Maanantain Yle-mies!

Juuso Pekkinen. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaKuka?
Juuso Pekkinen
, 28 vuotta.

Mitä teet Yleisradiossa?
Näyttelen TV2:n Uusi Päivä -sarjassa radiotoimittaja Aleksi Ruuskasta, ja olen oikeasti radiotoimittaja YleX:llä. Jälkimmäistä hommaa teen myös Aleksin nimellä. Niinä päivinä, kun en ole kuvauksissa, teen juttuja YleX Aamuun sekä YleX Viikonloppuun. Toisinaan myös suorana äänessä.

Mitä teet aina maanantaina?
Maanantai on mulla useimmiten radiopäivä. Saatan tehdä katuhaastattelua tai vaikkapa videopelijuttua YleX Aamuun. Mikäli vuorossa on juttukeikka Viikonloppuun, luvassa on todennäköisesti jotain aavistuksen kierompaa. Viikonlopun tytöt ovat lähettäneet mut muun muassa sokeroitavaksi ja alastonmalliksi. Nauhoitan jutun ja editoin sen. Leikkaan myös jutusta mahdollisesti tehdyn nettivideon. Maanantaina tulee yleensä myös valmisteltua ja buukkailtua tulevia juttuja.

Yleensä suuntaan maanantaisin duunin jälkeen joko luennolle tai kirjastoon opiskelemaan. Opiskelen estetiikkaa Helsingin yliopistolla. Maanantai-iltoina saa hemmotella itseään; skidisti vaikea päivä kuitenkin. Pizzaa kylpyammeeseen tai videopelejä verkkareissa - noilla yleensä selviää alkavan viikon ahdistuksesta.

Paras olotila...
...on hyvien bileiden jälkeinen täydellisen ajaton ja virkeä aamu, auringolla sekä rennolla seuralla höystettynä. Tsuppiduipaa!

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä