Mutta entä kanat sisätiloissa?

Kana saa halauksen. Kuva: Laitakaupungin kanat.

Jo muutaman kerran olen narauttanut kanan esittelykierrokselta lapsen kainalosta talon sisällä. "Katso, täällä me asutaan ja tässä on keittiö..."

Kanojen sisään tuominen on kielletty, sillä kanan hätä ei katso aikaa eikä paikkaa. Mutta ehkä tähänkin on jo ratkaisu olemassa. Tässä yksityiskohtainen ohjevideo kuinka kanoille ja kukoille tehdään vaippoja. Mannekiinit ovat upeita.

Jos ei itse osaa ommella tai ei vaan jaksa, googlaamalla chicken diapers for sale löytyy paljon valmiiden vaippojen myyjiä.

kommentit

siinä sitä sitten kana saa olla luontaisessa olotilassa... varmasti luomumunii...voi ihmisparka....

>henrik Su, 2013-06-30 18:42

Tein pienen kyselyn kanaharrastajien keskuudessa että onko kenelläkään vaippoja käytössä. 1226 harrastajan joukosta kukaan ei astunut esiin vaippakannattajana, sen sijaan koko ajatusta kummeksuttiin, eli aika hiljaista Suomessa taitaa olla tämä homma.

>Helena Pe, 2013-07-05 11:17

lisää kommentti

laitakaupungin kanat

Laitakaupungin kanat.

Helena on rekisteröitynyt siipikarjan pitäjä Itä-Helsingistä. Miten ja miksi kaupunkilainen perhe ryhtyi kanalanpitoon? Mitä munista tehdään ja miten kanojen pitäminen tuo tullessaan tiiviisti asutussa taajamassa? Kanalan ensimmäiset kesäasukkaat ovat neljä maatiaiskanaa.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä