Nyyttärihäiden järjestäminen

Nyyttäriteemaa voi soveltaa monin tavoin. Ruokatarjoilun voi jättää kokonaan sattuman varaan tai organisoida viimeistä piirtoa myöten.

 

 

 

Tee näin

  1. Ilmoita asiasta vieraille hyvissä ajoin, jotta he ehtivät miettiä tuomisiaan. Etenkin, jos ruoilla on tarkoitus korvata häälahjat.
  2. Haluatteko päättää itse, mitä hääpöydässä on tarjolla? Suunnitelkaa menu ja pilkkokaa se sopivan kokoisiksi tuomisiksi.
  3. Menua on helppo hallita ja seurata reaaliajassa, kun se on netissä kaikkien nähtävillä. Käteviä vaihtoehtoja ovat mm. Google Docs ja Facebook-ryhmä.
  4. Jos valmista menua ei ole, mutta tarjoilut halutaan tietää etukäteen, vieraita voi pyytää ilmoittamaan tuomisistaan nettilistaan. Karkea makeat/suolaiset-jako auttaa hahmottamaan, mitä juhlapöydästä vielä puuttuu.
  5. Nyyttäriteemaa voi soveltaa myös osittain. Esimerkiksi juomat tai jälkiruoat voi jättää vieraiden hoidettavaksi.
  6. Vähimmällä vaivalla pääsee, kun jättää kaiken sattuman varaan. Lue juttu vapaalla tyylillä järjestetyistä Joelin ja Tainan häistä.
  7. Erikoisruokavaliota noudattavien kannattaa keskittyä itselleen sopiviin ruokiin. Ruoat merkitään huolellisesti juhlapöydässä, jotta erikoisherkut eivät katoa vääriin suihin.
  8. Ruokailuvälineiden ja -astioiden lisäksi on syytä varmistaa ottimien ja tarjoiluastioiden riittävyys. Jälkimmäisten tarve vähenee, jos ruokia tarjoillaan kuljetusastioissaan.

Lue lisää nyyttärihäistä: Tainan ja Joelin nyyttärihäät antoivat tilaa sattumalle

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä