Brittiklassikon kaikki kaudet tammikuussa Yle Areenassa

Areena-vinkki: Ponille kyytiä. Kuva: Yleisradio.2000-luvun alun hulvaton Emmy-palkittu brittiläinen sketsisarja Smack the Pony on noussut jälleen esiin, kun uuden kotimaisen Siskonpeti-sarjan tähtinelikko on haastatteluissa verrannut omaa työtään tähän klassikon maineessa olevaan sarjaan. Yle Areena uusii sarjan kaikki kolme tuotantokautta paketteina perjantaisin 17.1. alkaen.

Ponille kyytiä -sarjan ydinjoukon muodostavat Fiona Allen, Doon MacKichan ja Sally Phillips, jotka myös vastaavat osaltaan sketsien käsikirjoituksesta. Tukenaan kolmikolla on vaihteleva joukko naisia ja miehiä.

Naisten sketseissä saavat kyytiä niin miehet kuin naisetkin. Mukaan mahtuu hurjia kohtalokkaita naisia, onnettomuuksille alttiita bussikuskeja ja epätoivoisia miehennälkäisiä vähän päälle kolmikymppisiä. Oman annoksensa saa myös New Age -terapia, toisiaan rakastavat jäätanssijat. Ja tyttöbändit.

Smack the Pony - Ponille kyytiä perjantaisin 17.1. alkaen tuotantokausi kerrallaan Yle Areenassa. Katso listaus muista vain Yle Areenassa esittettävistä ohjelmista.

Uusi kotimainen Siskonpeti Yle TV2:lla torstaisin klo 21 ja Areenassa.

Lue myös: Näyttelijät Pirjo Heikkilä ja Sanna Stellan Olotilan sarjassa Mitä sanoisit nuorelle itsellesi?

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä