Uusi päivä -sarjan näyttelijä kasvaa yhdessä roolihahmonsa kanssa

Uusi päivä alkaa alusta. Kuva: Yle Kuvapalvelu

TV2:n Uusi päivä -sarjan kolmas kausi päättyi juuri dramaattisiin, mutta samaan aikaan onnellisiin tunnelmiin. Näyttelijä Sanni Haahdenmaa on ollut mukana alusta asti. Miten sarja on muuttunut kolmen vuoden jälkeen?

Jännitti, kun kuulin jaksojen alkavan alusta. Mietin, että onkohan se tosi kökköä ja hirveetä. Satuin kuitenkin näkemään pätkiä ensimmäisestä jaksosta, eikä se niin huonolta näyttänytkään, Sanni naurahtaa.

Sanni Haahdenmaa näyttelee suosittua Elina Haavistoa. Kolmessa vuodessa on roolihahmolle ehtinyt tapahtua yhtä jos toistakin. Miten näyttelijä kehittyy roolihahmonsa kanssa?

– Alkuun koetti ahmia käsikirjoituksia ja yritti koko viikon tekstit saada haltuun. Nykyään katson edeltävänä iltana mitä ollaan tekemässä, ja teksti menee muutamalla lukukerralla päähän. Nyt tietää tasan tarkkaan, miten oma roolihahmo tilanteissa ajattelee ja reagoi, Sanni kertoo.

Sanni oli lähes vuoden äitiyslomalla ja palasi töihin viime syksynä. Pyöristyvä vatsa ei jäänyt faneilta huomaamatta, ja Elinan paluuta odotettiin kuin kuuta nousevaa. Nyt Sanni yhdistää sujuvasti työnteon draamasarjassa sekä äitiyden pienelle lapselle.

– Teen lyhennettyä viikkoa, eli täyttä työtaakkaa en halunnut heti ottaa. Tämä on sopiva cocktail kotiäitiyttä ja päivätyötä. Pääsee välillä hengähtämään työpaikalle ja sitten jaksaa taas olla parempi äiti. 

– Koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla mukana Uudessa päivässä. Näyttelijälle on hienoa, kun on kolmekin vuotta ollut töitä ja vielä näin ihanaa työtä. Toisaalta tiedän, että aikansa kutakin ja joskus tällekin tarinalle tulee päätös. Nautin kuitenkin näistä päivistä ja vuosista täysillä, Sanni iloitsee.

Uusi päivä alusta asti arki-iltaisin klo 20 6.5. alkaen. Aluksi osia nähdään kaksi päivässä maanantaista torstaihin, ja 10.6. sarjaa nähdään myös perjantaisin. Jaksot katsottavissa myös Areenassa. Uudet osat alkavat 26.8.2013.

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä