Hehku kertoo rennosti ja avoimesti hyvinvoinnista

Kiti Kokkonen, Emilia Vuorisalmi, Elina Tanskanen. Kuva: Yle kuvapalvelu

Hehku on TV2:n uusi ohjelma terveydestä, kauneudesta ja hyvinvoinnista. Ohjelmaa luotsaa kolme naista, joilla on kaikilla erilaiset taustat. Hehkun juontajat ovat lääkäri Emilia Vuorisalmi, näyttelijä Kiti Kokkonen sekä seksuaalineuvoja Elina Tanskanen.

Tv-ohjelmassa naiset käyvät kokeilemassa esimerkiksi erilaisia urheilulajeja ja hoitoja tai testaavat meikkejä. Mitä Hehku haluaa kertoa naisille?

– Koko ajan tulee tietoa esimerkiksi uusista urheilulajeista tai dieeteistä. Hehkussa kerrotaan, mitä ne ovat ja mitä konkreettisesti pystyy pienillä muutoksilla tekemään oman hyvinvoinnin hyväksi. Haluamme selkeillä ja yksinkertaisilla tavoilla tuoda helpotusta informaatiotulvaan, Emilia kuvailee.

Hehkun naiset kokeilevat muun muassa kahvakuulaa, Crossfitiä ja TRX:ää. Ohjelmassa selvitetään eri joogalajien kuten hot joogan, Bikram joogan ja astangajoogan eroja ja kenelle sopii mikäkin laji. Hehkussa käydään läpi myös erilaisia vaihtoehtohoitoja kuten akupunktiota.

– Ymmärrettävästi kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä meditoimassa tai opiskelemassa kaikkea uutta. Olemme kaikki avoimia ja rehellisiä ja käsittelemme teemoja laidasta laitaan maanläheisesti, Emilia täsmentää Hehkun maailmaa.

Ensimmäisessä jaksossa aiheina ovat stressinmittaus, vedenpitävät ripsivärit sekä sensuellit lajit. Millaista on burleskitanssi, voguing tai tankotanssi?

Hehku TV2:ssa 7.2. alkaen klo 19.30. Hehku verkossa - hehku.yle.fi sekä Areenassa.

kommentit

Ihana ohjelma! Upeeta, että heti avausjaksossa uskallettiin ottaa esiin tabu nimeltä alkoholismi. Siitä aiheesta lisää, ihan kansankielellä ymmärrettävästi, kiitos, niin varmasti pysyn katsojana jatkossakin :)
Kiitos myös erilaisten tanssilajien esittelystä. Juontajien rento "juttelutyyli" puree, samoin heidän itsensä likoonlaittaminen. Loistavaa!

>Tipitii To, 2013-02-07 20:02

Ohjelmassa kyllä käsiteltiin alkoholin käyttöä, mutta samalla kerrottiin väärää tietoa. 16 annosta viikossa EI ole normaalia käyttöä, vaan se on SUURkulutuksen raja. Suomessa suurkulutus määritellään siten, että millä juomisen määrällä elimistöön tulee varmuudella vakavia fyysisiä vaurioita. Yhdysvalloissa suurkulutuksen raja on alhaisempi, koska siellä suurkulutus määritellään siten, millä juomisen määrällä elimistö vielä todennäköisesti säästyy vakavilta fyysisiltä vaurioilta. Tämäkään määrä ei siis vielä ole ns. normaalia juomista. Hehku-ohjelma jakoi väärää tietoa, mikä saattaa vahingoittaa monen perheen ja monen lapsen elämää, kun runsaasti juovat nyt kuvittelevat juovansa ihan turvallisen määrän alkoholia. Toivottavasti toimittajat julkisesti oikaisevat puheensa!

>tii-tipi Ti, 2013-03-05 09:59

Oli positiivinen yllätys tämä ohjelma. Mielenkiintoisia aiheita! Tosi miellyttäviä juontajat.

>Hanna To, 2013-02-07 21:22

Hei, tein sitä vartalovoidetta mutta se on kovaa kuin pääluu ei puhettakaan että sais levitettyä sitä vartaloon,missähän vika ?

>mari Su, 2013-04-07 16:55

Aivan ihanat juontajat ja joka jaksossa todella mielenkiintoisia aiheita.

>Meku La, 2013-04-20 00:01

Sohvasurffaillessa eksyin ohjelmaan, katsottava ohjelma näin keski-ikäisen miehenkin näkökulmasta.
Fiksun oloisia mimmejä ja asiallisesti tervettä asennetta vaikkei tälläiset ohjelmat oo se mun juttu.
Tästä saattaa saada jotain ymmärtääksen paremmin tuota omaa avovaimoa ja ehkäpä jotain konkreettisesti toteutettavaakin.
Pakollisen kiintiövähemmistön edustajan puuttumiselle myös max points.

>jurputti To, 2013-10-03 19:01

Heipsan, katsoin Hehku- ohjelman 17.10.13, jossa peräänkuulutettiin kansalaistaitoja, mitä on hyvä osata. Minusta kaikkien autoilevien naisten tulee osata vaihtaa autoon rengas/renkaat tarvittaessa. Isäni oli automies, ja piti huolen, että tyttärellä on aina tarvittavat työkalut autossaan. Ja hyvä näin, sillä olen ainakin neljästi tien päällä joutunut vaihtamaan autoon renkaan ja viimeksi nyt talvikelien yllättäessä tänään perjantaina, vaihdoin talvirenkaat autooni. Ja tietysti myös hyvä taito pojillekin opettaa, jos ajokortin hankkivat. Muuten Hehku-ohjelma on piristävä ja mielenkiintoinen, vaikka olenko marginaali kohderyhmän ulkopuolella, sillä olen 50+ ikäinen? vai kertooko se kenties vain siitä, että olen nuorekas ja ajassa kiinni ja seuraan missä mennään.. Emilia, on kyllä miesten töitä ja naisten töitä, mutta mikä ihanuus on niitä sekoittaa ja vaihdella ja hän tekee, jolta asiat paremmin luonnistuu, ja on kiva opetella uusia asioita..

>mam55v Pe, 2013-10-18 23:37

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä