Katkarapu-crustadit
Crustadit ovat herkullisia suupaloja. Ne sopivat hyvin monenlaiseen tilanteeseen aina illanistujaisista isompiinkin juhlahetkiin pikkusuolaiseksi tai vaikkapa alkupalaksi.
Valmista täyte halutessasi edellisenä päivänä valmiiksi ja lusikoi tarjoilupäivänä rapeiden kuorten täytteeksi. Hieman juhlavampaa ulkonäköä saat, kun pursotat täytteen.
Voit käyttää vaihdellen erilaisia tuorejuustoja ja täyteaineksia kasviksista erilaisiin lihoihin.
Nämä crustadit ovat saaneet täytteensä katkaravuista.
Ohje 24 crustadille
- 24 valmista crustadia
- 200 g katkaraputuorejuustoa
- 1 pieni prk smetanaa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- minttua tai tilliä silppuna
- 360/170 g katkarapuja liemessä valutettuna (2/3 osa täytteeseen, loput koristeluun)
Vatkaa katkaraputuorejuusto, smetana, valkosipulinkynsi ja silputut yrtit tasaiseksi.
Sekoita joukkoon katkaravut, joita voit halutessasi hieman hienontaa.
Pursota täyte crustadeihin ja koristele katkaravuilla.
Lähde: Hellapoliisi.fi
aiheet
linkit
uusimmat
Kajahtanut käsityönäyttely!
TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi nähdä Helsingissä Annantalolla järjestettävässä näyttelyssä.
Tee itse 0
Voita ja Sokeria -reseptit siirtyvät uuteen osoitteeseen
Lauantaiaamun 15.2. Voita & Sokeria -resepti on Heidi Pakarisen runsas uunilohiateria. Aamu-tv:n reseptit löytyvät jatkossa yle.fi:n Ruoka-sivulta.
Tee itse 0
Oscarit suorana Yle Teemalta
Yle Teema esittää Oscar®-gaalan suorana lähetyksenä Hollywoodista varhain maanantaiaamuna 3. maaliskuuta 2014. Järjestyksessään 86. Oscar®-gaala esitetään suorana yli 225 maassa.
Minä 0
Kaaso, älä kaadu häätaakan alle
Kaason tehtävä on tukea ja auttaa morsianta häätaakan alla, mutta kuka auttaisi kaasoa? Olotila kokosi vinkkilistan kaasoille.