Origamilinnuista verhot ikkunaan

Origamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaMaassa ei ole vielä lunta mutta kun vilkaisen ikkunaan, vilahtaa siellä valkoista. Toisivatko nämä linnuista kootut verhot valoa joulukuuhun...Origamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaKun jouluaatto ja lumi saapuvat (aivan varmasti saapuvat!), erottuisivat kirkkaanpunaiset ja kultaiset linnut edukseen.Origamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaOrigamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaOrigamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaJotta linnut pysyvät paikallaan, tein ripustuslankaan solmuja tai sidoin pieniä "paperistoppareita", jotka jäävät piiloon linnun sisälle.

Jos et halua taitella origameja on helpompikin tapa - ompele paperisydämiä, -tähtiä tai -palloja ompelukoneella tai käsin ketjuiksi ja ripusta ikkunaan. Talvista ja kevyttä!

Tässä selkeä suomenkielinen origamilinnun taitteluohje ja lisää löydät esimerkiksi hakusanoilla origami crane.

Origamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaOrigamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaOrigamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla VuorelaOrigamilinnuista verhot ikkunaan. Kuva: Yle Olotila, Ulla Vuorela

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä