Halu saada jotakin enemmän

Tv-vinkki: Mun ainoot 30 minsaa. Kuva: Laura Pohjavirta, Yle

Mun ainoot 30 minsaa kertoo kolmekymppisestä Jaanasta, joka työskentelee LoveBurger-nimisessä hampurilaisravintolassa. Jaanan arkea hämmentää välillä pintaan pulpahtava halu saada jotakin enemmän: rakkautta ja muutosta merkityksettömään elämään.

Kun Jaana tuntee olevansa jämähtänyt, on LoveBurger Jaanan kymmenen vuotta nuoremmille työkavereille vain välietappi kohti parempaa.

- Työkaverit LoveBurgerissa kohtelevat toisiaan kuin perheenjäseniä: siellä saa kiukutella, avautua tai olla hiljaa, ihan miten vaan, kaikki hyväksytään, kertoo sarjan tuottaja Anna-Maija Halonen

Jaanan elämä alkaa saada merkitystä, kun ravintolaan saapuu Ville. Myös Ville on herännyt haluamaan muutosta kovatahtiseen elämään. Jaana ja Ville löytävät toisistaan yllättävän sielunkumppanuuden. Villen päivittäisistä käynneistä tulee Jaanalle kohokohta, se ainoat 30 minuuttia, jonka Jaana voi suoda itselleen. 

Mun ainoot 30 minsaa on ennen kaikkea romanttinen draamakomedia. Miten Jaana pääsee oman mitättömyyden tunteensa yli ja voittaa Villen rakkauden?

Mun ainoot 30 minsaa TV2 torstaisin alkaen 3.10. klo 21 sekä Yle Areenassa.

Tv-vinkki: Mun ainoot 30 minsaa. Kuva: Laura Pohjavirta, YleTv-vinkki: Mun ainoot 30 minsaa. Kuva: Laura Pohjavirta, Yle

kommentit

Suosittelen katsomaan kyseistä sarjaa. Todella hyvä sarja ja ompa mukana yksi näyttelijä Salatut Elämät sarjastakin. Katsoin aareenasta ennakkoon ja ainakin enkanjakson perusteella todella lupaava. Josko vihdoin saataisiin kunnon suomalainen sarja jonka kehtaa ja joka ennen kaikkea saadaan vietyä ensiksi pohjoismaiseen levitykseen ja siitä sitten ainakin keskieurooppaan.

>Todella lupaava sarja! La, 2013-09-28 15:31

Loistavaa että on lupaava sarja. Ihmettelen vain tuota argumentointia, että sillä on sarjan laadun kanssa tekemistä, että sitä saadaan myytyä ulkomaille. Eikö asioita, tv-sarjojen tekmistä voisi arvoida myös jotain muuta kautta kuin kansainvälisen kauppa-arvon mittarilla. ;-P

>Keijo To, 2013-10-03 17:02

Minsa, onko se joku tutkimuslaitoksen nimi vai mikä. Puhutaanko tässäkin taas Homocityn murretta jota ei sitten ymmärrä. Onko mukana vakiohomo.

>Juissi To, 2013-10-03 13:52

Kyl nauroin ekassa jaksossa :D Vaikuttaa hyvältä sarjalta. Minsa tarkottaa minuuttia, tietääkseni :D

>Sartsa Ke, 2013-10-09 08:47

Kiitokset tekijöille upeasta sarjasta!

Aloin katsoa sarjaa sattumalla kaksi viikkoa sitten. Tänään katsoin ensimäisen jakson netistä.

Upeita, uusia suomalaisia näyttelijöitä. Koskettava tarina, johon monen on helppo samastua. Toivottavasti Jaana ja Ville saavat lopuksi toisensa - matka on vasta noin puolivälissä, joten mitä vain voi tapahtua. :)

Jo nyt voin todeta, että paras kotimainen tv-sarja sitten Irtiottoja-sarjan ja Puhtaiden valkoisten lakanoiden.

Toivottavasti sarja julkaistaan dvd:nä.

>Fani To, 2013-10-24 21:41

Komppaan. Aivan samoin kävi minulle. Sarjassa on ihanasti kerrottu tarina ja näyttelijät ovat loistavia.
Tuntuu, että viikko on liian pitkä aika odottaa lisää. Eikö noita ennakkojaksoja voisi laittaa kerralla Areenaan? ;)

>samis To, 2013-10-31 23:19

Paras jakso tähän mennessä!

Tänään nettiin katsottavaksi tullut jakso oli ehodottomasti paras jakso tähän mennessä. Vatsalihakset alkoivat melkein krampata jatkuvasta nauramisesta!

Jaana ja Ville lähtivät jo yhteiselle matkalle...lupaavalta näyttää... :)

>Fani To, 2013-11-14 22:00

Mikähän mahtaa olla Villen puhelimen soittoääni sarjassa? Jäi jotenkin soimaan päähän enkä löytänyt kyseistä kappaletta netin uumenista. Anyone?

>pumpkin La, 2013-12-14 00:49

Toivottavasti sarjasta tehdään toinen kausi? olisi mukava seurata Jaanan ja Villen tarinaa eteenpäin...

>Johanna La, 2013-12-14 18:49

Ihana sarja! Aivan huippu! Koska ja mistä tämän saa ostaa dvd:llä? ja koska tulee uusintana ylellä alusta asti? Kiitos!

>Ida Ti, 2013-12-17 15:01

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä