Nainen ja selibaatti

Nainen ja selibaatti. Kuva: stock.cxhng, Belovodchenko Anton.

Toimittaja Tuomas Rajala kirjoittaa Puoli seitsemän -ohjelman seksiviikkoblogissaan näin:

Olen päässyt lähemmäksi naisten hallitsemaa osa-aluetta, eli seksuaalisuuden hyväksikäyttämistä. Kauniimpi sukupuoli on aina osannut hyödyntää taitojaan saadakseen haluamansa. Koen, että naiset ovat aina hallinneet makuukamaria ja sitä kautta myös muuta elämää. He tekevät sen tahtomattaan tai tarkoituksenmukaisesti, mutta joka tapauksessa he viime kädessä päättävät siitä milloin ja miten usein SITÄ on. On huumaavaa omata hieman tuota samaa valtaa tai ainakin olla sen ulottumattomissa.

Miehelle selibaatti on vaikeampaa kuin naiselle. Miehelle seksin tarve, itsensä tyydyttäminen ja orgasmi, se että seksiä pitää saada tietty määrä viikossa tai ainakin kuukaudessa on luonnollista. Samaa vaativa nainen on himokas, vähintäänkin turmeltunut, ehkä jopa nymfo. Nainen on jakorasia, helppo, halpa ja heruva etsiessään keinoja saada tarvittava määrä seksiä kuukaudessa. 

Naiselle selibaatti on helppoa. Naiset päättävät milloin makuhuoneessa kuuluu muitakin ääniä kuin kuorsausta. Naiset pitävät miehet varpaillaan; he kertovat miten, milloin, minkälaista ja kuinka useasti. Miehillä ei ole seksin suhteen muuta kuin aneluvaltaa. 

Nainen saa kieltäymyksestään energiaa, jonka hän voi suunnata työhön tai harrastuksiin, mutta mies saa selibaatista vain paremman orgasmin sitten, kun sen aika joskus koittaa. Naisella on niin paljon muuta ajateltavaa, ettei hän ehdi miettiä lasten hoidon ja kampaajakäyntien välissä petipuuhia. Miehen aivot eivät pysty keskittymään kuin yhteen asiaan kerrallaan, ja jos muita haastavia ärsykkeitä on liian vähän, se asia on seksi. Nainen on luotu olemaan pidempään ilman kuin mies. 

Kun mies ryhtyy selibaattiin, se on ylevää. Se on uhraus. Selibaatissa olevaa miestä on kunnioitettava, koska miehinen kieltäytyminen on vaikeaa ja vaativaa. Selibaatti on miehelle itsehillinnän äärimmäinen keino. Mies puhdistautuu ja tulee paremmaksi mieheksi; hän ajattelee filosofisemmin, ei vain elimellään. Mies suorastaan valaistuu selibaatin ansiosta. 

Selibaattiin ryhtyvä nainen on pihtari. Hän on juonikas kieltäytyjä, joka pyrkii selibaatillaan manipuloimaan miehet himoitsemaan häntä vielä enemmän. Päätöksellään hän kieltää kaikilta miehiltä sen mikä on heidän luontainen oikeutensa. Tai sitten nainen ei yksinkertaisesti saa ketään ja peittelee sitä kutsumalla sitä selibaatiksi. 

Nainen, miksi ihmeessä edes harkitset selibaattia? Se on miesten kuningaslaji.

Kirjoitin artikkelin tutkittuani naisten selibaattiin liittyviä kirjoituksia eri keskustelupalstoilla ja blogeissa. 

kommentit

Olipas erinomaisen turha ja tarpeeton kolumni.

Onkohan kirjoittaja edes koskaan ollut ilman seksiä pidempää aikaa? Monet ovat. Ei seksi miehellekään mikään välttämätön perustarve ole, mutta näin nämä yhden asian ajattelemiseen kerralla pystyvät tyypit ylläpitävät myyttiä.

Onneksi miehiä - ja naisia - on toisenlaisiakin.

>mies Ke, 2013-02-20 06:52

Ihan hyvä,että aloitetaan keskustelua tästä aiheesta. Naisia ja niitten seksuaalista käyttäytymistä arvostellaan aina tosi paljon. Hyvä,että annetaan vähän takaisin! Miehet nielkööt omaa lääkettään!!!!!!!!!!!!!!!

>Janine Ke, 2013-02-20 13:01

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä