yle.fi


Jatkoa maalaiskomedioille? Pirunpelto 2009

Julkaistu: 18.11.2008 - maalaiskomediafani

moro! minä kun olen aivan armoton maalaiskomediafani, niin pystyisitkö sarjan tuottajalta tai joltakin muulta tiedustelemaan, että onko näitä hakkarainen-kiiski-turpeinen-kylmälehto kokoonpanolla tehtäviä maalaiskomedioita mahdollisesti vielä joskus tulossa. olen kuullut että joku uusi maalaiskomedia alkaa keväällä, mutta jos se ei kerro kuusniemen asukeista niin harmin paikka.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Maalaiskomediafani.
Et varmasti ole toiveinesi yksin, sillä TV2:n Kuusniemen kuntaan sijoittuvat komediasarjat (Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamarinpojat, Mooseksen perintö ja Turvetta ja timanttia) ovat olleet hyvin suosittuja. Kysyin sarjan tulevaisuudesta tuottaja Sirpa Bertlingiltä, ja hän tiesi kertoa näin:
"Toistaiseksi ei ainkaan tehdä Kuusniemelle sijoittuvia maalaiskomedioita. Kirjailija Heikki Luoma (Kuusniemen luoja) on kirjoittanut uuden 6-osaisen sarjan Pirunpelto TV2:lle. Sarja tapahtuu Tyrisevän kunnassa ja tapahtumat pyörivät sorabisneksen ympärillä. Sarja alkaa keskiviikkona 7.1.2009. Tähän sarjaan kuvataan seuraavat kuusi osaa jo ensi kesänä. Uskon, että kaikki, jotka viihtyivät maalaiskomediopiden parissa, löytävät katsottavaa myös Pirunpellosta."
Tammikuussa se sitten nähdään - tuleekohan Tyrisevän kunnasta nyt Kuusniemen kilpailija? Ja tulevatko kuusniemeläiset Tyrisevälle kylään?


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!