Kajahtanut käsityönäyttely!

Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.

TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi nähdä Helsingissä Annantalolla järjestettävässä näyttelyssä 30.3.2014 asti. Näyttelyssä on esillä teoskokonaisuuksia, jotka hurmaavat kekseliäisyydellä, monimuotoisuudella, värikkyydellä - ja ovat tietenkin ihan kajahtaneita!

Valtakunnallinen Kajahtaneiden käsitöiden SM- kilpailu järjestettiin vuoden 2013 aikana. TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat -kilpailu ja -näyttely on ideoitu ja suunniteltu avoimella yhteistyöperiaatteella. Tiimissä on mukana monialainen joukko muotoilukasvatuksen, kulttuurin, taiteen ja viestinnän ammattilaisia.

Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on avoinna 15.2.- 30.3.2014 arkisin klo 9.00 – 20.00 ja viikonloppuisin klo 10.00 – 16.00. Annantalo sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 30, 0010 Helsinki.

Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.Kajahtanut käsityönäyttely Helsingissä. Kuva: Anni Alatalo, Yleisradio.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä