Rakkaus on sokeaa, mutta ei kuuro

Rakkaus on sokeaa, mutta kuuro se ei ole. Kuva: Siiri Huttunen, Yle Olotila

Olet treffeillä unelmiesi miehen kanssa ja päädyt miehen asuntoon yömyssylle. Hitto, pitää mennä vessaan. Kääntelet ja vääntelet pöntöllä, jotta lirinä ei kuuluisi. Vaihtoehtoisesti yrität täyttää pöntön vessapaperilla, jotta tavara laskeutuisi äänettömästi. Yleisin viritys on tietysti vesihanan avaaminen, jotta voit rauhassa lorotella veden kohinassa.

Jokainen on joskus hävennyt vessassa käyntiään. Etenkin naisille vessassa käyminen on jokseenkin arka paikka. Tyttökaverin kanssa sinne pitää yhdessä mennä, mutta itse asiasta ei puhuta sanaakaan. Jokainen hoitaa tarpeensa mahdollisimman äänettömästi. Ei saa myöskään kestää liian kauan, koska joku voi luulla jotain.

Miesten seurassa naisten vessassa käyminen muuttuu jopa absurdiksi. Numero kakkonen on pahin. Varsinkin jos joutuu vähän ähisemään ja puhisemaan ilmavaivoista nyt puhumattakaan. Hana- ja vessapaperikikkailut vievät aikaa ja sehän vasta epäilyttävää onkin. Eikö mies ihmettele, jos vessasta kuuluukin valuvan veden ääni tai jopa suihkun?

Sinkkuelämän naiset miettivät, että suhde on vakavalla pohjalla, kun käy miehen luona numero kakkosella. Siis oikeasti? Eli siihen asti nainen juoksee kotiinsa vessaan tai käy jossain muualla? Nainen haluaa viimeiseen asti pysyä mysteerisenä. Kuvittelemmeko, että miestä todella kiinnostaa, mitä puuhaamme vessassa? Mitä jos lirinä kuuluukin? Onko taika silloin rauennut ja nainen muuttuukin taas kurpitsaksi?

Kun häveliäisyys vessassa valtaa, on hyvä miettiä, onko sillä niin väliä? Entä sitten jos kuuluu? Sehän on vain luonnollista. Antaa mennä vaan, ja mistä sen tietää, jos mies arvostaakin naturellia otetta asiaan. Jos kuitenkin hävettää, niin onneksi tähänkin ongelmaan on keksitty puhelinsovellus.

Fake Shower -sovelluksella peität kaikki epämiellyttävät vessaäänet. Samalla säästät luontoa, koska et turhaan valuta vettä. Sovellus laskee, kuinka paljon säästät vettä, kun istut pöntöllä. Esimerkiksi 14 litraa vastaa 28 pullovettä. Ehkä vietätkin vessassa useamman tovin, koska veden säästäminen on niin kivaa. Ja kännykän vieminen vessaan ei ole yhtään epäilyttävää.

 

kommentit

Mutta entäpä jos on kuukautiset ja pitää vaihtaa tamponi miehen luona vessassa ja iiiik, miehellä ei olekaan roskakoria vessassaan. Mitäs sitten tapahtuu? Laitetaanko käytetty tamponi taskuun, sillä vessanpönttöön sitä ei voi laittaa ettei putket mene tukkoon.
Mutta ei hätää, naiset. Miehet kyllä tietävät, mitä vessassa tehdään ja mitä siellä tapahtuu. Ei tarvitse ujostella.

>Kaiken moista Ti, 2013-04-30 20:23

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä