Huivi on pääasia - muuta ilmettä Bomb Girlsin tyyliin

Bomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -tv-sarjan naisten työasuun kuuluu sininen päähän sidottu huivi. Huivi suojaa hiuksia myrkyllisiltä kemikaaleilta ja pitää hiukset pois tieltä. 40-luvun tyyliin sidottu huivi on tyylikäs asuste myös 2010-luvulla. Huiveilla on helppo muuttaa ilmettä ja kokeilla vaikka vähän dramaattisempaakin lookia. Trashionista, bloggaaja ja tunnettu huivipää Outi Pyy näyttää, miten Bomb Girls -huivi sidotaan.

Huivi ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se on myös käytännöllinen. Outi vinkkaa, että huivi on paras bad hair dayn pelastaja. Huivi pitää myös hiukset pidempään puhtaana, sillä päivän aikana ei tule kosketeltua tukkaa. Hiusaineita kuten lakkaa tai vahaa ei tarvitse huivin alle laittaa. Huivi pitää kätevästi hiukset pois silmiltä esimerkiksi käsitöitä tehdessä.

Muotikuvissa ja catwalkeilla nähtyjä näyttäviä huiviviritelmiä ei kannata pelästyä. Perinteinen Bomb Girls -sarjasta tuttu huivityyli on helppo sitoa. Huivi asetellaan peilin edessä päähän ja tarvittaessa sen voi kiinnittää muutamalla pinnillä paikoilleen. Erikokoisilla huiveilla ja erilaisilla solmuilla saa variaatiota huivityyliin. Pyykkärilookilta välttyy, kun huivin muotoilee muhkeaksi.

Bomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaKokeile myös näitä!

Suorakaiteen muotoisen huivin voi kiepauttaa ja solmia niskan taakse. Pitkät hiukset voi jättää auki, jolloin niskasolmu jää hiuksien alle. Boheemi tyyli syntyy muhkealla huivilla, joka solmitaan näyttävällä rusetilla päälaelle. Dramaattinen 50-lukua henkivä elokuvalook syntyy hauskasti huivilla, aurinkolaseilla ja punaisilla huulilla. Ranskan Riviera ja avoauto - täältä tullaan!Bomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaBomb Girls -huivin sidontaa. Kuva: Siiri Huttunen, Yle Olotila

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä