Minun tyylini: Hanna

Hanna Gullichsen on 32-vuotias vapaa kirjoittaja ja toimittaja. Hän asuu perheensä kanssa Helsingissä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi heidän neljävuotias poikansa.

- Harrastan valokuvausta, tuntemattomille hymyilyä ja astangajoogaa. Elän syödäkseni.

Hanna haaveilee kirjan kirjoittamisesta ja pienen tilan ja ruskean kanan omistamisesta Etelä-Ranskassa - sitten eläkeläisenä.

Miten kuvailisit omaa tyyliäsi?

- Elegantti, hiljainen ja klassisen yksinkertainen. Tyylini perustuu muutamiin klassikoihin, joiden varaan on helppo rakentaa toimiva vaatevarasto.

- En tee heräteostoksia. Mietin aina ostaessani niin huonekaluja, vaatteita kuin lastentarvikkeitakin, sen jälleenmyyyntiarvoa. Kaiken tulee olla kierrätettävää ja kestävää. Vaatteet joita ostin pojalleni neljä vuotta sitten, ovat kiertäneet ystävillä jo neljä lasta ja ovat yhä iskussa. Laatu maksaa itsensä takaisin ja korvaa aina määrän.

Kuinka tyylisi on kehittynyt vuosien varrella?

- Äitiys sai minut tuntemaan itseni kauniimmaksi. Olen alkanut tykätä itsestäni, hyväksyä virheeni ja viihdyn oikein hyvin nahoissani.

- Itseluottamus on paras ystävä, silloin on helpompi tuntea olonsa viihtyisäksi ja se toivottavasti näkyy myös ulospäin.

Mitkä asiat tekevät tyylisi?

- Hyvä ryhti ja itseluottamus joihin pyrin joogan avulla.

- Mustat klassikkolaukut ja isot, turvalliset neuletakit. Ryhdikkäät takit. Mustana ja harmaana. Nilkkurit ovat eteisessäni hyvin edustettuna, niitä ei voi Suomen sääolosuhteissa olla liikaa.

- Yksi suuri rakkaus syttyi Rag & Bonen nahkamekon kanssa, jonka olemus kevenee ohuiden silkkifrillojen avulla. Leikkaus on nerokas ja mekko on kotonaan niin juhlissa kuin arkena.

Kadutko jotain tyylikokeiluasi?

- Olen yrittänyt uida värikkäisiin vaatteisiin, mutta se ei ole koskaan tuntunut oikealta. Punaiset farkut tekivät poikkeuksen tähän sääntöön, muuten pysyttelen tummanpuhuvissa sävyissä ja leikittelen mieluummin materiaaleilla. Musta on mielenkiintoinen, kun siihen tuo syvyyttä joko materiaali taikka poikkeuksellinen leikkaus.

- Olisihan sitä voinut olla käyttämättä liian pieniä vaatteita, vatsa on varmasti vilahtanut tahattomasti joskus teinarina.

Miten shoppailet?

- Ostan paljon kirppiksiltä ja pienistä putiikeista, Gaudete, Helsinki 10, Beam ja My o My ovat suosikkejani Helsingissä. Fashion-kirppis jota järjestän, on myös hyvä väylä vaihtaa ja ostaa edukkaasti merkkikamaa samanhenkisten muotidiggareiden kanssa.

- Kierrätämme ja lainaamme toisillemme ystäväpiirini kanssa ahkerasti. Parhaillaan menossa on laukkulaina, ystävälläni on Chanelini ja minulla hänen PS1.

Mitä haluat tyylisi viestivän muille?

- Tahdon kunnioittaa muita ihmisiä myös pukeutumisellani. Kutsu juhlaan on hyvä syy pistää parasta päälle, juhlan järjestäjää se ilahduttaa aivan varmasti.

- Yritän olla vaihtamatta ballerinoja jalkoihin pelkästään siksi, että ne ovat mukavat. Kaikki kaunis, varsinkaan kengät, eivät aina ole mukavia. Toisaalta, ballerinat ovat molempia, mukavat ja kauniit.

- En koskaan pukeudu erottuakseni joukosta.

Hannan tyylin tekevät klassikot, niin väreissä kuin leikkauksissa

  • Mustat klassikkolaukut
  • Isot ja turvalliset neuletakit
  • Ryhdikkäät takit
  • Värit musta ja harmaa
  • Nilkkurit

Katso kuvat Hannan tyylistä. Kuvat ovat Hannan Chicling-blogista.

kommentit

Kyllä on sit hienoa...

>z La, 2014-01-18 18:49

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä