Kiinalainen pannu

400 g possun ulkofileetä
2 porkkanaa
1 purjo
1 lehtisellerin varsi
1 keltainen paprika
½ pientä kiinankaalia
1 tlk viipaloituja herkkusieniä
3 rkl öljyä
2 rkl Hoi sin –kastiketta
1 rkl osterikastiketta
½ tl jauhettua inkivääriä
2 rkl soijakastiketta

Suikaloi liha ja kaikki kasvikset. Ruskista wokissa ensin lihat.

Ota ruskistetut lihasuikaleet pois pannulta ja paista wokissa ensin porkkanaa, lisää loput kasvikset ja paista ne puolikypsiksi.

Lisää wokkiin lihat, Hoi sin –kastike, osterikastike ja soija. Tarjoa nuudeleiden kera.

Arkiviikon ruokalista 4

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä