Blogistanian tähdet: Karinin värikkyys valloittaa

Karin Lindroos. Kuva: Viivi Lehtonen

Tämän monipuolisen naisen yhteydessä on pakko puhua kirppiksistä ja värikkyydestä, sillä ne ovat Karinin tyylin juttu.

Karin on kotoisin Karjaalta. Hän asui lapsuutensa maaseudulla ja kertoo tappaneensa tylsyyttä luovuudella. Yksi lempipuuhista oli oman huoneen järjestyksen muuttaminen. Edelleen hänen kotinsa Helsingissä on leikkisä ja kodikas.

Pääkaupunkiin Karin muutti opiskelujen takia. Medianomiksi valmistuttuaan hän työllistyikin heti omalle alalle, nuorille suunnattuun Papper-kaupunkilehteen. Tällä hetkellä Karin työskentelee Marthaförbundetin (Marttaliitto) tiedottajana sekä freelancerina muiden projektiensa parissa.

Bloggaus on Karinille tapaa jakaa elämää kuvin sekä tutustua ihmisiin.

- Karkki-blogini on kuin karkkipussi, vähän kaikkea värikästä lifestailia.

Ratata-blogiyhteisön kautta blogit ovat Karinille niin työtä kuin harrastus. Muutenkin ystäväporukasta lähes kaikilla on oma blogi. Mukaan bloggailuun Karin on saanut houkuteltua myös pikkusiskonsa ja äitinsä.

Blogimaailman lisäksi Karinia viehättää leppoistaminen. Hän nauttii pitkistä viikonlopuista ja kuukausien kesälomista Tammisaaressa. Myös itse tehty ruoka ja illalliset ystävien kanssa ovat tärkeitä.

Karin ja kaverit. Kuva: Viivi Lehtonen

Ruoka on lähellä sydäntä, sillä sen kuvaaminen on Karinille mieluisinta. Karin on mestari lavastamaan upeita asetelmia ja saamaan ruuan näyttämään todella kauniilta. Karinin mies taas on loistava kokki, joten yhdessä Magnuksen kanssa syntyy niin Spontana smaker-ruokablogi Hufvudstadsbladetiin kuin ruokastailauskuvia aikakauslehtiin.

Karin kokee saavana inspiraatiota kaikkialta elämästä, hänelle tärkeintä on tekeminen.

- Luovuutta pitää ruokkia touhuamalla koko ajan uutta. Saan sitä toki myös kirppiksiltä, matkoilta, lehdistä ja kirjoista.

Karin Lindroos. Kuva: Viivi Lehtonen

Karinin tyyli on persoonallinen niin valokuvaajana kuin stylistina, pukeutujana tai sisustajana. Intohimoinen kirppisharrastaja on käynyt 16-vuotiaasta asti kirppiksillä ja hamstrannut mieleistään tavaraa ja vaatetta paljon. Karin on myös kirjoittanut, kuvannut ja julkaissut Loppisfynd - Kirppislöytöjä kirjan. Omakustanteisen kirppiskirjan jälkeen on syntynyt ruokakirja sekä ruokakuvista postikortteja ja muita printtituotteita.

Karin Lindroos. Kuva: Viivi Lehtonen

 
karin.ratata.fi

Lukijat: n. 13 200 / kk

Blogistania toivottaa:

Karinille menestystä ja värikästä elämää!


Katso Blogistania TV2 ke 25.4. klo 19.30

Tsekkaa myös lisää kuvia Blogistanian kuvauksista. Kuvat: Viivi Lehtonen.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä