Kuperseikkailu - lataa kappaleet ilmaiseksi ja laula mukana!

Kuperseikkailu. Kuva: Jukka Lintinen, YleKuperseikkailun Mira Luoti, Anna Puu, Rauhatäti, Samae Koskinen, Timo Kotipelto ja Toni Wirtanen esittävät uusia laulujaan suorassa lähetyksessä Circus Helsingissä. Superkeikan 13 uutta kappaletta on syntynyt artistien kotiseutujen lasten antamista aiheista.

Nyt on mahdollista ladata koko hieno Kuperseikkailu-levy osoitteessa yle.fi/musiikki/kuperseikkailu. Voit ladata kaikki laulut mp3-muodossa ja kuunnella niitä kannettavalla soittimella, tai tehdä wav-muotoisista tiedostoista itsellesi audio-CD-levyn. 

Voit myös ladata levylle kannen pdf-muodossa ja tulostaa sen. Tai voit toki askarrella itsekin mieleisesi levynkannen!

Laula siis mukana lähetyksissä, kun Mira Luoti vie sinut "Taikametsään" tai Toni Wirtanen kertoo, minkälainen on "Hämmäshäkki". Samae Koskisen "Aarrearkku" on täynnä asioita, joita ei tunnista edes Timo Kotipellon "Supersankarikerho". Anna Puun "Eläintarhassa" on paljon vilsketta ja väkeä, ja osalta heiltä löytyy myös reitti Rauhatädin "Päästä varpaisiin".

Zarkus Poussan karismaattisella johdolla soi livemusiikki, johon oman hienon värinsä tuovat Circus Helsingin ryhmän nuoret taitajat. Sirkustirehtööreinä pinnistelevät Nuppu Stenros ja Jusu Lounela.

Kuperseikkailu - superkeikka:
Suora lähetys 13.12. 18 Yle TV2:lla klo 18
Pidempi juhlakauden taltio Yle TV2:lla 28.12 klo 16.05
Yle Radio Suomessa 26.12 klo 13.05 ja 2.1. klo 19.06

Kuperseikkailu - Lataa kappaleet ilmaiseksi ja laula mukana! Kuva: Yle

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä