Nuutti Takkinen on Amerikan sulhojen ystävä

Nuutti Takkinen - Love Connection. Kuva: YleLove Connectionin amerikkalaiset miehet saapuvat kesäksi Suomeen tutustumaan juuriinsa ja etsimään rakkautta. Amerikan sulhojen henkilökohtaisena Suomi-oppaana toimii Nuutti Takkinen. Nuutti on tehnyt Ylelle aikaisemmin esimerkiksi Summeria. Hän myös musisoi Posteljoona ja Ystävät -yhtyeessä.

Nuutti Takkinen, miten löytää Sen Oikean?

– Luulen, että paras tapa on lopettaa hakeminen. Silloin kun ei etsi eikä yritä mitään, niin on parhaimmat mahdollisuudet tavata tyyppejä. Silloin ihminen on parhaimmillaan.

Love Connectionin miehet viettävät rakkauden kesän Suomessa. Mitä odotat eniten?

– Odotan hauskaa kesää sekä Amerikan sulhojen että Suomi-neitojen kanssa. Olen fiiliksissä siitä, että pääsee kiertämään Suomea ulkomaisten vieraiden kanssa. Sitä rupeaa itsekin katsomaan Suomea eri vinkkelistä. Toki on myös mahtavaa, jos jotkut ihmiset löytävät toisensa ohjelman avulla.

Mitä vinkkejä antaisit sulhoille suomalaisista naisista?

– En tiedä, onko mulla kapasiteettia neuvoa ketään parisuhdeasioissa. Toisaalta olin viime kesänä bestmanina kaverin häissä ja sain siellä lisänimen rakkauden sulttaani. Voidaan mennä sillä nimellä tämäkin kesä! Mutta jos pitäisi neuvoa näille kavereille, että minkälainen on suomalainen nainen... Suomalaisia naisia on kuitenkin kolmatta miljoonaa erilaista ja yhtä monta tyyppiä siinä.

Nähdäänkö kulttuurien yhteentörmäyksiä?

 Miehillä voi olla aika romanttinen kuva Suomesta. Että kultakutrinen Eloveena-tyttö odottaa jossain turmeltumattoman luonnon helmassa. Luulen, että saattaa tulla herkullisia kontrasteja miesten odotusten ja nykypäivän todellisuuden kanssa.

Ehkä kulttuurierot näkyvät arkisessa kanssakäymisessä. Jännittävä nähdä ovatko amerikkalaiset oikeasti avoimempia tunteidensa kanssa. Nykyään Suomessakin nuoret puhuvat tunteistaan vapaammin kuin vanhemmat sukupolvet.

Amerikan miehet tulevat tutustumaan juuriinsa Suomessa. Mitä juuret merkitsevät sinulle?

– Juuret on tärkeä asia. Kotiseutu kulkee tavallaan koko ajan mukanani. Tietoisestikin sitä haluaa tuoda esiin ja edustaa. Mutta mitä tulee parinhakuun, niin en ajattele että se on mitenkään oleellinen kriteeri, että pitäisi olla samanlaiset juuret - jopa päinvastoin. Mun mielestä se on vaan rikkaus, että tullaan erilaisista taustoista.

Mikä ihmisessä kiinnittää ensimmäisenä huomiosi?

– Ehkä sellainen yleinen olemus. Hörhömpi tyyppi saattaisi puhua jopa aurasta. Miten ihminen on suhteessa muihin ihmisiin. Miten hän ottaa muut huomioon, antaa tilaa ja osaa huomioida lähimmäisiään. Sellainen sosiaalisesti herkkä tyyppi, tilannetajuinen ja on tuntosarvet skarppina. Se on tärkeä juttu.

Minkälaiset ovat unelmiesi treffit?

– Pitäisi olla jotain yllättävää. Ehkä mieluummin jopa niin, että tekisi jotain sellaista, mikä on molemmille täysin uutta. Luulen että sellainen kertoo ihmisestä enemmän kuin tarkasti suunniteltu illanvietto, missä pyörii omalla mukavuusalueellaan. Haastaa itseään ja vähän myös toista.

Nuutti Takkinen - Love Connection. Kuva: Yle 

Love Connection on uusi kotimainen tv-ohjelma, jossa suomensukuiset poikamiehet Yhdysvalloista - Matti, Henri ja Markus - etsivät rakkautta Suomesta. Ohjelman edetessä morsianehdokkaita jää matkan varrelle, ja lopulta kunkin miehen rinnalle jää kaksi naista, jotka he vievät mukanaan vierailulle kotiinsa Amerikkaan. Siellä selviää, kuka heistä löytää rakkauden – ja kuka kenties jopa uuden kotimaan. 

Love Connection syksyllä Yle TV2:lla.

kommentit

Nuutti on ihanin LC-jengissä <3

>Nuutti-fani Ma, 2013-12-02 19:21

Tosi koukuttava sarja tämä LC. Pakko katsoa ennakkona heti Areenasta, kuin vaan mahdollista. Aika poikia nämä Matti, Markus ja Henri. Toivottavasti onnestaa edes jotain heistä - ohjelman lopussa nähdään.

>Ennakkokatsoja Ke, 2013-12-11 21:29

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä