Nettivinkki: Lähiruokayritykset keskitetysti mobiilissa

Nettivinkki: Lähi- ja luomuruokayritykset keskitetysti mobiilissa. Kuva: Merja H

Lomareissulla auto pysäytetään helposti ja usein - varsinkin, jos siihen on mielekäs syy. Sellainen on esimerkiksi laadukasta lähi- tai luomuruokaa myyvä pienyrittäjä. Paikalliset tuotteet ja tilamyynnit livahtavat kuitenkin usein ohi autonikkunasta: Risteys meni jo!

Suomalaista lähi- ja luomuruoan hakupalvelua aitojamakuja.fi voi käyttää nyt mobiilissa tien päällä, juuri siellä missä tietoa tarvii. Palvelusta löytyvät niin elintarvikealan yritykset, tuottajat kuin ostopaikatkin. Aitojamakuja.fi -nettipalvelu on toiminut jo viisi vuotta tarkoituksena helpottaa maakuntien paikallisten tuotteiden ja tekijöiden löytymistä. Tällä hetkellä sivustolla on mukana noin 1750 yritystä.Lähi- ja luomuruokayritykset keskitetysti mobiilissa. Kuva: Yle Olotila, Ulla Vuorela

Mobiiliversiossa ovat haut Etsi ja Kartalla, joista jälkimmäisellä voi katsoa, mitä yrityksiä on lähettyvillä. Etsi antaa tulokset tuottajista tuoteryhmittäin. Suoraan tilalta tuotteitaan myyvien tuottajien tiedot löytyvät tilamyynnin alta.

Huippujuttu, kunhan pienyrittäjien lisäksi palvelun löydämme myös me kuluttajat. Tutustu palveluun:  Aitoja makuja mobiilissa
Nettivinkki: Lähi- ja luomuruokayritykset keskitetysti mobiilissa. Kuva: Martti Juntunen, Yle.

Aitojamakuja.fi -sivustoa ylläpitää valtakunnallinen Aitoja makuja II -hanke, joka edistää suomalaisten pienyrittäjien löydettävyyttä.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä