Kuperseikkailu - lasten suusta lauluiksi

Kuusi kotimaista artistia (+ maestro) ja 12 uutta kotimaista lastenlaulua. Ennen kuin siihen päästään, tarvitaan lasten apua. Kuperseikkailu alkaa!

Kuperseikkailu -lasten suusta lauluiksi. Kuva: Yle

 

Mistä Kuperseikkailussa on kyse?

Yle tuottaa kotimaisten suosikkiartistien kanssa 12 uutta lastenlaulua. Kappaleet sävelletään lasten antamista aiheista. Kuperseikkailu käynnistyy valtakunnallisella yhtäaikaisella laululeikillä marraskuussa ja huipentuu TV2:n suoraan konserttilähetykseen joulun alla.

Kuperseikkailun kuusi artistia ovat laulaja Anna Puu, Apulannan Toni Wirtanen, Stratovariuksen Timo Kotipelto, PMMP:n Mira Luoti, muusikko Samae Koskinen ja räppäri Rauhatäti,

Lauluntekijöille innoitukseksi ja tv-ohjelmaa varten voi lähettää lasten piirustuksia, loruja, videoita tai vaikka muovailuvahapatsaita. Lähetä lasten taiteilut joulukuun alkuun mennessä osoitteeseen: Kuperseikkailu, PL 95, 00024 YLE tai skannaa ne ja laita sähköpostilla osoitteeseen: nuppu.stenros@yle.fi

Kuperseikkailun Alkupaukku käynnistyy 1. marraskuuta 2013 klo 10.30 valtakunnallisella yhtäaikaisella laululeikillä, jota lauletaan ja tanssitaan julkisilla paikoilla ympäri Suomen.

Kuperseikkailun tuoreimman infon löydät yle.fi/musiikin sivuilta.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä