Minun tyylini: Charlie

Kuva: Charlien Feminine Bravery -blogi

Feminine Bravery -blogia kirjoittava Charlotta Grönberg tunnetaan blogimaailmassa lempinimellä Charlie. Hän on 23-vuotias sosiaalipsykologian ja psykologian opiskelija Espoosta. Yliopisto-opiskelujensa ohella Charlie työskentelee peliongelmaisten ihmisten parissa.

- Pidän kovasti työstäni, se tuntuu merkitykselliseltä ja haastavaltakin. Minulle on tärkeää, että voin auttaa muita.

Vapaa-aika kuluu kotona avomiehen kanssa. Koti jaetaan myös kahden marsun, Ryynin ja Papun kanssa. Vapaa-aikana Charlie kahvittelee sukulaisten ja ystävien kanssa, sekä käy kävelyllä.

- Harrastan satunnaisesti urheilua ja tällä hetkellä yritän tehdä pienimuotoisen elämänmuutoksen kohti liikkuvampaa ja terveellisempää elämäntapaa.

Miten kuvailisit omaa tyyliäsi?

- Tyylini on klassinen ja melko yksinkertainen, mutta samaan aikaan melko värikäs. En lähde suin päin mukaan uusiin trendeihin vaan yhdistelen uusia vaatteitani vanhempiin.

- Työnkuvani on nuoren ikäni ajan muuttunut useita kertoja ja useasti, joten nyt kun viimein olen oman - toivon mukaan hieman pitkäkestoisemman - paikkani löytänyt, voi tyylini rakentua ja aikuistua rauhassa ilman tempauksia laidasta laitaan.

- Tavoitteenani on persoonallinen mutta samalla klassisen tyylikäs valikoima vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Koruissa suosin yksinkertaista designia ja kotimaista muotoilua sekä aitoja, kestäviä valintoja. Vapaa ajalla pukeudun rennommin; farkkuihin, neuleisiin ja t-paitoihin.

Minkä tyylikokeilun haluaisit unohtaa?

- Jossain vaiheessa koristelin asuani selkeästi liikaa. Ennen pidin rikotusta otsatukasta, joka oli jotenkin kovin vanhanaikaisen ja epäsiistin oloinen kun nyt jälkeenpäin katselen vanhoja kuviani.

- Lantiofarkuista, minihameista ja liian pienistä paidoista nykyisiin korkeampiin vyötärölinjoihin ja pidempiin hameisiin on ollut matkaa, ja välille mahtuu kaikenlaista enemmän tai vähemmän omalta tuntuvaa. Nykyinen työni onkin ensimmäinen, jossa olen voinut pukeutua niin kuin haluan.

Millaisissa vaatteissa tuntisit olosi tukalaksi?

- Matalissa farkuissa, koska niitä täytyy koko ajan nostella. Olo on tukala: pelkään koko ajan, että joku takana oleva sattuu näkemään vilauksen jostakin, jota en ollut tarkoittanut yleisölle nähtäväksi.

- En myöskään pidä materiaaleista, jotka eivät lainkaan jousta mutta jotka ovat lähellä ihoa. Pidän siitä, että vaatteissa pystyy liikkumaan.

Miten vaatteesi löytävät sinulle?

- Melko paljon ostelen vaatteita ja kenkiä netistä, mutta myös livenä osaan suunnata sen mukaan, mitä olen etsimässä.

- Tottakai teen myös heräteostoksia! Niitä kuitenkin tulee harvemmin käytettyä kuin vaatetta, jota olen tarkkaan suunnitellut ja josta olen kuvitellut mielessäni erilaisia asuyhdistelmiä jo ennen ostopäätöksen tekemistä. Alennusmyynneistä innostun aina liikaa, ja silloin saatan tehdä kokeiluja, joita myöhemmin kadun.

Mikä täydentää, viimeistelee lookin?

- Kampaus ja korut. En lähde kotoa ilman kihlasormusta ja korvakoruja tai tukka miten sattuu, ellen siis ole lähdössä vaikkapa lenkille. Poninhännän ympäri kietaisen aina kiehkuran peittämään hiuslenkin, näin tyyli näyttää hyvin pienellä vaivalla jo paljon tyylikkäämmältä. Suihkaus hajuvettä tekee heti kokonaisuudesta huolitellumman.

Charlien tyylin tekevät:

  • Selkeät, naiselliset leikkaukset
  • Yksinkertaiset yhdistelmät yhdistettynä kirkkaisiin väreihin
  • Punaiset hiukset ja suora otsatukka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä