Venlan koiraunelma toteutui

Koiraunelma. Kuva: Stock.xchng

Venla piirtää lattialla kuvaa Emmasta, joka miettii aurinkoista kesäpäivää. Pieni pörröinen Emma pyörii Venlan ympärillä ja katselee välillä tarkkaavaisesti Venlan työskentelyä.

- Emma on bichon frisén ja maltankoiran sekoitus. Sylikoira se on myös. Se on kyllä ihana koira, vaikka pureekin aika paljon, Venla kertoo.

Venla on perheen ainoa lapsi, eikä sisaruksia ole luvassa. Sen takia äiti ja isä päättivät, että koira voisi olla hyvä kaveri Venlalle.

Perheen pinkit tytöt

Emmalla on pinkki talutushihna, pinkki ruokakippo, pinkki napsukippo ja pinkki peti. Venlalla on lisäksi pinkki penaali, jossa on koiran kuva ja pinkki pusero.

- Meidän perheessä on nyt neljä tyttöä, Emma laskee. Sindi-kissa, äiti, Emma-koira ja Venla.

Venla on nyt eskarissa, mutta hän arvelee, että seitsemän vuotiaana hän saa käyttää Emmaa yksin lenkillä. Nyt hän voi nostaa Emman sanomalehtipaperille, jos sille tulee pissahätä, mutta aina Emma ei ehdi paperille asti.

Venla haluaisi, että Emma-koira oppisi antamaan tassua, pomppimaan ja puremaan leluja, ei ihmisiä. Venla on jo aloittanut Emman koulutuksen, hän hyppii lattialla ja pyytää Emmaa tekemään perässä.   

- Jos Emma olisi poika, niin sen nimi olisi Beethoven.

Beethoven on Venlan lemppari-koira-elokuva. Venla suosittelee myös Pentujengi- ja Pentujengi avaruudessa leffoja koirien ystäville.

Venlan vinkit lapsille, jotka haaveilevat koirasta:

  • Jos haluaa koiran pitää säästää rahaa ja ostaa se.
  • Venla suosittelee tanskandoggia.
  • Jos ei voi saada koiraa, voi saada kissan.
  • Jos lapsella on allergia, niin hän voi saada kissan, jolla ei ole karvoja. 

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä