Kolmen sipulin keitto
2 isoa sipulia
4 valkosipulin kynttä
1 purjo
50 g voita
1,3 litraa vettä
1 kasvisliemikuutio
250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
Kuori ja suikaloi sipulit. Murskaa valkosipulin kynnet. Puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota sipulit voissa mutta älä ruskista. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä 20 minuuttia.
Lisää juusto kuutioina ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Lisää kerma ja kuumenna.
Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kera.
Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka
aiheet
linkit
uusimmat
Kajahtanut käsityönäyttely!
TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi nähdä Helsingissä Annantalolla järjestettävässä näyttelyssä.
Tee itse 0
Voita ja Sokeria -reseptit siirtyvät uuteen osoitteeseen
Lauantaiaamun 15.2. Voita & Sokeria -resepti on Heidi Pakarisen runsas uunilohiateria. Aamu-tv:n reseptit löytyvät jatkossa yle.fi:n Ruoka-sivulta.
Tee itse 0
Oscarit suorana Yle Teemalta
Yle Teema esittää Oscar®-gaalan suorana lähetyksenä Hollywoodista varhain maanantaiaamuna 3. maaliskuuta 2014. Järjestyksessään 86. Oscar®-gaala esitetään suorana yli 225 maassa.
Minä 0
Kaaso, älä kaadu häätaakan alle
Kaason tehtävä on tukea ja auttaa morsianta häätaakan alla, mutta kuka auttaisi kaasoa? Olotila kokosi vinkkilistan kaasoille.