Viisi vinkkiä hellempään seksiin

Hellyys sängyssä ei ole vain naisten juttu. Ollin, 28, mielestä hellyys on yksi seksin osa-alueista, ja rajumpaan punkkajumppaan tottuneelle miehelle se saattaa avata ihan uusia ulottuvuuksia seksin saralla.

– Helpoin lähtökohta on se, että teet niin kuin toivoisit itsellesi tehtävän. Kosketat kuten haluaisit sinua kosketettavan. Naiset ovat yleensä tässä nopeasti mukana, mutta meillä miehillä on hellyyden ja läheisyyden osoittamisessa opettelemista.

Viisi vinkkiä hellempään seksiin:

1. Ole läsnä!
Läsnäoleminen ja sen osoittaminen, että haluaa harrastaa seksiä juuri sen kyseisen ihmisen kanssa, on lähtökohta hellälle seksille. Jos kosketuksesta puuttuu ajatus, sitä ei voi salata.

2. Katso silmiin!
Yksi oleellinen osa hellyyttä on se, että katsoo toista silmiin usein. Katse luo kumppaneiden välille yhteyden paremmin kuin mikään muu.

3. Kosketa paljon!
Kosketa kädelläsi, huulillasi, ihollasi. Silitä ja hivele. Kosketa myös sellaisia kohtia, jotka eivät ole ns. klassisia eroottisia alueita.

4. Arvosta kosketuksen voimaa!
Sormenpään hidas hipaisu iholla voi olla nautinnollisempi kuin raju puristus. Intohimoa voi osoittaa, mutta älä ole liian raju - hidas, pehmeä kosketus herättää varmemmin intohimon ja halun saada lisää.

5. Etene hiljaa ja rauhallisesti.
Älä kiirehdi tai yritä korvata laatua määrällä. Hellän seksisession aikana ei ole kiire mihinkään.

Nautiskele hetkestä ja antaudu seuraamaan aistejasi - unohda, miltä itse näytät, ja keskity tuntemaan, näkemään, maistamaan ja kuulemaan.

Lue Ollin koko haastattelu: Hellempää seksiä, kiitos!

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä