Tv-vinkki: UMOn lastenkonsertti Ville ja Valle

Tv-vinkki: Umon lastenkonsertti Ville ja Valle. Kuva: Jussi Nahkuri

Esiintyjinä 18-henkinen huippuorkesteri UMO, johtajanaan Eero Koivistoinen, solisteina Vesa-Matti Loiri, Johanna Försti sekä Gracias. Hauska, värikäs ja retrohenkinen UMOn lastenkonsertti Ville ja Valle nähdään TV2:ssa perjantaina 1.11. klo 18.

Ville Ja Valle on uusi lastenmusiikkiproduktio, joka perustuu Eero Koivistoisen lastenlevyklassikkoon Muusa ja Ruusa vuodelta 1972. Mukana on uusia versioita Kirsi Kunnaksen lyriikoihin sävelletyistä vanhoista suosikkilauluista, kuten Jussin Talo, Mistä on pienet pojat tehty ja Muusa ja Ruusa, sekä aivan uusia kappaleita sellaisilta sanoittajilta, kuin Timo Kiiskinen, Mikko Perkoila ja Jukka Itkonen. Kaikki sävellykset ovat Eero Koivistoisen käsialaa.

Ohjelman kuvituksena on kuvataiteilija Pirjetta Branderin kansitaidetauluja. Ville ja Valle -konsertti on taltioitu Kulttuuritalolla 5.10.2013. Mukana on myös lasten, solistien ja muusikkojen kommentteja. Konsertti on hyväntekeväisyyskonsertti Uuden Lastensairaalan hyväksi. Hyväntekeväisyyshankkeen suojelijana toimii 89-vuotias runoilija ja lastenkirjailija Kirsi Kunnas.

UMO: Ville ja Valle perjantaina 1.11. klo 18.00 Yle TV2.

Tv-vinkki: Umon lastenkonsertti Ville ja Valle. Kuva: Jussi NahkuriTv-vinkki: Umon lastenkonsertti Ville ja Valle. Kuva: Jussi Nahkuri

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä