Torstain Yle-mies!

Mika Tolvanen. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaKuka?
Mika ”Sippo” Tolvanen, 31 vuotta.

Mitä työtä Yleisradiossa?
Olen Yle Markkinoinnin yhteisömanageri eli olen mukana luomassa verkossa tapahtuvia markkinointikampanjoita Ylen radio- ja TV-ohjelmille sekä verkkosisällöille. Juonsin myös tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailun yhteydessä Yle Areenaan tehtyä ohjelmaa UMK+. Aiemmin työskentelin yhteisömanagerina ja toimittajana YleX-radiokanavalla.

Mitä teet aina torstaisin?
Haluaisin torstairutiinikseni hernerokan lappamisen lusikalla suuhun, mutta aika vähälle on jäänyt. Menneiden aikojen perinnettä olisi mukavaa jatkaa näin aikuisenakin. Tai no, ”aikuisena”. En tosin tiedä mihin perustuu se sinapin lorauttaminen keiton sekaan, mutta niin teen minäkin täysin tätää outoa vetoa kyseenalaistamatta! En kuitenkaan ole erityisen kiintynyt niihin läskisiin kinkkupaloihin, ne saavat suosiolla jäädä lautasen pohjalle keiton jäljiltä, nirso ronkeli kun olen.

Miltä tuntuu olla Olotilan torstain Yle-mies?
Mietityttää, että saako tästä jonkinlaisen kaulanauhan? Siis sellaisen, mitä ojennellaan missikisoissa voittajille? Tai kaupungin avaimen pormestarilta? Saako tästä jotain? Ihan vakavissani kysyn? Jotain pientä härpäkettä? Rihkamaa? Kiiltävää killutinta, kiiltokuva-arkkeja, tahi tarroja? Anyone? Huhuu?

Paras olotila on...
… kun keksii uuden idean. Kun jostain päähän tupsahtaa hieno luova oivallus, joka innostaa puuhaamaan. Se on kuin sähköisku, kuin bensaa omaan moottoriin. Ideat kun ovat positiivisia, eikä oma idea koskaan latista päivää vaan tekee siitä entistäkin vauhdikkaamman. Idea on ajatusten luova viuhahdus.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä