Tv-vinkki: Ilta Annen ja Hannahin kanssa

Anne Hietanen ja Hannah Norrena. Kuva: Jyrki Valkama, Yle

"Hyvän ystävän kanssa jopa elämän suuret flopit tuntuvat siedettäviltä."

Anne Hietanen ja Hannah Norrena tykkäävät juoda viiniä yhdessä. Ja jutella.

- Voisimme viihdyttää toisiamme viikkotolkulla putkeen vaan rupattelemalla niitä näitä.

- Olemme myös työn ulkopuolella parhaita ystäviä joten työnteko ei todellakaan tunnu työltä. Ainoa ero on että yritämme töissä olla about selvin päin, Anne nauraa.

- Ei mutta oikeasti, jos toisella on siipi maassa - ja useimmiten on - toinen nostaa aina tunnelmaa jollakin huonolla läpällä. Sekä yksityisessä elämässä että työkuvioissa. Olemme aika kova yhdistelmä, sanoo Hannah.

Koska naisten välillä kaikki on jo sanottu eikä mitään salaisuuksia ole, suhteessa ei myöskään ole kateutta.

- Olemme nähneet toisemme elämän kaikissa vaiheissa. Ollaan yhdessä kuljettu ylä- ja alamäet. On vaikeaa olla kateellinen kun tietää toisesta kaiken. Kun tietää mitä kaikkea toinen on joutunut kärsimään, voi vilpittömästi iloita hänen saavutuksistaan ja ilonaiheista.

Ei täydellistä vaan rehellistä

Kolmas kausi ruotsinkielisestä talkshowsta Ilta Annen ja Hannahin kanssa käynnistyi Yle Fem -kanavalla maanantaina 4. marraskuuta. Yhteisen radiouran jälkeen naiset ovat kahdestaan rakentaneet tv-unelmaansa tyhjästä ja päässeet vihdoinkin siihen pisteeseen että kaikki tuntuu olevan kohdallaan.

- Kaikki on niin paljon helpompaa kun on kaveri. Varsinkin kun täytyy uskotella koko maailmalle mitä me osataan ja saada tiimi toimimaan toivotulla tavalla. Jos Annen askel joku päivä tuntuu raskaalta hän voi hypätä mun syliin ja mä kannan kunnes hän jaksaa taas itse kävellä. Ja päinvastoin.

- Me ollaan aina oltu avoimia heikkouksiemme kanssa. Jos uskaltaa sanoa mitä oikeasti ajattelee on yhtäkkiä vähemmän yksinäinen. Sitä paitsi jengi diggaa siitä kun ei olekaan niin saakelin täydellinen.

- Nobody likes a showoff anyway... Hannah sanoo

- Haluaisimme toimia inspiraationa muille ja luoda uskoa että kaikki on mahdollista kunhan vaan uskoo itseenssä.

Kolmas kausi koostuu sekä tunnettujen että tuntemattomien ihmisten kohtaloista. Ohjelmasta on riisuttu small talkit pois ja sisältö keskittyy vieraiden ja juontajien yhteisiin elämänpohdintoihin. Fokus on tarinoissa. Elämän suurissa aiheissa: masennus, riippuvuus, ahdistus, kuolema, lapset, rakkaus...siis elämän suuret käännekohdat.

- Tällä kertaa sukellamme suoraan sielun syviin syövereihin. On ihanan vapauttavaa voida puhua vaikeista asioista niiden oikeilla nimillä, ilman ympäripyöreitä latteuksia.

- Uskomme todella että nämä tarinat antavat lohtua ja inspiraatiota muille. Olemme luoneet ohjelman jota itse haluaisimme katsoa.

Ilta Annen ja Hannahin kanssa maanantaisin klo 21.00 Yle Femmalla ja Areenassa.
Lue myös naisten tervehdys suomenkielisille katsojille.kommentit

Kiitos ohjelmasta 30.12.2013.

>Selma Ke, 2014-01-01 19:15

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä