Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta

Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Käsilaukustakin tulee käsittämättömän arvokas, kun sen on omistanut itse Grace Kelly. Maailman suurimmissa huutokauppakamareissa kilpaillaan kiihkeästi näistä ainutlaatuisista arvoesineistä. Uudessa sarjassa nähdään, mitä erikoista päätyy vasaran alle Lontoossa, Pariisissa ja New Yorkissa.

Taidetta pidetään hyvänä sijoituskohteena, ja yleisön mielenkiinto on valtava. Huutokaupassa jännitys tiivistyy, kun tarjolla on mm. Madonnan ja Barbra Streisandin lempitaitelijan erikoinen teos. Vaikkeivät supertähdet itse istu yleisön joukossa, huhutaan, että he ovat saattaneet järjestää edustajansa paikalle.

Hinnat nousevat huimiin summiin, niin että pienempää pyörryttää. Mitä tarjotaan prinsessa Dianan mustasta mekosta? Tai suuren Modiglianin pienestä veistoksesta? Entä mitä yleisölle tarjotaan huudettavaksi, kun Spencerin jaarli siivoaa kotinsa ullakkoa?

Muistoesineet, historiallisesti arvokkaat ja harvinaiset esineet myydään henkeäsalpaavan hintakilpailun päätteeksi. Kaupattavia esineitä ei voi kuin ihailla ja hintoja ihmetellä.

Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta torstaina 7.11. klo 19.30. TV1:ssä.Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta. Kuva: Yle KuvapalveluEnsimmäinen, toinen ja kolmas kerta. Kuva: Yle KuvapalveluEnsimmäinen, toinen ja kolmas kerta. Kuva: Yle Kuvapalvelu

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä