Laiskan kokin helpot ja nopeat: Kreikkalainen spagettikastike

Laiskan kokin helpot ja nopeat -sarja on toimittaja Ani Kellomäen luomia reseptejä lapsiperheiden arkeen.

Spagetin voi maustaa myös vähän eksoottisemmin.

 

 

 

 

Kreikkalainen spagettikastike (4 annosta)

  • 500 g (luomu) sika-nautajauhelihaa
  • 1-1,5 dl (luomu) ketsuppia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni pkt fetajuustoa
  • suolaa
  • (mustapippuria)
  • tilkka öljyä

Ruskista jauheliha, ja lisää joukkoon feta paloina.
Hauduta muutama minuutti niin, että juusto pehmenee.
Mausta valkosipulilla, suolalla, ketsupilla ja mustapippurilla.
Tarjoa nuudelien tai pastan kera.

Vinkki: jos kaapista löytyy, nakkaa joukkoon myös oliiveja ja suolakurkkua kuutioina.

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä