Tarvitsetko näköaloja talousasioihisi?

Tarvitsetko näköaloja talousasioihin? Hae mukaan tv-ohjelmaan. Kuva: stock.xchng

Nyt etsitään talousvaikeuksissa olevia ihmisiä kesällä ja syksyllä 2012 kuvattavaan Kukkaron herraksi -ohjelmaan. Ohjelmasta käynnistyy kolmas tuotantokausi. Jo moni on ohjelman avulla saanut selkeyttä raha-asioiden hallintaan ja velkakierteestä ulospääsyyn.

Mukaan etsitään kaikenlaisia ihmisiä: juuri omaan kotiin muuttaneita nuoria, lapsiperheitä ja ylipäätään syystä tai toisesta hankalassa taloustilanteessa olevia ihmisiä ja perheitä. Kukkaron herraksi -ohjelmaan osallistuvat saavat talous- ja velkaneuvojan sekä muiden asiantuntijoiden apua taloustilanteensa selvittämiseen ja kestävään talousasioiden hallintaan. Rahaa ohjelman kautta ei saa, mutta rahanarvoisia neuvoja sitäkin enemmän.

Mukaan ohjelmaan voit hakea tällä hakulomakkeella. Perustietojen lisäksi lomakkeeseen tulee eritellä omat tulot ja menot. Summat voivat olla myös arvioita, jos kaikkea tietoa ei lomaketta täyttäessä ole käsillä. Tarkoitus on, että hakulomakkeesta saa riittävän käsityksen taloudellisesta tilanteestasi.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä hakemuksen lähettäminen vielä sido hakijaa.

Hakulomakkeen voi tallentaa omalle koneelle ja lähettää sähköpostilla osoitteeseen heidi.vierikko(at)metronome.fi  tai tulostaa ja lähettää postitse osoitteeseen Kukkaron herraksi / Metronome Film & Television Oy, Hermannin rantatie 10, 00580 Helsinki

Tiedusteluihin vastaa Heidi Vierikko / 0400 733 943

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä