Strömsön uusin ruutukasvo on seikkailunhaluinen entinen poliisi

Anne Teir-Siltanen on Strömsön uusin juontaja ja ruutukasvo. Kuva: YLE

Anne, kerrotko itsestäsi?

Olen useimmiten aika iloinen tyyppi. Pidän seikkailuista. Läheisimmät ystävät kuvailevat minua temperamentikkaaksi - omasta mielestäni mielialani vaihtuu aina tilanteen niin vaatiessa. Harrastuksistani tärkein on hevoseni. Sen jälkeen tulevat mökkeily ja matkustaminen. Vapaa-ajallani olen todennäköisimmin hevostallilla tai hiihtoladulla.

Pidän urheilusta ja rajojen testaamisesta. Olen juossut maratonin kymmenen kertaa ja hiihtänyt kolme Vasaloppetia - ja aion jatkaa, vaikka lupaankin joka kerta lopettaa!

Käyn mielelläni elokuvissa. Viimeisimmäksi näin Stieg Larssonin elokuvan Pilvilinna, joka romahti. Pidän myös Wallander-filmatisoinneista. Oikeasti en kuitenkaan pidä trillereistä, koska en ikinä uskalla katsoa niitä yksin. Voi kuulostaa vähän paradoksilta, onhan minulla poliisikoulutus! Elokuvien lisäksi eläydyn täysillä urheiluun. Ruotsi-Suomi-jääkiekkomatsin katseleminen voi siis olla aikamoista tuskaa!

Mitä haluat kertoa taustastasi?

Olen suorittanut valtiotieteiden maisterin tutkinnon Åbo Akademissa, ja olen tehnyt sekä radio- että tv-toimittajan töitä. Minulla on myös poliisikoulutus. Olen työskennellytkin poliisina melkein kokonaisen vuoden.


Mitä tulet tekemään Strömsössä?

Odotan innolla kevään uuden valokuvaussarjan tekemistä. Valokuvaaja Andreas Westerbergin avustuksella opimme ottamaan parempia valokuvia aivan yksinkertaisten vinkkien avulla. Käsittelemme valotusta, ihmisten kuvaamista ja sitä, kuinka liike pysäytetään, muun muassa.

Koska olen mielestäni aivan aloittelija keittiöpuuhissa, odotan innolla myös kokkaustuokioita Paulin kanssa. Opin varmasti uutta.

En malta odottaa, että pääsen työskentelemään koko Strömsö-toimituksen kanssa. Strömsö on sellainen unelmatila: se ei heijastele maailmaa sellaisena kuin dokumentit sen näyttävät, vaan se toimii inspiraatiolähteenä ja levittää hyvää oloa

Störmsö/YLE Olotila

 

Strömsön 14 uutta jaksoa esitetään YLE FST5:llä sunnuntaisin klo 17.15. alkaen 28.2.2010. Uusinnat keskiviikkoisin klo 20.00
 

Strömsö-juttuja Olotilassa

Strömsön sivuille

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä