Miehen 9 kk

Klik!

Suurenna sarjista klikkaamalla:

kommentit

noinhan se menee. teit sitten mitä tahansa

>huomasin La, 2010-11-13 23:08

vähän jatkoa omista kokemuksista. aikoinaan kauan kauan aikaa sitten parempi puoliskoni tuumasi, että jos nyt et huolehdi niin sitten huoledit seuraavat 20 vuotta. siihen asiaan minulla ei ollut mitään kielteistä ajateltavaa.
ja niinhän siinä kävi ,että puoliskoni alkoi kummasti pyöristyä ja seurasin mielenkiinnolla, mutta se mikä oli kaikkein positiivisinta , niin kuukausittaiset kiukuttelut olivat kadonneet.
aikanaan vieressä oli joku jalkapallon nielaissut joka ilmoitti ,että nyt alkaisi olla aika keventää olotilaa. minua ei haluttu moiseen operaatioon mukaan ,koska siihen aikaan ei ollut yleensä muita hoidettavia ( miespuolisia ) muukana.
kattelin aikanaan pakettia ja olin pirun ylpeä näkymästä ja kun paketti tankkasi itseään tissillä olin näkymästä ihastuksissani.
no vuodet kuluivat ja aina olin ikäänkuin syrjässä vaikka myöhemmin kuulin valituksia etten osallistunut asioihin riittävästi.
jos päähoitaja on äiti siinä ei ole mitään vikaa ,mutta jonkun on kuitenkin hoidettava myös muitakin asioita ( esim:työssäkäynti ) ja riippuen työstä yhteistä aikaa lapsen suhteen saattaa olla hankala ajoittaa.
ehkä nykyiset korvarengas/poninhäntä hiipparit onnistuvat siinäkin paremmin kuin tällainen yli kolmenkymmnen vuoden takainen kokematon/vanhan-aikainen isäkandidaatti.
olen edelleen ylpeä jälkikasvustani ja hänen omista tuotoksistaan.
näin ukkina on aina pikkusen ikävä jäljellä.

>huomasin La, 2010-11-13 23:30

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä