Tee pikkuhousut t-paidasta

T-paitapikkarit. Kuva: style.bitchbuzz.com

Näinä kotoilu- ja lahjaähkyn aikoina on syytä pohtia myös sitä, mitä oikeastaan tulee askarrelleeksi: tarpeellisia tekeleitä vai ympäristöä kuormittavia turhakkeita?  Entä mikä on puuhailun ekologinen jalanjälki? Ja mikä sitten olisi ekologista - ja hauskaa, jottei sorruta liikaan ryppyotsaisuuteen, hauskanpitoa ei ole tietenkään tarkoitus viedä puuhastelusta!

On ainakin yksi vaatekappale, jota jokainen tarvitsee (tai ainakin melkein jokainen). Sen tekeminen itse ei vain ehkä tule ensimmäiseksi mieleen. Ehdotammekin siis: tee vanhasta t-paidasta nätit pikkuhousut tai kalsarit/bokserit!

Miksei? Vanhoja t-paitoja ja muita trikoovaatteita kun lojuu kaikilla kaapin perukoilla, joten valmista materiaalia löytyy varmasti - ja onpahan joku jatkokäyttö liian rakkaiksi muuttuneille bändipaidoillekin. Näin pikkuhousuista tai boksereista saa juuri sellaiset kuin itse haluaa: söpöt, hauskat, rokkaavat, seksikkäät - kaikki on mahdollista! T-paidan hauskan printin voi laittaa pepun päälle, ruseteilla ja pitseilläkin saa somaa jälkeä.

Ja vinkkivinkkinen pukinkonttia ajatellen... Tässä on mahdollisuus tehdä pehmeä lahja vaikka omalle kullalle - mikäs sen mukavampaa, kuin esim. oman lempibändin kuva armaan pepun päällä?

Kaavat löydät kuvagalleriastamme (Supernaturale blogista) ja niitä löytyy myös käsityökirjoista sekä -lehdistä. Ja tietysti mallia voi ottaa myös omista lempialkkareista.

Näitä tarvitset:

  • vanha t-paita
  • kumilankaa
  • voipaperia tai paperia kaavaan tekemiseen
  • sakset
  • ompelukone

Tee näin:

  1. printtaa ja leikkaa kaava
  2. kiinnitä se nuppineuloilla t-paitaan
  3. leikkaa kappaleet
  4. ompele
  5. kiinnitä vyötärökuminauha

T-paitapikkarit, kuva: style.bitchbuzz.com

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä