Love Connection – kipinää ja keskustelua

Love Connection – kipinää ja keskustelua. Kuva: Annika Miettinen, Yle Kuvapalvel

Love Connectionin amerikkalaiset poikamiehet herättävät tunteita suomalaisissa. Työpaikan käytävillä supistaan, kavereiden kanssa hihitellään ja keskustelupalstoilla kuohuu. "Se Henri on niin ihana!" "Matti on sympaattinen ja herkkä!" "Markus on vekkuli showmies!"

Koukussa ollaan ja tahti vain kiihtyy. Aluksi tutustuttiin miehiin, sitten miehet tutustuivat naisiin. Pian jo pussailtiin! Apua! Henrin rohkeat pusuttelut heti ensimmäisillä ryhmätreffeillä saivat suomalaisnaisten suut loksahtamaan - ainakin kotisohvilla.

Eniten keskustelua ja kommentointia on kirvoittanut poikamiesten läheisten valitsemat naiset. Kuka sopii kenellekin ja kenessä olisi potentiaalia Amerikan sulhoille. Omat suosikit muodostuvat nopeasti. Kuka pääsee jatkoon ja kuka tippuu? Tekevätkö miehet oikean valinnan?

Myös amerikkalainen deittailukulttuuri on noussut kahvipöytäkeskusteluissa esille. Suomalaiset ovat tunnetusti hiljaisia juroja, kun taas jenkit ulospäin suuntautuneita ja yltiösosiaalisia. Love Connectionin miehissä on havaittu molempia piirteitä.

Kermana kakun päällä Love Connectionin juontaja Nuutti Takkinenkin on saanut huomiota osakseen. Kielitaitoa on kehuttu erinomaiseksi, ulkonäkö miellyttää ja pohdinta miehen sinkkuudesta käy kuumana.

Jenkkimiesten Suomi-kesä jatkuu ja tunteet nousevat kaikilla pintaan. Eikä ihme, kun huomion keskipisteenä on komea poikamies, ympärillä neljä naista sekä romanttinen Suomi-maisema. Kilpasiskotkin ovat olleet vielä hyvää pataa toistensa kanssa - mikä on ollut ilo huomata!

Loppuun vielä kolme asiaa tähän mennessä tapahtunutta: 

- Henrin vanhemmat! Ehkä herttaisimmat vanhemmat ikinä! Henri näytti perheellisen ja herkemmän puolen itsestään.
- Markuksen karaoke! Laulaa suomeksi Tahdon rakastella sinua oli hyvä veto, mikä osoitti Markuksen huumorintajun ja veijariluonteen.
- Matin ryhmätreffit veneellä! Hiljainen hetki näytti Matin iloisen luonteen takana piilevän rauhallisen suomalaisen.

Love Connection maanantaisin klo 21 TV2:ssa sekä Yle Areenassa.Love Connection – kipinää ja keskustelua. Kuva: Annika Miettinen, Yle KuvapalveluLove Connection – kipinää ja keskustelua. Kuva: Annika Miettinen, Yle KuvapalveluLove Connection – kipinää ja keskustelua. Kuva: Annika Miettinen, Yle Kuvapalvelu

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä