Minun tyylini: Annukka

Hän asuu Tampereella avomiehensä kanssa ja työskentelee viihde- ja kulttuuritapahtumien parissa.

Annukka harrastaa tanssia ja käsitöitä aina kun inspiraatio iskee. Hän kuuluu lukupiiriin, joka on ystäväporukan kesken perustettu.

- Nautin arjen pienistä iloista, ja tiiviin ystäväporukkamme suosikkipuuhaa onkin esimerkiksi teemajuhlien ja kemujen järjestäminen.

Annukka haaveilee koirasta, mutta kerrostalokaksio on tällä hetkellä aivan liian täynnä vaatteita, kenkiä, kirjoja ja elokuvia, joten koiran hankkiminen saa odottaa isompaan asuntoon vaihtoa.

Miten kuvailisit omaa tyyliäsi?

- Tyttömäinen ja naisellinen, pukeudun lähes aina helmoihin. Mekot ja päähineet ovat heikkouteni ja olennainen osa tyyliäni.

- Rakastan kauniita mekkoja, leveitä ja muhkeita helmoja, menneiden aikojen tunnelmaa, naisellisia kokonaisuuksia, korkeita korkoja, villakangastakkeja, mustikansinistä ja mintunvihreää ja pieniä yksityiskohtia siinä missä suuria kuvioitakin. Pallo- ja raitakuosi iskevät aina.

Miten tyylisi on kehittynyt vuosien varrella?

- Olin vielä opiskeluaikojeni alussa myös farkuissa ja converse-tossuissa viihtyvä tyttö, mutta jossain vaiheessa huomasin hilaavani kaikki farkut yksi kerrallaan kirpputorilaatikkoon ja täyttäväni farkkujen jättämän aukon vaatekaapissani ihanilla mekoilla.

- Olen aina rakastanut ja käyttänyt hameita ja mekkoja, mutta jossain vaiheessa huomasin, etten muuta enää käytäkään. Vuosien varrella olen kuitenkin kokeillut kaikkia mahdollisia kunkin aikakauden trendejä ala-asteen trumpettihousuista ja jenkkihuiveista 2000-luvun alun jättisuuriin rengaskorviksiin ja piikkikärkisiin korkokenkiin.

Kuinka löydät tyyliisi sopivia vaatteita?

- Tyyliäni voisi tosiaan kuvata sekoitukseksi uutta ja vanhaa, ostan vaatteita sieltä mistä oman näköisiä tulee vastaan: nettikaupoista, ketjuliikkeistä, pienemmistä putiikeista, kirppareilta ja vintagepuodeista, ulkomaanreissuilta.

- En ole merkkiuskollinen, mutta Vivien of Hollowayn mekot ovat ihania!

Millaisissa vaatteissa tuntisit olosi tukalaksi?

- Ehkäpä se farkut, t-paita, huppari ja tennarit -yhdistelmä olisi sellainen, jossa en tuntisi oloani kotoisaksi. Omistan toki t-paitoja ja hupparin, mutta niitä käytän oikeastaan vain lenkkipoluilla.

- Ihailen toisten graafisia, viileän tyylikkäitä asukokonaisuuksia, mutta itselleni huomaan kaipaavani aina jotain ”härpäkkeitä”.

Onko sinulla tyyli-ikonia?

- Minulla ei suoranaisesti ole ketään tyyli-idolia, inspiroidun ystävieni, vastaantulevien ihmisten sekä blogeista bongaamieni ihmisten tyyleistä. Jos julkkiksista puhutaan, pidän esimerkiksi ihastuttavan Sarah-Sophie Flickerin sekä upean Ulyana Sergeenkon tyylistä.

Annukan tyylin tekee:

  • Mekot ja leveät hulmuhelmat
  • Punainen huulipuna
  • Päähineet

 

Katso kuvat Annukan tyylistä. Kuvat ovat Oi ihana turhamaisuus! -blogista.

kommentit

hieno on kyllä annukan turkiskauluri ihana<3

>jani heiska Ti, 2011-10-11 13:49

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä