Meikkausvinkit syöpää sairastaville naisille, osat 1 - 6

Syöpähoitojen yhteydessä peilistä saattavat katsoa varsin toisenlaiset kasvot. Hiukset, ripset ja kulmakarvat ovat harvassa tai kadonneet kokonaan. Kasvoissa saattaa myös olla turvotusta, väriläikkiä ja kuivuutta.

Olotilan videoissa näet vaihe vaiheelta, miten kasvoille luodaan näyttävä arkimeikki. Mallina toimii Mirka Mäkinen. Mäkisen maskeeraaja Merit Lindén on opastanut satoja syöpäsairaita naisia Kauneus tarttuu -vapaaehtoiskampanjan aikana.

Maksuttomat opastukset päättyivät tällä erää syksyllä 2010, mutta tässä iloksi Meritin vinkit. (Meikkausvinkit osat 7 - 11.)

Meikkausvinkit osat 1-6:

Meikkausvinkit osat 7-11

kommentit

Yök!

Tuossa yhdessä videossa meikkaaja levittää meikkivoidetta KÄDELLEEN ja siitä meikattavan naamaan. Hyi miten epähygienistä.

Juuri tämän takia en käy kosmetologeilla enkä suostu meikattavaksi. Voisi edes käyttää käsineitä.

>Viivi To, 2010-12-16 18:33
Viivi kirjoitti:

Yök!

Tuossa yhdessä videossa meikkaaja levittää meikkivoidetta KÄDELLEEN ja siitä meikattavan naamaan. Hyi miten epähygienistä.

Juuri tämän takia en käy kosmetologeilla enkä suostu meikattavaksi. Voisi edes käyttää käsineitä.

voimia epähygienisyyden uhrille.....

>hui To, 2010-12-16 20:43

Voi sinua! Hygienialla on rajansa ja kosmetologin ammattitaitoon kuuluu hyvä käsihygienia. Syöpää sairastava varmaan mieluummin tuntee hoitavat kädet. Jospa elämä sinulle joskus vielä näyttää mikä on tärkeää ja mikä ei. Sydämellinen kiitos tästä kampanjasta!!

>Nyt terve! Pe, 2010-12-17 09:24

Meikkaaja levittikin meikkivoidetta todella hyvään kohtaan kädessä, eli KÄMMENSELÄLLE joka on TODELLA HYGIEENINEN kohta, verrattuna käden sisäpuoleen joka tarttuu asioihin ja tavaroihin - ihmisten käsiin.

Kämmenselkä on hyvä kaikenlaiseen meikinsekoitukseen.

>Viivi valittaja Ma, 2011-05-23 14:39

lisää kommentti

linkit

Kauneus tarttuu -kampanjan isä on Bottega Verden Jukka Lankinen. Kun Jukan ystävä sairastui syöpään, pisti Jukka kuukaudessa pystyyn kampanjan, joka opasti syöpään sairastuneita naisia hoitamaan ja ehostamaan erilaista, hoitojen rasittamaa ihoa - myös silloin, kuin kulmakarvat ja hiukset lähtetevät syöpähoitojen vuoksi.

Kampanjan tavoitteena oli parantaa syöpään sairastuneiden naisten minäkuvaa. Ilon ja kauneuden lähettiläänä kampanjassa toimi meikkitaiteilija Raili Hulkkonen. Kampanja kesti puoli vuotta.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä