Katkarapu-crustadit

Crustadit ovat herkullisia suupaloja. Ne sopivat hyvin monenlaiseen tilanteeseen aina illanistujaisista isompiinkin juhlahetkiin pikkusuolaiseksi tai vaikkapa alkupalaksi.

Valmista täyte halutessasi edellisenä päivänä valmiiksi ja lusikoi tarjoilupäivänä rapeiden kuorten täytteeksi. Hieman juhlavampaa ulkonäköä saat, kun pursotat täytteen.

Voit käyttää vaihdellen erilaisia tuorejuustoja ja täyteaineksia kasviksista erilaisiin lihoihin.

Nämä crustadit ovat saaneet täytteensä katkaravuista.


Ohje 24 crustadille

  • 24 valmista crustadia
  • 200 g katkaraputuorejuustoa
  • 1 pieni prk smetanaa
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • minttua tai tilliä silppuna
  • 360/170 g katkarapuja liemessä valutettuna (2/3 osa täytteeseen, loput koristeluun)

 

Vatkaa katkaraputuorejuusto, smetana, valkosipulinkynsi ja silputut yrtit tasaiseksi.

Sekoita joukkoon katkaravut, joita voit halutessasi hieman hienontaa.

Pursota täyte crustadeihin ja koristele katkaravuilla.

Uudenvuoden menu

 

Lähde: Hellapoliisi.fi

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä