Kuvitettu resepti on visuaalinen makuelämys

Beetroot, Ginger and Chocolate Muffins by Podlaska Dorota, They Draw and CookKuvittajat, graafikot, taiteilijat ja piirtäjät ovat keksineet, että ruokien kuvittaminen on yhtä hauskaa kuin ruoan laittaminen. They Draw and Cook on laaja kokoelma hauskoja, inspiroivia ja kauniita kuvia. Ja niin, saahan sieltä ideoita kokkaamiseenkin.

Sivustolle voi helposti unohtua selaamaan mitä mielikuvituksellisimpia kuvia ja ruokaohjeita. Tyylejä on yhtä monta kuin on tekijääkin, ja ruokia löytyy aamupalasta jälkiruokien kautta drinkkeihin, salaatteihin ja pääruokiin. On perinteisiä ja erikoisia reseptejä. Suolaista ja makeaa. Vegeä ja lihaa.Guacamole by Hannah Fowlkes, They Draw and CookReseptihakukoneella voi hakea ohjeita aterian mukaan tai kuvituksen tyylin mukaan. Voit myös valita kymmenistä ruoka-aineista mieleiset ja löytää niihin sopivia reseptejä. Reseptit tulevat ympäri maailmaa, ja kuka tahansa voi lähettää omansa. Suurin osa ruokaohjeista on englanniksi, joten myös mittayksiköt ovat ulkomaisia. Reseptit ovat kuitenkin kuvitettuja, joten ammattikääntäjäksi ei tarvitse ryhtyä.

Jotkut kuvat ovat niin kauniita, että ne voisi tulostaa ja pistää seinälle. Tai antaa vaikka korttina kaverille.Apple Tea by Siyana Zaharieva, They Draw and CookWatermelon Pizza by Danielle Cafiero, They Draw and CookBlueberry Ice Cream (non dairy!) bu Sarah Ferone, They Draw and CookStrawberry Kiwi Muffins by Mary Szomju, They Draw and CookMac + Cheese Souffle by Sara Wasserboehr, They Draw and Cook

Kuvakaappaukset www.theydrawandcook.com. Kuvissa suorat linkit kuvan mukaisiin resepteihin.


kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä