Kuvita ja kaunista kylpyhuone helposti

Maija Virtasen ei tarvinnut kaakeloida kylpyhuonetta uusiksi, sillä hän keksi edullisen tavan siistiä ja koristella suihku- ja wc-tila - itse ja helposti:

- Vessan lookin uusit melko helposti, jos lähtökohta on kuten meillä: harmaankeltaiset ja nokiset seinät sekä harmaanlaikukkaat kaakelit.


Tee näin
:

  • Maalaa seinät ja katto raikkaan värisiksi kosteisiin tiloihin tarkoitetulla maalilla.
  • Maalaa kaakelit kaakelimaalilla.
  • Vedä silikonit uusiksi.

Jo tämä tekee valtavan eron ja siistii yleisilmeen. Jos pohjavärit ovat kunnossa ja haluat kuvioehostusta, tee koristelu esimerkiksi näin:

  • Hanki sisustuskontaktimuovia muutamassa eri värissä ja leikkele siitä kuvioita.

Isommat kuviot, kuten pilvet, kannattaa kiinnittää seinälle ensin keskeltä (ylhäältä alas) ja sitten sivut. Koulukirjojen kontaktointioppien mukaan; viivottimella tai kädensyrjällä ilmakuplat pois vetäen.

Kuvat ja ohje: Maija Virtanen

 

Lähetä Olotilaan oma sisustusideasi kuvineen - julkaisemme parhaat ideat

Sisusta kotia pienellä vaivalla


Klikkaa kuvagalleriaan
:

kommentit

Kuka on Maija Virtanen?

>Kuka kuka To, 2010-09-30 10:11

Maija on helsinkiläinen leikkaaja-ohjaaja ja taitava tuunaaja.

>vlehtonen Pe, 2010-11-05 21:41

Ihan hyvä idea. Sääli vain, että suurin osa ihmisistä ei voi koristella omaa kylpyhuoneettaan tämän "helpon" ohjeen mukaan. Vuokra-asunnossa et saa maalata seiniä ilman vuokranantajan lupaa. Asumisoikeusasunnoissa ei myöskään saa puuttua märkätilojen (kylpyhuone, wc) seinäpintoihin, lattiapintoihin ja kattoon ilman isännöitsijän lupaa.

Ne harvat, joilla ON oma asunto, saavat tietysti maalata seinät vaikka pinkiksi. Heille tämä vinkki sopii. Muille se on turha ja epärealistinen, koska asunnon alkuperäinen omistaja ei yleensä salli muutostöiden tekemistä. Ei varsinkaan sellaisten muutostöiden, jotka poikkeavat asunnon normaalista värimaailmasta.

>Jansku Ma, 2011-12-05 22:48

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä