Ruokaisa lounassalaatti

1 ruukku jääsalaattia
8 kiinteää, kypsää perunaa
1 punasipuli
200 g kylmäsavulohta
½ dl kapriksia
100 g sinihomejuustoa

kastike:
3 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja sokeria

Kuori perunat ja kuutioi ne. Huuhdo ja valuta salaatti. Revi salaatti laakean vadin pohjalle. Kuori ja viipaloi sipuli. Suikaloi lohi.

Asettele kaikki ainekset salaatin päälle. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin päälle. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

 

Arkiviikon ruokalista 9

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä