Siskonmakkarakastike

Siskonmakkarakastike valmistuu vajaassa puolessa tunnissa ja maistuu keitettyjen perunoiden kera.

Ainekset

500 g siskonmakkaroita
½ dl öljyä
2 rkl vehnäjauhoja
4 – 5 valkosipulin kynttä
½ tl tomaattisosetta
2 dl vettä
1 dl ruokakermaa
1 dl persiljasilppua

 

Lypsä siskonmakkaroista pieniä kakkaroita pannulle kuumaan öljyyn. Anna niiden hiukan ruskistua. Sekoita ja lisää vehnäjauhot.

Sekoita ja lisää murskatut valkosipulin kynnet, tomaattisose, vesi ja ruokakerma. Keitä 10 – 15 minuuttia.

Lisää persiljasilppu ja tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Arkiviikon ruokalista

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä