humppadiskoa.12vuotiaille pojille murkkuikään liittyvää tietoutta.
-Joonas-

Teillä oli eilen 3.4. Vieraana ne pojat, jotka kuvasi kameralla niitä juttuja. Toinen niistä oli se Laura-sarjan ihana Niko eli Max Ovaska! Ne puhui myös jostain kotisivuista, jossa kuuluu niiden pitämä radio torstaisin. Mulla meni kyllä ohi korvien sivujen osoite. Voitteko ihanat Iinesläiset pistää sen osoitteen teidän sivuille?? Kiitos =)
-Ilona-

Iines vastaa: Hei, Ilona! Löydät sen Teemasivuilta (linkki etusivulta), josta löytyy ohjelmien myös muita linkkejä eri ohjelmien aiheista.

Moi te kirpeät pikku iines-ankat! Minusta kevään kuumin trendi on farkku hameet-tai housut. Olisi mukavaa jos esim. kävisitte ravitallilla tai millä tahansa hevostallilla.
Jos julkkiksista puhutaan niin ehkä (otatte varmaan vain suomalaisia julkkiksia?)The Rasmus,Gimmel tai Disco.
Tahtoisin tavata jonkun suomalaisen este-,koulu-tai kenttäratsastajan tai sitten näyttelijän.
Iineksestä saa paljon nykyaikaisen teinin elämää tai kiinnostavia puheenaiheita,juttuja jne. Katson ohjelmanne joka keskiviikkoisin ja se onkin tosi kiinnostava ja KIVA ohjelma, joka olisi pahaksi lopettaa, mutta onneksi niin ei ole vielä tapahtunut eikä pidäkkään!!!
-Yanina-

Jee... Iineksen meikkikurssi on paras, mä en eka osannu meikata mut meikkikurssin avulla se alko sujumaan!! Iines on paras... älkää lopettako sitä ikinä! Eihän niitä voi olla... koska Iines on niin hyvä! Älkää lopettako iinestä...
-Suski1991-

Iines on mun mielestä toi hyvä ohjelma. Juontajatkin on tosi persoonallsia ei mitään idiootteja. Iines on niin hyä, että ei mitään moitteita. Iines voisiva vain kestää kauemmin. Olisi kiva jos vierailulle tulisi Kana.
-Annukka-

Iines on just hyvä ohjelma, koska siinä on kivat huontajat ja hyvät puheenaiheet!Katson aina Iineksen kun vain muistan tai kerkeän =)
-Minna-

Toivoisin että Iineksessä olisi joskus mahdollista näyttää sisustussuunnittelijan työstä unelma-ammatissa...

Mikä on muoti? No ainakin voi olla varmaan omasta mielestään aina muodikas. Ei sen tarvitse olla minkään muotigurun sanelema pukeutumiskoodi, se voi olla ihan yhtä hyvin oma pukeutumistyyli. Sellainen joka sopii itselleen.. Ei kaikilla tarvitse olla mitään muotivaatteita, mut eihän siitä mitään haittaakaan ole. Kaikki voivat ja saavat pukeutuvat niinkuin itse haluavat tai on hyvä olla.
-Jasmin-

IINES on Vi*un hyvä ohjelma...EI mitään huonoo!!! Jos ootte niin ihania niin te voisitte vaikka haastatella musiikki aiheista the rasmusta...tai ripsipiirakkaa..tai jotain muuta!! jooko...
-Jensku-

Ines on paras ohjelma! Älkää ikinä lopettako!Häh?Olis kiva jos käsittelisitte koira asioita jossain jaksos!
-Honey-

Moi kaikki hyvät Iineksen juontajat! Tässä tänään 9.4.2003
rupesin ihan sattumalta kattoo Iinestä ja aion kattoo jatkossakin se on
BEST!!!!!!!!! ?TOIVOTTAVASTI IINES JATKUU JA PITKÄÄN!
-Riia-

Iines ohjelma on niin hyvä, että
ei voi koskaan jättää katsomatta, pitää joka viikko katoo!
-Carita-

Siis mä asun Ruotsissa ja joka keskiviikko Suomi-tvstä tulee Iines! Siis te piristätte mun yksinäisiä päiviä täällä Ruotsissa! Kiitos! =) Ei kai nyt kukaan mitään haukkuja voisi Iinekseen lähettää! Se on paras ohjelma! Olisi hauskaa jos The Rasmus voisi olla Idoli-tapaamisessa! Rakastan The Rasmusta ja se valloittaa nyt myös ruotsia! =)
-Tii Anna-

Tää on tosi mukava ohojelma, oikeestikki! Mie haluaisin aivan sikana tavata Suomen parhaimman "humppapätin" elikkä JEAN S.n se on aivan mahtava poppoo ja musiikki on kans tosi upeeta. En oo ainut joka tuon poppoon haluaisi tavata, sen mie tiiän!
-Hepsu-

Hyvä homma......on paljon mielenkiintoisia juttuja....:)

Mikä on muotia? Mielestäni kaikki on jollain tavalla muotia, se on ihan ihmisestä kiinni miten haluaa käsittää sanan muoti. Jokainen pukeutukoon niin kuin parhaaksi katsoo, jos tuntee itsensä rennoksi niissä vaatteissa joissa on. Mielestäni jokainen saa olla oma itsensä eli, jos haluaa seurata kuuminta muotia ja pukeutua sen mukaisesti, niin siitä vaan. Mutta kaikki eivät halua olla tälläisia, joten heilläkin on oikeus pukeutua omalla tavallaan ja sen seurauksena ei saisi tulla mitään kiusaamista, jos joku pukeutuu hieman eritavalla kuin toiset! Olkaa omia itsejänne!
-Tiina-

RUNO: Olipa kerran nasu, jolla oli kerran tosi kipeä masu, sitten tuli kiltti hekku kissa, kädessänsä tikkunekku:-Ota tämä se parantaa. Nasu sitä haistoi ja lopulta maistoi. Seuraavana päivänä nasu oli terve ja maistui hänelle jopa herne.

Idolini on Gimmel ja haluaisin siskoni kanssa tavata sen! Iines on siittä hyvä että se järjestää idolitapaamisia!!!!!!!! Iineksessä ei ole tähän mennässe ilmennyt mitään huonoa ainakaan minun mielestä!
-Camilla-

Iines on ihan hyvä ohjelma,mut te juontajat saisitte ottaa hieman rauhallisemmin..ja sit vielä Maija Vilkkumaa Iinekseen HETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haluaisin tapaamaan Maija Vilkkumaata!
-Pautsa-

Iines on huippu! Mut Julle on TOSI tylsä! Mie haluisin idolitapaamisee Nylon Beatin Jonnan ja Erin! Ja haluisin ite päästä tapaa niit!
- Iineksen katsoja90-

Hei te siellä Iineksessä!! Oon kattonu Iinestä joskus ku aina sattu teevee aukeen sillo, mut nyt oon kattonu viimeiset jaksot ja oon niin sanotusti jääny "koukkuun"!! Juuri sopiva ohjelma nuorisolle joita kaltaisia saisi tulla paljon enemmän!! yksi nuorten sarja olisi hyvä esim. niinkuin kesällä tuli LAURA joka oli tosi hyvä!! Kaikki seurustelujutut tyttöjen / poikien väliset suhteet , muoti ja meikki plussaa!!! Jotain nuoren sisustus juttuja??!! (-oma huone....)en ole myöskään kuullu puhuttavan kasvis ruokailiusta missään !! kasvis ruokailiusta miten sen nuori voi alottaa?? Mitä ottaa huomioon??!! Se on kuitenkin yleistymässä!! Lehmät elää!!!
-Kasvisruokaintoilija-

Iines rulaa! Potuttaa ihan sika hirveesti, jos jää välistä koko ohjelma! elikkä jatkakaa!!!! Iinestä ei saa lopettaa!!!!!! No mitäs haukkuja mä keksisin?
no.............ei oo mitää...! Hyvä ohjelma..... voisitte ehkä käyä tutustuu johonki....kampaamoon tai sellaseen...Mä haluisin fanitapamisee "pahojen poikien" tai jonku Salatut elämät henkilön kaa!!! Ois tosi kivaa päästä...!!!!!!!!!!! ja mun kaveriki vois lähtee...ei olla koskaa voitettu mitää..
-Lilli

Mikä on tällä hetkellä in, materiaaleissa sekä väreissä? Pukeudutteko te
muodin mukaan? Voiko tulevana kesänä pukeutua viimekesän hepeneisiin?
Entä meikit, mitkä ovat ensikesänä muodissa? =)
-Inka-

Heps! Iines on tällähetkel mun lemppari nuortenohjelma...Yx syy siihen on se ku musta juontajat on kivoi ja kaikki tasapuolisesti.. Sit Julius on aika söpöisä ihminen *pusu Juliukselle* ja on teillä hyvii juttuiki esim vaatekaappi se on toooosi hyvä=)ja meikkikurssijutut on ihan hyvä homma .... En kommentoi=) Voisitte joskus puhuu vaix lentopallosta (ite harrastan)? haleja kaikille juontajille ja varsinki JULIUKSELLE! Ootte aikas bestejä !!!!!!!=)=)
-Wilmi-

Kun tässä Iinesnetin etusivulla oli homoudesta, mulla alkoi päässä raksuttamaan. Onko ne ihmiset terveitä,vai onko se joku sairaus???? EI! suoraan sanottua EI!se ihminen joka on homo tai lesbo ei ole vaarallinen se on täysin terve,varmaan kiva ja luotettava kaverikin.
Useimmat vanhemmat, kun kuulevat, että heidän pieni tyttö tai poika on kiinnostunut samasta sukupuolesta, saavat hirveän raivokohtauksen tai he itkevät 24h/vuorokaudessa heidän mielessä pyörii varmaan, että he eivät saa koskaan lapsen lapsia ja heidän lapsestaan ei ehkä tule insinööriä. Se on väärin ajateltu. Aina voi adoptoida. Eli homot ja lesbot ovat normaaleja eli ei heihin kannata kasvattaa turhaa vihaa.
-Anniina-

Iines vastaa: Olemme aivan samaa mieltä asiasta kanssasi, Anniina! Homous ei ole sairaus, eikä se myöskään tee kenestäkään toista huonompaa.

Kauniita meikkejä teette! Voisitte laittaa vaaleita silmämeikkiohjeita, mielellään helppoja.

Mulla on yksi henkilö, siis poika, mutta mä olen siihen hulluna, mutta se ei pidä minusta.

Ohjelma on hyvä!!!!!!!! Moi! Voisiko ohjelmassa olla eläimistä joskus??Se olisi kivaa.
-Suvi-

Teillä on kiva ohjelma! Toivottavasti Iines jatkuu vielä pitkään! Kun oon 11v. niin olis kiva jos puhuisitte vähän nuoremmillekin tarkoitetuista aiheista! Kiitos, jos otatte mut huomioon. Voisitteko puhua enemmän kirjoista ja vaikka salkkareista?
Minkä ikäisiä ootte?Minkäikäisenä vois alkaa meikkaa?
-Sanna-

Voisitteko Pyytää The RASMUKSEN Käymään IInekses???!!!
-Jenni-

Tämän päiväinen juttu "eka kerta" osoittaa nuorten kypsymättömyyden, sekä juontajien että haastateltavien. Mikäli sukupuolisuhteisiin ei liity rakkaus, on turha edes sitä ekaa kertaa kokeilla.
Kriteerit: "ei kännissä" on melko heikko peruste ekalle kerralle. Sama kävi kerran eräässä jenkkiläisessä ohjelmassa, kukaan nuorista ei sanonut perusteeksi rakkautta. Vaikka itsensä antaminen toiselle on niin suuri lahja, ettei sitä ilman rakkautta kannata tehdä. Hyvät nuoret - Odottakaa niin kauan kun rakkaus astuu kuvaan. Turha hoppuilla sen ekan kerran kanssa vain siksi, että pääsisi neitsyydestään/poikuudestaan eroon. Sitä oikeaa kannattaa odottaa vaikka kuinka pitkään!!
-Nimim. Kokemusta on-

Hyvä ohjelma ja nettisivut. Sais olla parempi chatti!
-Lellukka-

HUOM!! IINEXEN TYTSYT!!miten sinne pääsee tapaamaan idoliaan??ois tosi mukawa tavata esim. Nylon Beat =) tai vaikka Jasper Pääkkönen..TAI MARISKA...
-Heidi-

Kyllä ihmisillä mun mielestä pitää olla unelmia... ja jotkut unelmat voivat käydä toteen, jos niin haluaa.. ja tietenkin voi haaveilla joistain unelmista jotka eivät varsinaisesti voi käydä toteen.. kaikilla on varmasti joitain unelmia, ei niiden tarvitse olla suuria, ne voivat olla pieniä sellaisia..
-Jasmin-

Iines on tosi hyvä ohjelma! Julle on söpö! Ei oo haukkuja... Mikä on Iineksen postiosote???
Kun en ehi laittaa sitä ikinä paperille...
- Laura-

Iines vastaa: Postiosoite on Iines, PL 86, 00024 Yleisradio.

Mokka Iineksen väki!
Tääl ois yks tyttö Oulust, joka haluais tutustua muusikon tai sisustus suunittelijan ammattiin.
Juontajat on maailman parhaita ne ei ikinä saa lopettaa ohjelman juontamista Terkkuja teille!
Mun mielestä pitää olla ainakin yksi unelma oli se sitten pieni tai iso.
-Marjaana-

Ootte tosi hyvii juontajii! Petra oot mun mielestä paras, mut ootte te muutki tosi hyvii juontajii. Voisitteko kertoo minkä lainen meikki ois yksitoista vuoitiaalle sopiva eli ei liian tumma ja et kuinka paljon mun ikäsen kannattais käyttää. Voisiiteko viel lisäks ottaa joskus puheenaiheeksi liikunta esim. tanssi.
-Tyttö 91-

Unelmista... todellisuus on välillä liian rankkaa. Silloin tarvitaan unelmia ja haaveita. jos on tehnyt virheitä tarvitsee ne ainakin ajatella uudestaan ja siitä oppii.... omat unelmat ja haaveeni liittyvätkin paljolti siihen kuinka olisin voinut tehdä asiat toisin, ei niinkään pilvilinnoihin ja keijumaahan, vaikka nekin jossain tuolla syvällä pääonteloissani siintävätkin...
- Riina-

Iines on TOSI hyvä ohjelma ja katon sen aina kun muistan!Juontajat on tosi kivoi...Toivon että iines jatkuu.
-Minna-

Ohjelma on ihan ok...mutta.. jotenkin vähän outo... Missä The Rasmus viipyy? Rasmus ei oo ollu ikinä ohjelmassa ja olis kivaa jos rasmut tulis sinne ohjelmaanne!
-Shadow-

Sellanen ohjelma jota vois kattoo monta tuntia!!! Olis kiva jos siel pidettäis kilpailuja!!! Mutta se ei ole välttämätöntä!!! Iines on paras ohjelma, te ootte mun Keskiviikon pelastus!!! mulla ois muuten tosi tylsä päivä jos te lopettaisitte!!!!!!! älkää ikinä lopettako!!!
-Liisa K-

Unelma-ammattini on näyttelijä tai internetsivujen tekeminen tai jotain sinne päin.
-Mikael

Moi! Te ootte kivoja, ei muuta!
-Baby-

Haluisin nähä idolini Niko Saarelan! Se oli ykkönen Pahat pojat -leffas! eli toivon ja pyydän, että päästäisitte minut hieneon ohjelmanne idoli-osioon tapaamaan niko saarelaa!:)
-Saara-

Jooh.. Sainpas pitkästä aikaa makeat naurut lukiessa noita "esiintyjät"-lootan juttuja.. Julius: epätoivoinen..? kröhöm.. noh, tuota.. Mites sen nyt ottaa.. *wirn*

Hyvähän se on jos ihmisellä on unelmia...Mut ei kaikilla tarvii olla niitä...Kattooo mitä elämä tuo tulleessaa....Miten ite haluu...Ei sellanen ihminen jolla ei oo unelmiii oo sama ku se oiz kuollu...."unelmia riittää"Haluaisin et iinekseen tulizz vierailee jasper pääkkönen..tai vaikka kaikki pahojen poikien namut jätkät..!!!!Mun idoli on Jasper....Mun unelmaammatti on varmaankin joku meikkien tekijä eli mikä se taas olikaaa...no so what...

Teijän ohjelma on just best ...mä katon sen joka kerta.. Voisittezte ottaa sinne vieraax...Jasper Pääkkösen tai sit vaik ne kaikki pahat pojat........;)))))Kiitos

Iines on JEEEZ ohjelma,ja miksi kiinnostuin katsomaan iinestä on se, että siinä puhuttiin seurustelusta, unelmista ym.ja siitä lähtien oon kattonu sitä usein, silloin kun muistan:) Muut juontajat ovat tosi luonnollisen oloisia, paitsi Sara. Terkkuja kaikille kolmelle juontajalle! Myös saralle,vaikka tulikin vähän haukkuja =) Sara,esitätkö jotain tekopirteää,kun äänesi on aina niin liian innostuneen kuuloinen. IINES EI SAA LOPPUA KOSKAAN!!!!
-Stargirl-

Iines on tosi hyvä ohjelma!Jatkakaa samaan malliin!! Terkkuja koko tiimille!!! Minulla olisi eräs pyyntö puhuisitteko abortista vaikka lääkäriosiossa koska teen siitä aiheesta etiikantyön. Please!!
- Auringonkukka-

Iines on tällä hetkellä Suomen paras nuorten ohjelma... jatkakaa samaan malliin... Tiedän, että tää ei oo hirveen mahdollista, mutta haluisin mun frendin kanssa tavata Klaanin porukkaa. Ne kävi just Suomessa, mutt me ei päästy kattomaan niitä *sniif* Se ois ollu kyll ihan "dream come true"-juttu. Nyt pääsee taas tunteet valloilleen.. Oon nimittäin itkeny koko illan sitä etten päässyt kattomaan Klaanii...
-Taru-

Hei Iinesläiset!
Hyvä juttu, että olette tarttuneet vaikeampiinkin aiheisiin. Esimerkkinä viikon kyselyssäkin mukana oleva "Homo vai ei?". Itse olen jo 23v. nainen, mutta mieleeni muistuu omat ajatukseni teini-iästä ja sen mukanaan tuomista identiteettiajatuksista. Elän vakaassa parisuhteessa naiseni kanssa, olemme olleet kolme vuotta yhdessä. Nykyään onneksi asioista puhutaan avoimesti, eikä homoseksuaalisuus ole enää tabu. Parisuhteen virallistamisen mukanaan tuoman lain myötä asia on nostettu luonteviin keskusteluihin entisen vaikenemisen sijaan. Vieläkin on kuitenkin julkisuudenhenkilöiden osalta vallitsevaa käytöstä pysyä mieluummin kaapissa kuin tuoda itsensä julki. Ennen moni päätyi surullisempiinkin tekoihin tajutessaan rakastavansa saman sukupuolen omaavaa henkilöä. Asioista tulisi puhua, edes jollekin luottohenkilölle, ettei jää yksinään pohtimaan asiaa. Onneksi on internetin sallimat mahdollisuudet kuten hyviä ja asiallisia keskustelupalstoja, joissa voi tavata samanhenkisiä ihmisi!
ä. Minä ainakin elän onnellista elämää, ystäväni ja lähipiirini hyväksyvät minut ja kumppanini. Ei tarvitse salailla mitään ja elämä on mallillaan :) Kiitos että olette ottaneet tämän keskustelujenne joukkoon, jos se yhtäkin ihmistä pohdinnoissan auttaa - on se sen arvoista! Hyvää kevään jatkoa ja energisiä lähetyksiä jatkossakin!!!
-Johanna-

Monipuolinen ohjelma, jokaiselle jotakin! Ohjelman ääressä ei voi tylsistyä pirtsakoiden "juontajien" ollessa kuvaruudun toisella puolella!
-Sari-

Pyytäkää the rasmus vieraaks sinne viikon idoliin. Mulla ja mun kaverilla on the rasmukselle paljon kysyttävää. Voidaanko tulla tapaamaan niitä? Please!!!!!
-Saana-

No en nyt halua mielistellä, mut Iines on ihan kiva ohjelma ja se on ihan asiallinen ohjelma. En keksi mitään haukkumista. Haluaisin tavata MARKUS PÖYHÖSEN se on mun suosikkiurheilija ja mä oon lähettänyt tästä ennenkin postia, joten pliis jos luette tämän toivoisin, et pääsisin tapamaan mun suurta idollia! Muuta en pyydä tässä maailmassa.
-Veronica-

Moi! Iines on tosi hyvä ohjelma!! Katon sen aina, kun muistan. Kiitos ja kumarrus hyvästä ohjelmasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Niina-

Mun unelma-ammatti on kosmentologi/ maskeeraaja..
-Mia-

Iines on tosi hyvä ohjelma! siinä on kaikki mahdollinen! Lääkäriosiossa voisi olla enemmän kysymyksiä.. Ja idoli tapaamiset pidempiä.. Sen Julius homman voisi jättää kokonaan pois.. Juontajat ovat hyviä!
-Mia K-

Tosiiiiiiiii hyvä ohjelma katson sitä aina. Ei ole huonoja asioita...Mä toivoisin sairaan lujaa, että tulis jotai juttua ja kuvia Jasperista.... Oon suuri fani!
- JasperinHANI Emmis-

Iines on tyttöjen ikioma ohjelma! ja vieläpä erittäin hyvä sellainen!
iines opettaa ja neuvoo ja puhuu aroistakin asiosta...
-Roseangel-

Hei! Iines on paras (ja ainoa) tyttöjen ikioma ohjelma!!! joka on täynnä asiaa, myös aroista asiosta....En tiedä, mitä tekisin ilman Iinestä... Iines neuvoo ja opettaa!!!!
-Satu-

Homo vai ei? Mä olen jo kauan tiennyt olevani. Tavallaan pelottaa, tavallaan ei. Kaverit on ottanut asian hyvin vastaan, mutta vanhemmille en voi, enkä aio kertoa. Äidin mielestä homous on sairaus ja perheessä pitää olla jotain vikaa jos lapsesta tulee homoseksuaalinen. Tekisi mieli kysyä, että mikä meidän perheessä sitten on vikana, mutta en uskalla. Haluaisin lähettää terveisiä kaikille muille samoja asioita pohtiville ja muistuttaa, että kaikki ihmiset ovat erilaisia.

Mä en usein kato Iinestä, mut se on kyl tosi hyvä ohjelma!!!!!!!!! Mä haluaisin että te otaisitte sinne haastatteluun Loordin!!!LORDI RULEZ!!!!!
-Thomas-

Iines on tosi hyvä. Katon joka jakson, jos vain ehdin... Voisko Fintelligens tulla sinne joskus?
-Jenni-

Niin, mietin vaan, että olisikohan mun mahdollista saada tavata idolitapaamisessa Arttu Lappi. Arttu on tosi hyvä mäkihyppääjä, juuri tuli eka arvokisamitali Val di Fiemmestä.:) Siinäpä siis mun haaveeni.
- *AndiG*-

5-7 vuoden iässä päätin, musta tulee ylioppilas, että saan lakin, paljon kehuja, olisin yhtä kaunis kuin serkkunikin. Varttuessani hieman tuleva asuntoni tuli unelmiini, se oli pieni ja halusin paljon lemmikkejä. Viimeisimpiä ratsastus ja futis, molemmissa tietty olisin pärjänny hyvin. Unelmissa. 14v. Jouduin pyörätuoliin ja bye bye unelmat.
-Aila-

Iines vastaa: Ei ne unelmat yhteen pyörätuoliin kaadu! Sinusta voi silti tulla kaunis ja kehuttu ylioppilas, joka asuu omassa kodissaan lemmikkieläinten ympäröimänä. Tsemppiä!

Moi!
Minun mielestä ihminen ei ole kuollut vaikka se ei unelmoisi, mutta häneltä jäisi silti yksi elämän jännittävin juttu välistä. Eikö teistäkin ole kiva kuunnella kun toiset kertovat unelmiaan ja kun itse unelmoi, ihanaa sanon minä!
Minun suuri unelma on ola maailman kuulu näyttelijä. Ja olen menossa ensi syksynä teatteri kouluun joten toiveeni voi toteutua osittain.
Minusta homo-seksuaali ei ole hirvittävää, mutta en silti itse sitä suosi. Saatan kyllä haukkua jotain ystävääni, jos hänen kätensä vaikka huitasee jotain tiettyä paikkaa, mutta eihän se tarkoita mitään, joten sanoin sen aivan turhaan. Miullakin on joskus ollut sellaiset mielessä, että olenko lesbo, mutta se ei vaivaa minua koska tiedän etten ole.
Minusta seuraavassa ohjelmassanne teidän piäisi esitellä muoti vaatteita tytöille tai elokuvia koska minulla kestää aina kauan ennen kuin saan päätettyä minkä elokuvan vuokraan. Haluaisin myös että haastattelisitte Kwan:nin laulajat olikos ne Mariko ja... Sitä toista en muistakkaan.
Olen aina halunnut tavata julia Robertin, mutta se tuskin on mahdollista. Joten ajattelin että jos saisin tavata Nylon Beatin Jonnan ja Eerin tai Gimmelin Ushman, Jennin ja Suskin niin se korvaisi Julian.
Miten maailma syntyi? Onko oikeasti sellainen parrakas mies luonut tosta noin vaan maapallon? Vai onko hän niinä 7 päivänä vain katsonut kun jotkut marssilaiset ovat tehneet kovaa työtä?
- Johanna-

Tahtoisin tavata idolissa Nylon Beatin - olen ollut naikkarifani 6 vuotta!!!!!
-Tytti-

mä sain tänään jälki-istuntoo... :l
- M-

Hyvä ohjelma nuorille! Mitä mä nyt turhaan antaisin tälle ohjelmalle haukkuja... Oisiko mitenkään mahdollista tehdä jutun poikaystävästä. Nimittäin monella nuorella saattaa olla ongelmia poikaystävän kanssa!
-Rinja-

Tosi HYVÄ ohjelma...te ootte parhaita nuortenohjelmien juontajia!!! SUVI RULEZ!!!!!!!! ;) Ei oo mitään haukuttavaa! Ois kiva, jos kutsuisitte KWANIN tai EGOTRIPIN sinne!!!!!! SUVI RULEZ!!!!!

Te ootte PARHAITA!!!! Mä katton joka ikisen jakson!!! SE ON MAAILMAN PARAS OHJELMA!!!!! Iines rulez! Puhuisitte vaan enemmän tanssista!!!!
-IIna-

Iines on todella mielenkiintoinen ja hauska ohjelma...minun muistaakseni tämä ohjelma on ehkä ainoa jota olen seurannut siitä lähtien kun se alkoi teeveestä! Minusta tässä ohjelmassa ei ole mitään haukkumista joten...TEIDÄN OHJELMA ON MAAILMAN PARAS!..jota olen katsonut. Minusta aiheena voisi olla joskus PARHAAT YSTÄVÄT tai perhe...
-Selja-

Älkää ikinä hävittäkö tätä meikkikoulua!
-Milja-

Mä katon Iineksen aina ku voin. Juontajat on tosi hyviä ja ohjema on tosi cool. Siitä saa paljon hyviä vinkkejä ja ehdotuksia. Iines rulez!!
-Julia-

Mun mielestä on hyvä että juantajat ovat myös nuoria kuten katsojat!!!
-Kade-

Kiva ohjelma..jos on ollu paha päivä nii teijän ohjelman kattominen piristää..Aiheet on ollu hyvät..ne on aina herättäny mielenkiintoo..jatkakaa samaa rataa.. Voisitteko haastatella jotain räppäriä?? tai ottaa koko ohjelman aiheeks rap..

Juontajat on tosi kivoja! Voisko Kwan (tai The Rasmus)tulla vieraaks joku kerta? pliis!?!?
-Tatzu-

KIITOS IHANASTA GIMMEL-LÄHE TYKSESTÄ!!!!!!!!!!! VOISINKO PÄÄSTÄ IDOLITAPAAMISEEN JONKUN SALATTUJEN ELÄMIEN NÄYTTELIÖIDEN KANSSA?
-Milja-

Iines on tosi hyvä ohjelma ja te juontajat ootte parhaita, koska osaatte olla niin rentoja siellä ruudussa...=) ja tehdä kaikesta niin hauskaa... Iloista kevättä teille!!!
-Tiia-

Iines on todella hyvä nuorten ohjelma!!!!!! Ei ole mitään haukuttavaa!!
-Lallu-

Teiän ohjelma on tosi hyvä,siellä keskustellaan aina kaikesta joka kiinnostaa melkein kaikkia.Ja aiheet vaihtuu aina,eikä aina vaan puhuta samoista asioista. No haukkuja ei erityisemmin ole, Iines ei kyllä ole ihan lempiohjelmani,mutta hyvä se on. Toivoisin,että sinne tulisi"idoliksi" Nightwish.
- Iina-

Moi! Teidän ohjelma on erittäin hyvä (ellei täydellinen)!!!! Mutta ainoa huono puoli on se, kun ohjelma kestää vaan puol tuntia... ;( Laittaisitte ohjelmaan semmosen osion, jossa kerrottaisiin iskuvinkkejä, joiden avulla ujokin vois pokata jätkän!!! Semmonen ois mun unelma(joka vois olla totta...) Myös semmonen keskustelukohta siihen ohjelmaan tekis hyvää,eli siinä ihan tavalliset tytöt kertois ongelmistaan, ja kriiseistään, ja ne kertois myös miten ne siitä selvis!se varmasti auttais monia, joilla on vaikeaa...suurkiitokset suurihanasta ohjelmasta!!!!!
-Satu Haapavedeltä!!-

Iines vastaa: Iineksen keskustelupalstalta löytyy varmasti hyviä vinkkejä siihenkin...

Toivon, että vanhempana omistan ravintolan ja että olen sen pääkokki (minä uskon unelmiin).
-Axel-

Voisitteko uusia Tyrävyön Eeron haastattelun!!
-Tyris-fani-

Unelmia pitää olla! Minulla on monia unelmia, sillä olen haavemaailmassa joka päivä aika paljon..jos ei olisi asioita josta haaveilla/unelmoida, niin en olisi mitään. Unelmat ovat iso osa elämääni ja tulevat aina olemaan. :)
-Elina-

Mä oon 16wee somalimuija Helsinginstä ja mun unelma ois joskus näyttää Suomelle, et somaleissa on paljon muutakin ku sossuluukul jonottamista. Aina kaikki väittää et somaleist ei oo mihinkään, mut meis on enemmän ku luulette ja tiedätte ja mä uskon et tuun todistaa sitä hiphopin kaut. Mun idoli on mun äiti, ku se on ainoo joka ei oo koskaan muuttunut ja on tukenu mua joka asias ja sellasena ku oon!!
-Ujuni-

Suurin unelmani on päästä muuttamaan yhteen ihanan poika ystäväni kanssa ja mahdollisimman pian!
-Rebekka-

Mulla olis ehdotus ohjelmaanne siitä, et ottaisitte jos puheen aiheeksi niittivyöt... :)
Jooh, kun nehän on nytten niinku aika suosittuja niin voisitte ottaa ne vaik jonkun ohjelman aiheeks ja siin ohjelmas teil olis niinkus päällä Niittivyö ja kommentoisitte siitä kaikenlaista yms.. haastattelisitte porukkaa yms...
no mut harkitkaapa asiaa...
-Heidi-

Petra Mannerille terveisiä: hän on mukava ja kivannäköinen ihminen.
Terveisiä fanilta!
-Pekka-

Moi! Mä oon 12 v tyttö Oulusta haluisin tavata idolissa Gimmelin oon menossa sen keikkalle ja se on muutenki hyvä tää ois myös yllätys mun Bestikselle jokatykkää myös Gimmelistä. Lisäys:mä toivoisin et Iinekseen tulis juttuu uimaseuroista ja disco, mixtreen tanssista ja tietenki uimisesta. Mukavaa ystävän päivää toivotellen
-Gimmel fani Oulusta-

Iines on hyvä nuorten ohjelma ja siitä saa tietoa jokaiseen asiaa !
-Riina-

Haluaisin tavata The Rasmuksen...

MOI IHANAT IINEKSET! Parhaat eläimet ovat ehdottomasti koira ja hevonen! Paras tyttö bändi on GIMMEL! Paras on JENNI! Ushma ja Suskiki on tosi hyvii...!!! Enemmän hevosia! Omistan hevosen jonka nimi on Iines...Annoin nimen teidän perusteella!!
-Saara-

Mun paras tyttöbändi on Gimmel!!! Se on tosi hyvä ja mulla on se cd!! Mun idoli on kumminki Shakira!! Mun unelma-ammatti ni on kokki!!! Tahtoisin tavata Shakiran ja Ricky Martinin!!
- Yks likka-

Iines vastaa: Hyvä Yks likka, Muihin lähettämiisi kysymyksiin löytyy vastaus Lääkäripalstalta.

KERTOKAA GIMMELISTÄ!! PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSS!!!!!!!!

Moi!
Toivoisin idoleihin Tik Takkia, Nylon beattia tai Gimmeliä!!!
- Star Girl -93 -

Mun mielestä GIMMEL on hyvä...

Ajattelin,että te voisitte auttaa...Haluaisin tavata the 69 Eyes yhtyeen Jyrkin. Haluaisin ottaa selvää, että millainen mies sieltä mustien aurinkolasien takaa löytyy...
Toivottavasti teidän avulla unelmistani tulee totta...(se että asun Oulussa ei ole ongelma, voin tulla helsinkiin milloin vain tarvitsee.)
-Iina-

Iines on ihan ookoo ohjelma,
vaikka siihen ei lisää mitään.
- Jonna-

Olen itse kauhea vaate"hullu"! Joka ikisen senttini haluan aina tuhlata vaatteisiini ja kyllä kotona siitä valitetaan, koska vaatekaapissa on niitä kuulemma ihan liikaakin. koulussa valinnaiseksi otin kässän, vain siksi koska saan tehdä siellä suunnilleen sellaisia vaatteita kuin itse haluan. Mietin, että mihin voisin jatkaa peruskoulun jäkeen... no, kauppikseen. Haluasin vaateliikkeeseen töihin, mutta taitaisin tuhlata palkkanikin suurimmaksi osaksi myymälän mieleisiini vaatteisiin. Ehkä tämä voi kuulostaa hullulta, mutta niin se vaan on (: Tässä minä kerroin mitättömästä "ongelmastani." Ehkä sen takia, että saisin edes pientä juttua mukaan. Terveisiä kaikille iines ohjelman juontajille! Rulakkaa!!
-Mira-

Toivon että tekisitte jutun nuorista näyttelijöistä. Esim. Joni Virtasesta tai Jasper Pääkkösestä. Olen itse kova näyttelijä ja sitäkin kovempi nuorten ohjelmien seuraaja teeveestä! Siis odottelen Jonia mieluusti myös idolitapaamiseen. Sinne olisi tosi mukava päästä!!=) tutustuisi paremmin uusiin henkilöihin eikä vain huonojen lööppien kautta. Iloista kevättä ja kiitos jo etukäteen!!
- Mirja-

Mun mielestä ohjelmassa täytyisi puhua enemmän seksuaalisuudesta, ja mitä se tarkoittaa, ja valistuksesta. Asiaa olis myös varmaan ehkäisystä, uudesta lääkettieteestä, ja ym. tyttöjen jutuista. Perhe-elämästä, jengielämästä, ja muusta. Uutena juttuna ohjelmassa vois olla, että joku nuori kertoo elämisestään, ja kokemuksistaan. Jokaisessa jaksossa olisi jonkun tytön tarina.
Kommellukset palsta olisi kanssa aika hupaisa.
-Heli-

Hei! Mihin osoitteeseen teille voi lähettää ihan tavallista
kirjepostia? :) Kiitos!
-Sanna-

Iines vastaa: Kirjepostia voi lähettää osoitteeseen: Iines, PL 86, 00024 YLEISRADIO

Terve, Iineksen tytöt!
En normaalisti katsele telkkaria keskellä iltapäivää, ja toiseksi alan olla
jo kolmekymppinen, joten en ehkä varsinaisesti kuulu kohderyhmäänne. Tänään
kuitenkin satuin potemaan päänsärkyä sängyssä koko päivän ja sattumalta
surffasin kanavilla teidän luoksenne. Mieletön fiilis! Olette tosi
raikkaita ja ammattitaitoisia - moni "aikuinen" talk-show juontaja voisi
oppia teiltä tosi paljon! Erityiskiitos tytölle, joka haastatteli Paola
Suhosta, ihan uskomaton "säteily" ja oikeanlainen itsevarmuus.
Kaikkea hyvää teille, saattaa olla, että joudun tästä lähin keskiviikkoisin
jättämään työpäivän lyhyemmäksi!
-Päivi-

Hei. Onko vielä mahdollista tavata omaa "idolia" teidän kauttanne...?
-Jaana-

Iines vastaa: Tottakai on! Lähetä vain oma toiveesi ja yhteystietosi meille

Tyttöbändeistä on ehdottomasti paras Tiktak!!! :) Tytöillä on oikeenlainen meininki musiikin esittämiseen ja Tiktakin tytöt muistavat myös fanejaan esim. omien kotisivujensa keskusteluissa. Mutta mulle on kuitenkin tärkeintä se hyvä musiikki!

Olis kiva saada jonkilaista juttuu ammattikoulujen vaatetuslinjasta ja vaatesuunnittelijoitten työstä!!! Please

Hei!
Miksi sivuillanne ei näy Runo 2002 -kilpailun voittajien nimiä, vaikka
sivuillanne niin mainostetaan. Haluaisin tietää kuinka monta runoa
kilpailuun osallistui ja ketkä palkittiin ja miten. Kiitos tiedoista jo
etukäteen.
-Heli-

Iines vastaa: Runo 2002 -kilpailun voittajien nimet näkyvät Runo 2002 nettisivuilla www.yle.fi/runo2002

Gimmel on paras tyttöbändi, koska se tekee vaan nii hyvii lauluja!
-Sarita-

Minusta olis kiva, jos vaikka Tik Tak tulisi vieraaksenne!!!!
- Elisa-

Toivon, että tekisitte jutun nuorista näyttelijöistä. Esim. Joni Virtasesta tai Jasper Pääkkösestä. Olen itse kova näyttelijä ja sitäkin kovempi nuorten ohjelmien seuraaja teeveestä! Siis odottelen Jonia mieluuti myös idolitapaamiseen. Sinne olisi tosi mukava päästä!!=) Tutustuisi paremmin uusiin henkilöihin eikä vain huonojen lööppien kautta. Iloista kevättä ja kiitos jo etukäteen!!
- Mirja-

Ohjelma aktivisteista, erijärjestöjä ja niitten periaatteita, miks joku on niissä jutuissa mukana, miten voi liittyä, miten toimii eripaikkakunnilla, voiko olla ammatiltaan aktivisti... Ammattiesittelyssä olis mielenkiintosta nähdä matkaopas, eräopas, lentoemäntä...

MOI! Mä haluaisin tähän Iineksen nettareille juontajien eli Suvin.... ja teiän sähkärit...
-Mia-

Ottakaa TRIO STRUTSI ohjelmaanne. Repäisevää nostalgista rockia, josta
teidän pappanne ja mummonnekin pitivät
60-luvulla.
-Raimo-

Mun idoli on Gimmel. Unelma-ammattini on eläinlääkäri. Haluaisin tavata Gimmelin. Mun mielestä paras tyttöbändi on Gimmel, koska he eläytyvät hyvin siihen musiikkiin ja he ovat tosissaan ja ottavat asian vakavasti, ja se on tosi hyvä juttu. Jenni,Suski ja ushma osaavat laulaa.
- Janita-

Mun toiveammatti on Suurtalouskokki eli sellanen joka voisi työskennellä sekä laivalla että ravintolassa...
Mun idolitoive olisi Fintelligens...
- Tanja-

Kun Iineksessä on niistä uskonnoista tulossa, niin onko siinä jotain wiccasta tai noituudesta? Olisin tosi kiitollinen jos olisi.

Seksiä enemmän, silleen eroottisesti.

Itsenäistymiseen tarvitaan muutakin, kuin se että pärjäät yksin muutaman päivän. Sinun täytyy osata kantaa vastuuta teoistasi ja pitää itsestäsi huolta. Et voi enää turvautua äitiin ja isään vaan sinun täytyy itse maksaa vuokrasi, ruokasi, laskusi... Tietysti vanhemmat auttavat ensiksi. Et ole itsenäinen jos asut yksin, mutta vanhempasi maksavat kaiken ja tekee kaiken puolestasi. Sinun täytyy osata hoitaa asiasi itse. Sinulla täytyy myös olla omat mielipiteet joista pidät kiinni, osaat tehdä järkeviä päätöksiä ja perustella valintasi. Sellainen ihminen on mielestäni itsenäinen. Itse en ainakaan ole vielä valmis tuohon kaikkeen. En siis ole valmis itsenäistymiseen.
Minulla ei sinänsä ole idolia, en koskaan ole ottanut toista ihmistä sankarikseni tjsp. Minusta ei kuitenkaan koskaan tule samanlaista, enkä haluakkaan. Minusta tulee minä ja teen omat juttuni. Tietysti on ihmisiä joiden mielipiteitä kunnioitan ja jotka kiinnostavat suuresti minua. En kuitenkaan pidä heitä idoleinani. Mielestäni olisi kuitenkin mielenkiintoista joskus nähdä Iineksessä kirjailija tai toimittaja. Myös muusikot kiinnostavat, varmaan myös monia muita. Kumminkin yli puolet tytöistä jossain välissä unelmoivat olevansa popstaroja. Yleensä nuo haaveet kuitenkin unohtuvat.
Kirjoituskilpailut olisivat kivoja, koska niihin varmasti osallistuisi paljon nuoria. Niistä myös saisitte selkoa mistä nuoret ovat kiinnostuneita. Niistä asioista mistä kirjoitetaan, ollaan myös kiinnostuneita. Tsemppiä kaikille sinne ohjelman tekoon :
- Sini-

Tyttöbändibuumi oli ehkä Spice Girlsien aikaan sellanen "matkimis"juttu haluttiin olla spiceja... mut nykyään tehään ehkä enemmän omaa musaa ja ei matkita muita... se on ihan cool juttu mun mielestä paras tyttöbändi tällä hetkellä on t.a.t.u
ja naislaulajista kolahtaa Mariska... mut kaikilla on omat mielipiteet ja mä kunnioitan niitäkin, jotka tykkää Gimmelistä vaikka ite en tykkää siitä!!!
-Jaana-

Itsenäisyys merkitsee, että Suomi on maa, jota kukaan muu maa ei saa määräillä. Ja jos Suomi olisi nyt Venäjä, ei varmasti olisi näin puhdasta luontoa...;) Tyttöbändit on mun mielest surkeita vaisinkin Gimmel :( mun idoli on LORDI!!! Unelma-ammatti on:nuoriso- ja päihdetyöntekijä....
-Pia-

Kun teillä on juttua tyttöbändeistä, voisitteko näyttää Wonderwallin uuden, ihanan "In April" musavideon. Se piristäisi varmasti jokaisen katsojan pimeää iltapäivää. Video on kuvattu järven rannalla ja se on erittäin positiivinen. Kyseinen video toisi varmasti kesämuistot ja hymyn jokaisen mieleen. Wonderwallhan on saksalainen tyttöbändi, johon kuuluu ystävykset Kati, eLa ja Jule. He kirjoittavat kaikki biisinsä itse. Olisi mukavaa nähdä tv:stä välillä jonkun toisenkin bändin musavideo kuin Gimmelin.
- Heidi-

Moikka!
Mun suurin idoli on mun pikkusisko. Se on vasta neljä vuotta, mutta se on silti täynnä elämäniloa. Rosa jaksaa aina olla ilonen ja auttavainen. Sitte voisin kirjottaa tosta pelosta. Mua on vaivannu pimeän pelko niinku ulkona joskus talvella, ku kävelee joltain kaverilta nii sitte rupee pelottaa. Rupeee myös mietityttään, mitä tuolla puun takana on tai että jos tuolta hyökkää joku puukon kans tai jotain. Vinkki siihen on että laula. Yksinkertaisesti laula vaikka nuotin vierestä, mutta se helpottaa.
-Noora-

IINES ON HUIPPUOHJELMA!!!!!
PAITSI TUNNEN KYL SELLASENKIN OHJELMAN JOKA ON PAREMPI!(EI PAHALLA=)=)
- WILLY JA DORIS!?!?!?-

TE OOTTE PEST!
-Mika-

No moi!!! Mä haluisin et Kari Lehtonen tulis sinne "idolix"...???

Jos jotain ohjelmaa mietitte, niin tehkää juttua yhteishausta ja sen sellasest.. Tehkää vaik runokisa. Lyhyt ja nätti. Vastauksia vaan saattaa tulla turhan paljon.. töks.
-Suvi-

Haluaisin, että puhuisitte enemmän ihmissuhteista, ja seksistä..
Kiitos teille!
-Ansku-

Ohjelmaan juttua rintaliivienostosta esim. millaisia on tarjolla ja mistä ostaa.

Mun toiveammatti on MEIKKAAJA. Eka must piti tulla lasinpuhaltaja ja pienenpänä jopa opettaja, tosin se haave ei kestäny kauaa!!! Mut nyt ehdottomana ykkösenä on toi meikkaaja! Se ois tosi siistii meikata jotain näyttelijää.. ja kaikkien haaveena varmaa on vielä enemmän olla se meikattava...=) Täs on viel vähän palautetta teille: teil on tosi hyvä ohjelma ja ennen mä katoin sitä AINA, ku se tuli, mut nyt se tulee vähän pahaan aikaan mulle, mut kuitenki!=D
- Riina-

Elikkä eka kerta pelkkää sähellystä ei kannata masentua niin käy kaikille kuulemma. Koulussa voisi olla enemmän valistusta jopa amiksessakin.
-Marjut-

Meikkikoulu Iineksessä olisi ihan mukava, eikä muotijuttukaan olisi pahitteeksi...
- Pauliina-
Iineksen meikkikurssille -->

Mä oon rakastunut yhteen poikaan. Sen nimi on Kristian. Mä en oo ennen ollu rakastunu, mut mä oon melkein varma, että tämä on nyt sitä! Mä en oo ikinä ees puhunu sen kaa, mut mä oon huomannu että se kattelee mua koulussa välitunneilla ja käytävillä! Ja mä kattelen sitä. Musta tuntuu, että se on aika uj,o vaikka ei heti ulkonäöstä päätellen uskois. Mäkin oon ujo ja mä haluaisin mennä juttelee sille jotain, mut mä en uskalla... tää on toivotonta! Mä huomasin sen eka kerran 8 luokalla. Me oltiin samalla valinnaisella tunnilla ja siitä lähtien me ollaan pidetty "silmäpeliä"(nyt ollaan 9.lk). Mä ajattelen sitä vähintään joka minuutti... Voisko joku kirjottaa mulle!
-Annuli-

Koin ekan kertani mun rakkaan jätkäkamun kanssa, kun oltiin oltu yhessa 2kk. Kokemus ei ollut mikään päätä huumaava, mutta ihana kuitenki! Tää juttu yhisti meitä..;)
-Marjo-

Pliis, kertokaa mulle miten noi kaikki muut on päässy tapaamaan idoleitansa? Mä haluisin nii kovasti tavata The Rasmuksen Laurin! Pliis oiskohan se mahdollista teidän ohjelman kautta? Pliis vastatkee mulle vaikka sähköpostin kautta jos mahdollista. -Emmi-

Iines vastaa: Juuri tämä palautteen lähettäminen on paras keino päästä tapaamaan idoleitaan. Katsotaan miten asiat etenevät...

Heips!
Kiitos tosi hienosta ja laajasta nettisivusta! Onko Iineksessä tulossa uusintoja eripäivänä?? Iinestä pitäs kyllä mainostaa enemmän ykkösellä, koska ohjelma täytää ite löytää..
-Jenni-

Iines vastaa: toistaiseksi ei valitettavasti uusintoja ole tulossa..

Haluaisin, että miulla olisi aikuisena hyvä palkkainen työ, jossa viihdyn. Nyt kaikki työ ei mene hukkaan, mutta sitten kun aina sanotaan, että lapsena pitää pitää hauskaa. Miten siihen pystyy kun pitää koko ajan vain lukea ja lukea? En valita, sillä voisinhan minä tietenkin olla myös välittämättä. Mutten halua. Haluan, että minulla olisi hyvä tulevaisuus, en muuta.
- Petra-

Milloin tulee juttua ekasta kerrasta ?
- Riina-

Iines vastaa: ekasta kerrasta puhutaan Iineksessä 20.11.

Iines on tosi huippu ohjelma..:) Ohjelma-aikaa voisi pidentää ja voisi tulla mukaan vähän jotain "listan tyyppistä" ?? :) Yks aihe vois käsitellä vaikka lääkärin ammattiin opiskelemista..ja se vois olla vaikka 3-osainen ja siin haastateltais opiskelijoita ja sit oikeita lääkäreitä.. Mitkä on työn haittapuolia, mitkä +puolia! :) ja sitten vois olla myös nuorten mieli piteitä ja vaikka gallup?
-Kati-

Koska Rasmus tulee vieraakx? Mun mielest Iines on paras ohjelma maailmassa! Te ootte parhaita juontajia lähettäkää mulle pliis joku palkinto pliiiiiiiiiissssssssss
- Satu-

Toivottavasti kirjotan nyt oikeeseen paikkaan.... En oo varma onko lentoemännistä ollu vielä juttua, mutta jos ei oo, nii ois tosi kiva jos tulis. Mun toiveammatti on nimittäin lentoemäntä... Ja vielä sit, että idolina vois olla Maija Vilkkumaa, nyt ku siltä vissiin ens keväänäki tulee uus levy... Mihin muuten voi kirjottaa niitä kirja-arvosteluja?!

Iines vastaa: Lentoemännistä löydät ensi hätään juttua unelma-ammattipalstalta. Kirja-arvosteluja voit lähettää palautepostin kautta -laita tulemaan vaan!

Mun idolini on Nylon Beatin Erin.
-Sanna-

Mä olen vielä aika nuori, eikä eka kerta sillei paina päälle. Onhan sitä tietty joskus miettiny, mutta kyl mä jaksan odottaa sitä aitoo prinssiä. Onhan tietty ihmisiä, jotka kokee neitsyyden menettämisen enne riparia suoranaisena velvollisuutena, mutta mä en usko, että ne oikeesti sitä haluis. Iloitsis siitä, kun saa olla nuori, vailla ongelmia jokapäiväsestä elämästä.

Kun katsoo televisiosta uutisia tai lukee niitä sanomalehdistä, on niissä lähes joka päivä surullisia uutisia. Sodat, väkivalta ja pommit näyttävät olevan jokapäiväistä nykymaailmassamme. Silti mitään sellaista ei voi käsittää, ennen kuin se osuu omalle kohdalle. Olin 11.10 ystävälläni katsomassa leffaa. Sen piti olla aivan tavallinen perjantai-ilta, mutta kahdeksan aikoihin sain puhelinsoittoja sisaruksiltani, jotka kyselivät hätääntyneinä, olinko kunnossa. Miten niin, oli vastakysymykseni heille. He kertoivat, että kauppakeskus Myyrmannissa oli tapahtunut räjähdys, ja ainakin viisi oli kuollut heti ja kymmeniä loukkaantunut. Ei voi olla totta, mietimme. Niin, voiko se muka olla totta? Meidän Myyrmanni, se ostoskeskus, jossa käymme päivittäin koulun jälkeen, meidän Myyrmanni, jonka penkeillä olemme istuneet kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Siellä oli räjähtänyt tuhoisasti. Katto oli osittain romahtanut, ja koko paikka oli kaaoksen vallassa. Emme voineet muuta kun ihmetellä ja soitella kavereita läpi - piti varmistaa, että kaikki ovat kunnossa. Koko ilta ja yö meni sekavissa merkeissä, kunnes aamulla herätessäni sain puhelinsoiton, jossa sain kuulla, että kaksi ikäistäni, yläasteaikaista tuttuani oli kuollut räjähdyksessä. Itkin hysteerisesti, en tajunnut mitään. Ei Suomessa voi käydä näin, eivät he voi olla kuolleita, tämä on unta, ja kohta kaikki on hyvin.
Pian saatiin tietää, että kyseessä oli pommi. Ei siis mitään toivoakaan siitä,että räjähdys olisi ollut jollain tapaa luonnollinen - kaasuräjähdys olisi ollut vielä jotenkin ymmärrettävissä, mutta pommi - miten joku halusi tappaa monta ihmistä paikalla, jossa oli myös paljon lapsia? Kuka voi olla niin paha?
Näitä kysymyksiä olen tuosta tapahtumasta lähtien kysynyt itseltäni. Haluaisin antaa niille voimia, joita tämä eniten koskettaa, mutta myös ymmärtää itseäni, ja itse tapahtuman. Voiko tuollaisesta päästä ikinä yli? Kyllä, Myyrmannin tapahtumat ovat tulleet uniini monesti, ja kyllä, minua pelottaa mennä itse ostoskeskukseen.
Tämä tapahtuma koskettaa äärettömän montaa ihmistä,niin montaa, ettei sitä voi ymmärtää. Mutta elämän on jatkuttava, niin kliseeltä kuin se kuulostaakin. Se vain tuntuu niin vaikealta.Ajattelin yksi päivä esimerkiksi Lähi-Itää, jossa tällaiset tapahtumat ovat arkipäivää, ne eivät enää hätkähdytä. Mihin maailma on menossa? Silti uskon, haluan uskoa, että hyvyyttä on vielä olemassa. Sitä nään esimerkiksi ihmisissä, jotka lohduttavat toisiaan,lohduttavat minua, lohduttavat loukkaantuneita hädän hetkellä. Ihminen ei ole paha, haluan uskoa niin. Mikään ei silti saa näitä Myyrmannin tapahtumia poistumaan mielestäni.

Mulla ei oo varsinaisesti unelma-ammattia, mutta olis hauskaa päästä tekemään jotain kielien, tietokoneiden tai kulttuurin kanssa :)
- Iida-

Eka kertahan on kaikille yksilöllinen.. Mun mielestä ekaan kertaan ei ole paljoakaan ohjeita miten pitäis toimia.. Sen millon sitten ekaan kertaan on valmis tietää ihan itse eikä sitä sitten tarvii enää muilta kysellä.. Sillon kun luottaa itseensä ja kumppaniinsa, on sujut itsensä kanssa eikä tarvitse enää miettiä että entäs jos kuitenkin ni sit uskosin että on valmis. Senhän ihminen itse päättää, että kuka se henkilö on jonka kanssa haluu ekan kertansa kokea, omalla kohdallani haluisin kokee sen kultani kanssa joka on mun eka poikaystävä.eihän seksissä välttämättä tarvii olla tunteita mut en haluis ainakaan maata kenenkään kanssa ilman, että en rakastaisi kyseistä henkilöä, joten kyllä rakkaus kruunaa ekan kerran. Mun mielestä avioliittoon odottaminen on ihan idioottia, mut kaikillahan on omat mielipiteet eikä niistä kannata kiistellä.
-Marjukka-

Musta Gimmel on ehdottomasti paras bändi! Niiden Jenni on paras laulaja niistä!
- Elina-

Eka Kerta
Jotkut sanovat että ei kannatais tehdä sitä ennenku on löytäny sen oikeen. Mutta eikö olis hienoo, että sit ku sen oikeen on löytäny, tietäis mitä pitää tehdä, ja tietäis mitä odottaa...?! Itse en ole tehnyt sitä, johtuen siitä, ettei vaan oo kävelly vastaan ketään, joka olis kolahtanu niin paljo. Mä oon miettiny usein, että jos mun jätkäkaveri ehdottais, niin mitä mä sanoisin. Mä oon miettiny, että sit ku sen tekee, niin tuleeko silloin parisuhteesta vakava, ja mä en tiiä haluunko mä mitään vakavaa juttua ympärilleni...

Moikka!!!
Iines on paras tv-sarja!!!!!!
jatkakaa kauan ohjelman parissa! Juontajat ootte iloisia ja energisiä teitä on ilo katsoa!!!!
Syysterveisin!
-Jenni-

Täällä on joku, joka haluaisi saada unelmatyöhön kertomusta valokuvaajista! Käykö? Jos käy niin TOOOOOSIII kiva. Arkkitehtikin ois ihan kiva, ja kampaaja.. Voisko ees jostain näistä kertoa??
- REETA-

Mun unelma-ammatti on eläinlääkäri, voisko siitä olla joskus iineksessä?
Iines vastaa: ensihätään tsekkaa unelma-ammattiarkistoa.

Idolini on Disco-yhtye, josta pidän paljon!!! Haluaisin tulla näyttelijäksi,tai laulajaksi!!!!!!!!!!!
- Katju-

Haluaisin, että ohjelmassa kerrottaisiin ekasta kerrasta. esim. sattuko...
Iines vastaa: Pistä Tv1 20.11. klo 16.35 päälle ja toiveesi toteutuu!

Haluisin tavata jonkun Discon jäsenistä... Iines on todella hyvä, voisin sanoa jopa että paras ohjelma, ja katson sen aivan joka kerta!!=) Iineksessä voitaisiin puhua ja haastatella ihmisiä enemmän mm.rakkaudesta,ekasta kerrasta, meikkamisesta, vaatetuksesta, hiuksien laitosta jne...mutta on vaan sanottava että iines on loistava ohjelma!!=)
-Hannamari-

Olisi kiva jos netistä vois lukee mitä esim edellisessä Iineksessä tapahtu/kerrottiin. Niinku tänäänkin (23.10.2002) kerrottiin larppauksesta, jossa esim kaverini ja pelinjohtajani puhelivat ja harrastusteni takia en näe Iinestä, vaikka se uusittaisiin monia kertoja. Olisi kiva nähä kuvia ja lukea juttua haastatteluista. Thankke :] -Eeyore-

Teil on hyvä ohjelma! Se Sara on ihan paras:)

Larppaamista ohjelmaan!
Jaakko Tallus idoliksi...

Moikka! Haluaisin tietää, et mitenkä sille *Jenkkivaihtarille* voi lähettää kysymyksiä, sillä ajattelin itsekkin lähteä vaihtariksi...
- Anna-

Iines vastaa: Kysymyksiä Oodille voi lähettää palautepostin kautta. Oodin nettipäiväkirjasta voi lukea viimeisimmät kuulumiset.

Moi!!
Eikös täällä oo ennää sitä novellin kirjotus- ja lukujuttua?
Eikö Iines vois tulla esim, sunnuntaina uusintana, koska se tulee niin aikasin
ja Kaikki ei oo vielä sillon ees tullu koulusta ja harrastuksista. Ite tuun
keskiviikkona koulusta n.17.00, koska Tuun koulukyytillä pitkän koulupäivän jäläkeen, eikä minulla oo videoita. Onko
Iineksessä vielä se arvonta?
- Jenni-

Iines vastaa: Novellit löytyvät Kirjanurkka-linkin takaa ja sieltä löytyvät myös lähetysohjeet. Ja arvonta toimii: lähetä palautepostin kautta yhteystietosi ja jää odottamaan tulosta. Onnetar voi olla oikukas ja pistää paketin postiin! :)

Pöö... anteeksi mikä arvonta?

Iines vastaa: Se, missä arvotaan viikottain kaikkia kivoja Iinesyllätyksiä!

Ihan kivat on nämä Iineksen uudistuneet nettisivut, vaan onpa aika ärsyttävä tausta"musiikki" etusivulla... Mutta eipä mitään laitoin tietokoneelta äänet pois, ja kas, tämä ärsyttävä ääntely ei enää piinannut minua :)
Ohjelmassa olisi kiva kuulla juttua koirista, ihmisten parhaista ystävistä.
- Sonja-

Ohjelmavieraana: Anssi Kela
- Riikka-

Tehkää joskus juttu siitä, millaista
on, kun on vammainen sisarus tai
haastatelkaa jotain vammaista
(positiivisessa mielessä).
- Marja-

Voitaisiinko ohjelmaan ottaa joskus aiheeksi itämaiset lajit...kuten jooga,taiji.. Fengshui olisi myös mielenkiintoinen keskusteluaihe:)
-NeBeL-

Olisi todella mahtavaa jos pääsisin haastattelemaan idoleitani Marikoa tai Siiri Nordinia! Olen ihaillut Kwanin Marikoa ihan alusta lähtien eli Padamin syntyessä.. ja todellinen flash light tapahtui kun pääsin heidän keikalle keväällä 2001!
Siiriä olen samoin ihaillut alusta lähtien, ja Siiri sanoi että olen ollut heidän uskollisin fani ihan alusta lähtien! Vaikka Siiri Nordin on ollut jo yhessä idoli tapaamisessa, niin olisi unelmaa päästä haastattelemaan häntä vielä!Minulla on myös kaveri joka lähtis kyllä mukaan ja olisi kiva yllättää hänet tähän juttuun.
Täytän jouluna 17vuotta ja olen musa lukiossa.. olen myös taiteellinen! Mielikuvitukseni varmasti keksis mielenkiintoisia kysymyksiä.. tai ainakin minua ne kiinnostaa :] Haluaisin siis Siirin tai Marikon tai vaikka KUMMANKI kanssa Iinekseen! Ja olen tavannut Siirin aikasemminki aika monta kertaa.. joten tuskin ei tulisi mitään "kangertelua" kun ei ole uusi ihminen haastateltava. Olen myös Marikonki tavannut muutaman kerran :] Yhteyttä odottaen, kiitos!
p.s. matkustaminen ei olisi ongelma.. ;)
(lempiammattini on muuten muusikko tai taitelija)
- Elina-

Ottakaa puheeksi syömishäiriöt - tehkää yksi jakso niistä.

Olisi kiva, jos kävisitte läpi uutisankkurin ammatin. Tää voi kuulostaa tyhmältä, mut haluisin isona ryhtyä uutisankkurisksi! Mitä koulutusta siihe tarvii?? Mitkä kouluaineet on siinä tärkeitä? Minkälainen palkka? Mitä kaikkea uutisankkuri joutuu tekemään?
Kiitos kivasta ohjelmasta!!!!=) Seuraan sitä mielelläni!!! Hyvää syksyn jatkoa!!!!
- Maiju-

Eläimiä, eläimiä, paljon eläimiä! Ekasta kerrasta, suutelusta, seksistä ym.
- Eveliina-

Kwan, Killer ja The Rasmus haastatteluuun!

Tää sivu on mun mielestä kiva!

The69Eyesista haastatteluja/livekuvaa keikoilta ym..kamaa kiitos :)!!

Ois kiva, jos ois jotain juttuu, joskus, niinkun vaatekauppoihin ja shoppailuun liityvästä... esim. pari tyttöö testais Hesan vaateliikkeitä ja vaatteita!
-Ida-

Kesän parhaita juttuja: arska, jätski, mansikat, loma, ripari...
Sydänsuruihin auttaa suklaa, kavereille puhuminen... Kyllä niistä selvii, ainakin sitten kun tapaa jonkun toisen yhtä ihanan...
Mun idoli on Elijah Wood.
-Suvi-

Muuui!! Mun toiveammatti vaihtelee mielen mukaan, mutta jotenkin mun kiinnostus on aina ollu kameroiden edessä... Mun lemppariammatteja on esim. juontaja, näyttelijä tai tanssija!!
Mun idoli on Wallu Valpio... Mä oon kattonu suurin piirtein joka jakson Far Outista, ja musta Wallu hoitaa hommansa tooosi hyvin!!!! Se on niinku luonnollinen ja hauska... Musta ois kiva tavata herra Valpio, ja kysästä siltä sen ammatista ja haaveista!!!!
Sillä Wallun tapaaminen on myös yx mun unelmista!!
-Milja-

Toivotonta, olen rakastunnut yhteen poikaan, mutta en tiedä, miten kertoisin sen hänelle! Help me!!!
-Emilia-

Iines pyytää: Kaikki, joilla on hyviä ehdotuksia tai kokemuksia asiasta -lähettäkää vinkkejä Emilialle!

Minun idoli on Britney Spears!

Musta Iines on hyvä ohjelma, joten jatkakaa samaan malliin:)
-Karoliina-

Moikka!
Miten voi kirjoittaa kysymyksii lääkärille??
-Ella-

Iines vastaa: Hei Ella! Lääkärille voi kirjoittaa kysymyksiä palautelomakkeen kautta tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen Iines-Lääkäri, PL 86, 00024 Yleisradio.

Voi, voi, voi... Enpä osaa muuta sanoa, kuin....
... ELIJAH WOOD rulez!!!!!!!
Paljon juttua siitä, pliis!!

Kesältä odotan kaikkea mahdollista!!! Tahdon käydä mahdollisimman monessa paikassa ja tehdä kaikkea mukavaa. Toivotan myös kaikille muille mahtavaa kesää!

MOI!
MIX POLIiSEISTA EI TUU IKÄÄN JUTTUU? MUN UNELMA-AMMATTI ON POLIISI.
IDOLITOIVEENI OIS THE RASMUS ERITOTEN LAURI!
-Noora-

IINES-VÄELLE!
Laittakaa nettisivuillenne chatti tai joku keskustelufoorumi PLIIS!
-Jenna-

Iines vastaa: Sohvan sivuilla on yhteinen keskustelupalsta. Tsekkaa osoitteesta http://www.yle.fi/sohva ja klikkaa keskustelu.

Mun suurin unelma on, että tapaisin IIIHANAN The Rasmus-bändin ja unelma-ammatti on laulajan ura, joka toteutuu suht. varmasti :D
Iineksessä vois olla myös sellanen kirjehomma, missä katsojat kirjoittaa millaista on, kun sydän särkyy tai miltä tuntuu, kun kohtaa elämänsä rakkauden.
-Riitta-

Iines vastaa: Toiveesi on toteutunut! Katsopa Viikon keskustelunaiheita ja sitten Katsojaposti-sivua… :)

Unelma-ammattini on eläinlääkäri tai taiteilija/runoilija/kirjailija. Olen aikamoinen taideihminen...
En oikeastaan haluaisi tavata ketään idolia, tykkään vaan kuunnella niiden musaa. Suurimmat idolini ovat Elastinen ja Elijah Wood(söpöin Frodona!:)) Mukavia juttuja ois, jos piettäs joku ''erilaisten tyttöjen'' päivä. Kutsuttas vieraiksi kaikenlaisii tyttöjä, erirotusia, hoppareita, skinejä, punkkareita...Itse olen muuten hopparilikka!!!!! Mukavaa olla erilainen!!!
-Vappu-

Iineksessä vois pitää semmoisen eläinsuojeluteemapäivän. Kuulin, että joskus oli ollutki jotakin, mutta en just sillon kattonu. Siinä vois olla eläinkokeista, turkistarhauksesta ja kasvissyönnistä, vaikka kasvissyönnistä on olluki jo. -Eläinrakas-

Hei ihanat Iinekset!
Minulla on lukuisia idoleita ja toiveammatteja, mutta kaikkein eniten haluaisin tavata 70's Show:n Wilmer Walderraman alias Fezin. Muutkin hahmot sarjassa ovat upeita, mutta mielestäni Fez on kaikista hauskoin ja lisäksi söpöin... ;)
Voisitteko toteuttaa toiveeni ja antaa minun tavata Wilmerin?
-Titta-

Muuttumisleikki olisi tosi tosi kiva juttu..!! On mukavaa sekä katsojalle, että muuttujalle itselleen nähdä (toivottavasti positiivinen) muutos. Uskon, että monet muutkin haluisivat muuttumisleikin Iinekseen. Myös joku meikkikoulu olis tosi jees! Mut kiitos jo tosi kivasta ohjelmasta. Hyvä, että nuorillekin tulee jotain.
-Leena-

Voisiko Iineksessä puhua ihastumisesta?
-Riina-

Idoliksi Anssi Kela, Apulanta ja HIM! Ja ois kiva jos voisitte näyttää uusintana sen Idoli-osuuden, missä oli vieraana Ville Valo!

Skeittausta!
-Tea-

Rakkaus on kuin paska, sitä ei voi estää tulemasta. (tämä luki yhden vessan senällä.) =)
-Matleena-

Usein kuvitellaan että unelmaihmiset ovat täydellisiä...Mutta jos he ovat täydellisiä, silloin he ovatkin vain unelmia. Kaikilla ihmisillä on unelmaihmisiä...Ainakin jossakin elämän vaiheessa...Usein varmaan lapsuudessa.
Minun mielestä särkyneestä sydämestä selviää ajan myötä.Pitää vain löytää joku uusi ihminen, jolle antaa sydämensä....Kaikille on joku!!
-Maria-

Unelma-ammattini täytyisi olla aika lähellä lapsia, koska pidän paljon lapsista...Esim. kätilö!!
-Pia-

Idolitoiveenani on Him. Mun toiveammatti on kokki.

Minun ihannepoitsu on sellainen, joka ei tappele. Hän on söpö mussukka, mutta myös pikkuripaus kovista, hänen silmänsä pitää olla kiehtovat ja hänen pitää myös olla hauska, koska pidän naurusta ja vitseistä. Minulla oli koulussa semmoinen, mutta hän muutti pois -ikävöin häntä kovasti! Onhan minulla koulussa tietysti sellainen ihailemani henkilö, mutta ei se ole sellainen, kun toivon. Sitten minun kaverillani ovat kaikki kivat pojat -minusta se on ärsyttävääääää! -Meri-

Siel Iinekses (mun koiran nimi Iines =0) vois puhuu vaik, ekasta kännysnnystä, ensi suudelmasta, kaikkee mitä voi vaikka keräillä, kuten ite kerään hattui/pehmolelui(mul on yx aivan ihana nalle, joka on n.15 v.)/pikku lelui kindereist jne...((ois kyl käytöö sille meikkilaukulle, ku tuppaa olee niitä meikkei niin paljon))
-Elina-

Unelma-ammattia on vaikea sanoa, mutta kotitalous, käsityöt ja kielet on mielenkiintoisia. Luultavasti joku kieliin liittyvä, koska ulkomaat ja ulkomaalaiset kiinnostavat suuresti. Ehdotuksia löytyy...Oma keskustelupalsta(kuin chat) olisi hyvä idis kotisivuille. Myös kilpailuja saisi olla enemmän. Ootte muuten tosi mukavia ja huumorintajuisia!
-Neiti-

Minä haluaisin tietoa tämän kesän muodista.
-Tiia-

Minun idolini on Kalle Ahola. Hän on niin söpö ja hurmaava. Lisäksi hän käynyt meijän koulunÉ
-Shaina-

Saisko sinne vieraaksi Jyrki 69:sin?
-Kirsi-

Iines on musta tosi hyvä ohjelma! Harmi vaan, että en yleensä näe sitä, koska se tulee niin aikaisin. Juontajat on tosi hyviä! Kiitos ihanasta ohjelmasta!
-Halinalle-

Idolitoive Anssi Kela, Him, Venla Saartamo ja Jasper Pääkkönen!
-Saara-

HmmÉ Unelmaihminen löytyy varmaankin viereisestä luokasta. Rehellinen, herkkä, hyvätapainen...Sulonen pörröpää =) Ei täydellisiä ihmisiä ole, mutta melkein täydellisiäkin löytyy. Hän osaa kuunnella, olla ystävä..=)
-Panther_babe-

Tehkää juttu DINGOsta, joka on kuitenkin hyvä ja vanha bändi!!!
-Mari-

Haastatelkaa Children of Bodom:ia tai Slipknottia tai Fear Factorya tai Mudvayne:iä tai näyttäkää niiden haastattelut.

Haluaisin, että tulisi enemmän eläimiin liittyviä aiheita, koska olen eläinrakas. Minä haluaisin eläinlääkäriksi, mutta se taitaa olla liian vaativa ammatti.
-Mallu-

Haluaisin Iinekseen Kwan:in ja The Rasmuksen!!! IINES ON HUIPPU!!!
-Eeve-

Voisitteko puhua jotain virosta?

Minun idolini olette te juontajat.

Unelma-ammattini on parturi-kampaaja, laulaja, opettaja tai tarjoilija! VOISKO JOSTAIN noista ammateista olla joskus Iineksessä???
-Hanna-

Unelma-ammattini on tutkimusapulainen. Olen todella hyvä apina hommissa. Olen pudotellut erimuotoisia palikoita koloihin ja olen jo aika taitava... saan palkaksi jyviä! Rangaistukseksi saan sähköiskuja. Ilmankos on tukka pystyssä!
-Roni-

Tehkää paljon ohjelmaa hevosista ja niiden voimista, Kimi Räikkösestä, joka on miun idoli!

Mä haluun POLIISIKSI ja vaan poliisiksi, mikään muu mulle ei kelpaa. Siinä on vain pieni pulma: oon pari vaivaista senttiä liian lyhyt!!! Pituuteen kariutui sitten toiveammattini!!! Mikään muu ammatti ei kelpaa... Ainut toivoni on, että pituus rajaa lasketaan, mikä on todella epätodennäköistä... =(
-Annukka-

Iines lohduttaa: Hei, ei unelmista saa luopua! Pari senttiä saat jo nostamalla ryhtiä ja ei ihmisen pituuskasvu teinivuosiin lopu, vaikka niin välillä väitetäänkinÉ Tsemppiä ja pidä kiinni unelmastasi!

Unelmaihminen on mulle bestis ja poikakaveri, jotka ovat kummatkin uskollisia, huomaavaisia ja hauskoja! Älkää hyvät ihmiset suhtautuko aina niin negatiivisesti kaikkeen, maailmassa on hyviäkin asioita!

Oikeastaan minulla on yksi suuri unelma: no minä haluaisin muuttaa Espanjaan ja perustaa hotellin perheen mummin papan ja tädin ja setän kaa.

Suurimpia esikuviani ovat jo useita, useita vuosia olleet, jo edes menneet, Sydämien kuningatar prinsessa Diana sekä hyväntekijä Äiti Teresa. Molemmille muiden ihmisten sekä luonnon hyvinvointi olivat tärkeitä asioita, jota he opettivat myös ympärillään olevat ihmiset kunnioittamaan. Itse olen luonnonsuojelija, ja ollut mukana monessa tempauksessa, kuten katujen puhdistamisessa vapaehtoisten voimin jne. Lisäksi en roskita, pyrin käyttämään joukkoliikennettä... Tietenkään siihen ei aina kykene, kun välimatkat ovat pitkiä. Kuitenkin, tärkeintä on, että yrittää parhaansa, ja tekee luonnon hyväksi niin paljon kuin pystyy, mihin vain oma aika ja halu riittää. Siitä se lähtee...
-"Vihreä vaihtoehto"-

Mun unelma-ammatti on varmasti näyttelijä ja yhtä varmasti rock-laulaja. Tätä jälkimmäistä edustaa suuri idolini Ville Valo. Arvostan Villen taitoja laulajana. Uskomaton mies muutenkin...
-Johanna-

Haluaisin tavata Harry Potter -kirjojen suomentajan Jaana Kaparin, koska luulen, että on aika mahdotonta saada itse J.K.Rowling idoli tapaamiseen. syynä on myös se, että olen aina ollut kiinnostunut englannin kielestä ja suomentamisesta. Pidän myös hänen "tyylistään" suomentaa. Onhan Jaana Kapari osaltaan vaikuttanut Suomenkielisten Harry Potter sanojan syntyyn!
-Ella-

Haaveeni olisi päästä ohjelmaanne parhaan ystäväni Sinin kanssa ja tavata I«dees! Kerronpas nyt minusta ja bestiksestäni: Minä olen 12-vuotias tyttö ja asun Vantaalla. Minulla on kissa, jonka nimi on Timber ja vanhemmat jotka ovat eronneet. Asun nyt isäni luona siis Vantaalla ja äitini asuu Kangasalla, jossa on myös kaikki parhaat ystäväni. Käyn Rajatorpan koulua ja koulussa menee kyllä hyvin, mutta minulla ei ole yhtään ystäviä luokallani, vaan ainoat ystäväni siinä koulussa on kuudesluokkalaisia tytsyjä. Nyt ystävästäni Sinistä! Tutustuin Siniin joskus 4-vuotiaana ja näin hänet seuraavan kerran vasta ekalla luokalla. Kaveri suhteemme parani koko ajan ja ollaan nyt bestiksiä! Sinillä on vähän omituinen elinympäristö: sillä on vähän maatalon tapanen koti ja eläiminä oli viime kesänä kissa, 2 koiraa, kilejä, kanoja, kukko ja poni. Ystävälläni on sitä paitsi synttärit ensi kuussa ja en pakolla pääse sinne silloin niin siksi haluaisimme nähdä I«deessin tytöt! Se olisi kiva synttärilahja Sinille!!!
-Rosa-

Poikaystävä on niin ihastunut teihin, että on tullut katottua teitä ja ihan hauska ohjelma teillä...Se meikkipussi olis niin kauheen hauska ja kätsy olla...että..;) Jatkakaa samaan malliin!
-Tiina-

Voisitteko tehdä jotain juttua sisustuksesta....kide!
-"sisustus-friikki"-

Pliis Kwan idolitapaamiseen tai ne vois tulla kertoo muusikon ammatista! *anelee*
-Inka-

:) Olen ihana ja kaikki rakastavat minua. Haluaisin tavata Frederikin. sitä olen halunnut teinistä asti!!! Vaikka olenkin näin vastustamaton, Frederikkiä en ole haaviini vielä saanut. Joten jos mitenkään kunnioitatte vanhempia ihmisiä, toivon että julkaisette ilmoitukseni ja toteutatte haaveeni. rakkaudella:
- Kirsti- Liisa -
ps. Parannusehdotuksena toivoisin sivullenne jonkinmoista bingopalstaa. ja kauneusvinkkejä ryppyiselle iholle. KIITOS! :)

Hmm...Ei mitään muuta asiaa kuin pieni korjaus... Helsinki on STADIN slangilla "Stadi", ei "Hesa"! Suosittelen lukemaan Juhani Mäkelän "Stadin snadi slangi"-sanakirjan.

Iines vastaa: Kiitos korjauksesta ja tarkkuudesta! Useat käyttävät Helsingistä slangisanaa "hesa", mutta alkuperäisellä stadin slangilla Helsinki on tosiaan "stadi".

The Rasmus idolihaastatteluun!!!!! JOOKO?!??!
-Ansku-

Näille sivuille vois keksii jotain piristystä, en tiiä mitä, mutta nää näyttää aika ykstoikkosilta :)

Iines vastaa: Tiedä vaikka toiveesi toteutuisiÉ Tarkkaile ruutua kevään kuluessa! ;)

Mä haluaisin laulajaksi. Oon halunnut jo pikkutytöstä lähtien ja toivottavasti saan aloittaa laulamisen. Mun idoli on Britney Spears! Ja haluaisin tehdä samanlaista musaakin.
-Sanna-

Joo, mun perhe on outo tai ei sillai: muut on ok, faijaki on hauska, mut mutsi on oikeasti aivan mielettömän ylihuolehtivainen. Se vahtii, kun mä syön, epäilee kaikkee, jos mä tuun koulust yheltä niin se luulee, et mä oon kipee... Se lässyttää ja rasittaa. Kevät piristää, se saa ajattelemaan kesää. Unelma-ammatti vois olla sisustussuunnittelija tai joku sellainen. Tai psykiatri...Joo Brad Pitt on hyvä, mut Nirvana ruulz.
-Mirka-

Moi!! Te voisitte mun mielestä tehä jotain juttuu uskovaisista nuorista tai bändeist (esim. DED, Habakuk, terapia...ym!!)

Meikkikoulu ois hyvä ja sit muuttumisleikki. Sit vois vaik olla Ideesin haastattelu.
-Saara-

Keväisin ihmiset alkavat jälleen elää pitkän ja pimeän talven jälkeen. Asiat näkee valoisammin ja sen vuoksi juuri nyt on aika pohtia tulevaisuutta ja sitä mitä siltä haluaa. Siinäpä siis teille hyvä aihe ohjelmaanne. Jos minulta kysytään, mitä haluaisin, vastaisin oitis: "Ihka oman Iines-meikkipussin!"
-Anita-

Tässäpä teille aihe: TULEVAISUUS ja mitä kukakin toivoo saavansa.
-Anita-

Mun unelma-ammatti on ollu näyttelijä ja tulee varmaan aina olemaankin, oon tosin harrastanutkin sitä jo jonkun aikaan. Mulla ei oo varsinaista idolia, mutta kaipa joskus ois kiva tavata Nylon Beat tai jotain vastaavaa. Itse en oo usein kattonu Iinestä, mut ehkä siin vois olla sellainen, et ihmiset vois lähettää kysymyksiä sinne ja sit niihin vastattais...
-Mirva K.-

Tää on mun elämänohje: elä kuin tämä päivä olisi viimeisesi, sillä jokin päivä se on.
-Saila-

Onko teillä ollut unelma-ammattina Parturi-kampaajan ammatti? hiuksiin liittyvä teema olisi mielenkiintoinen esim. shampootesti.
-Jukka-

Mun elämäni ilon hetki koittaisi silloin, jos pyytäisitte ohjelman vieraaksi The Rasmus-yhtyeen tai edes muutaman pojista. Kiitos ja kumarrus!=)

Tietokoneet: 9 Perhe: Joskus perhe on rasite, useimmiten turva. Idoli: Laulaja Lauri Ylönen The Rasmus bändistä. Hänet haluaisin tavata eniten koko maailmassa. Teemoja: Joskus voisi olla vaikka musiikki(on varmaan ollutkin) esim. erilaisten soittimien soitto.
-Annika-

Lisää Rasmusta!!!!!!!
-Melissa-

Idoliksi voisitte ottaa jonkun kunnon hevibändin... Niitähän suomesta löytyy... Siis nyt en tarkota Ville Valoa, vaan jotain raskaampaa bändiä esim. Children of Bodom, Sentenced, Nightwish tai joku muu....ei välttämättä mikään sellanen, mikä on just nyt pinnalla!!!! Vai eikö kukaan haluu tavata kunnon hevimiehii?
-Mari-

Unelma-ammatti on pankkiiri ja idolini on Simo Frangen!

Haluaisin idoliksi The Rasmuksen Laurin.

Tietokoneen ja netin käyttö on aika helppoo mun mielestä, ku on isoveli opettamassa. Tykkään suunnitella vaatteita ja ommella kaikkee, joten haluisin ehkä tavata jonkun ammattilaisen, joka voi vähän kertoa millasta se on. Perhe on mulle maailman tärkein!!!!(Ja koira).
-Jaana-

Haluaisin tavata Him:in Linden... eli Daniel Lioneye:sin!
-Jenni-

Moiii!! Tietokoneethan on ihan kivoja, ja hyödyllisiä, varsinki jos asuu jossain kauempana, niin voi kirjoitella postia. Iinekselle vois tulla viikonloppu-uusinnat, ja sitä vois mainostaa enemmän.
-Jenni-

Hei! Unelma-ammattini on eläinlääkäri, mutta ilmeisesti se on jo ollut unelma-ammatissa. Idolina haluaisin tavata Piia Pantsun. Sehän olisi kaikkien hevos- hullujen suuri idoli! Itsekkin olen hevoshullu. Sitten: Harrastan vapaa-ajallani aika merkillistä asiaa. Hoidan nimittäin hevosia. En kuitenkaan oikeita, vaan virtuaalihevosia. Niitä hoidetaan sähköpostilla ja ratsastustunnit käydään chatin väli- tyksellä. Oman kotini lähellä ei nimittäin ole tallia, jossa voisi käydä. Ja tällä tavalla voi hyödyntää omaa mielikuvitusta.
-Eeva-

Apua! Olen 11-vuotias tyttö ja mun perhe on hajoomassa, siis mitä tehdä? Onko koti kullan kallis? Se on hirveetä, ne riitelee koko ajan. Miten mä voin elää ilman toista vanhempaani, pitäisi päättää kumman luokse mä menen, iskän vaiko äidin. AUTTAKKAAAAAAA!!!!!!!
-Tyttö Vantaalta-

Iines vastaa: Olen kovin pahoillani puolestasi, mutta ehkä tuollaisessa riitatilanteessa on parempi erota -sekä vanhemmillesi että sinulle. Eikä sinun tarvitse elää ilman toista vanhempaasi: molemmat ovat edelleen siellä sinua varten, ei ehkä joka päivä kotona, mutta kuitenkin puhelinsoiton päässä korkeintaan. Ei ole helppo valita kumman luokse jää asumaan ja vanhempasikin tietävät sen. Puhu siitä heidän kanssaan ja valitse siten kuin sinulle on helpompaa esim. koulun kannalta. Voit mennä aina vaikka koko viikonlopuksi toisen vanhemman luokse. Ei vanhempiesi ero tee loppua rakkaudesta sinua kohtaan, isäsi pysyy isänäsi ja äiti äitinäsi koko loppuelämäsi ajan ja ehkä hekin ajan myötä ystävystyvät uudelleen. Tsemppiä!

Amatöörijuontajat vois todellakin vaihtaa.
-Kati-
Olis kiva, jos tulis juttuu jostain radiotoimittajasta tai niistä telkun urheiluankkureista???=) kiitos!!!

Toi teidän juontaja-Jasmin on aika kuuma misu ;) Beibe beibe beibe!

Hei kaikki! Olen tällainen hullu, maailman energisin, pirteä, aurinkoinen tytteli. Harrastan kaikkea laidasta laitaan, mutta tänään olen kipeä. Olin oikeastaan 3 pvää sittenkin, mutta olin koulussa, eihän mimmit lannistu 39 asteen kuumeesta!!! Haluaisin isona kirjailiaksi, mutta kokea sitä ennen jotain erittäin jännittävää ja romanttista, aivan kuten esimerkiksi "setä pitkäsääri"-tarinassa. Voi kuulostaa lapselliselta, mutta tämä kyseinen tarina muutti minut -täysin. Tunnen olevani jotain erikoistaÉ ainutlaatuistaÉ niinkuin kukaan muu ei olisi. Omituista. Kaikkihan varmaan tietävät tarinan ja elokuvan Pikku naisia? Jotain sellaista haluaisin kokea elämässäni, hurmetta ja jännitystä. Se olisi ihanaa...Itken aina kun näen sen elokuvan, kun kuulen sen musiikin. Se on niin minunlaiseni. Koko suuri koulu, jossa olen, tuntevat minut, kylällä ne huutelevat perääni;"tuutko jätskille,miten energy..." Siihen tottuu ja se alkaakin tuntua imartelulta. Yksi kysymys minulla olisi, yksi kysymys joka sisältää satoja, tuhansia ja yhä tuhansia vastauksia:"MIKSI?".. miksi? Se on kysymykseni. Osaatteko vastata?...En minäkään...
~JexMine*~

Joo.. ei mulla mitään erikoistaÉ Eksyin vaan tänne. En oo nähny ohjelmaa, kun pariin kertaan, mut ei oo ehkä oikein mun ohjelma.. Ei pahalla en hauku ohjelmaa, mut asiat ei oikein kosketa mun elämää.. Mut tehkää muut onnellisiksi ja ottakaa heidät ohjelmaanne idoliensa kanssa!!! Life is rock«n«roll!!!
-Sipe-

*Ehdottomasti idolini on Kwanin Mariko. *Unelma ammattini on näyttelijä, koska pidän näyttelemisestä.
-Sonja-
Iines on paras!!! Tulis vaan enemmän, ku kerran...
-Miia-

Idolitoiveena minä itse haluaisin tavata Veikka Gustavssonin! Se on mun idoli ja ois ihan sikamageeta tavata se! :)
-Inga-

Lisää ammateista!! Varsinkin nyt, kun yhteishaku on mennyt ja nuoret haluavat varmasti tietää ammateista. Itsenäistymisestä lisää!! Nuoret jotka, lähtevät kauas opiskelemaan tarvitsevat tietoa ja "taitoja".
-Maija-

Mielestäni olisi hyvä, jos netissä olisi joku ihminen, jolle kertoa ongelmistaan. Onhan sekin hyvä, että on joku, joka vastaa terveyttä koskeviin kysymyksiin, mutta mielestäni oli hyvä, jos olisi joku jolle voisi kertoa sellaisista ongelmista, kuten perhe, kaveri tai mieltä painavista asioista.

Onko tytöistä nörteiksi?
-J. Pulkkinen-

Piristävää nuorten itse tekemää ohjelmaa... Tosin keskusteluissa voisi tulla esiin enemmän eri mielipiteitä ja ääripäitä... Mutta suunta on hyvä! :) Ja sit ois kiva, jos ois juttuu nörttipojista...
-Elina-

Kukkanen kuihtuu ja marmori katkee, ystävyyden siteet ei ikinä ratkee.
-Heidi-

Hei, olisi kiva, jos tekisitte juttua vaikkapa erilaisista harrastuksista?
-Laurel-

Iines vastaa: 3.4. tulossa juttua harrastuksista! Muista katsoa!

Mun unelma-ammattini oma lastentarha!! Siis eli tajusitte varmaan mitä tarkoitin.
-Pimatsu-

Unelma-ammattini on biologi!!! Idoliksi haluaisin Maija Vilkkumaan.

Unelma-ammatti:tulkki Idolitoiveet:Anssi Kela ja Ultra Bra.