Kommentit
Ei kommentteja.
Pohja
175 g Safari keksejä (pikkuleipiä, jossa on suklaanpaloja)
55 g voita sulatettuna
Täyte
350 g Omareita
6 dl kuohukermaa
200 g tuorejuustoa
6 liivatetta
tilkka toffeelikööriä
Vinkki
Kakun sekaan voi halutessaan lisätä omar-karkkeja pieninä muruina.
Kuumenna kerma kiehuvaksi (älä keitä) ja sulata omarit siihen. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi, mielellään seuraavaan päivään. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen noin 10 minuutiksi Murskaa keksit ja sekoita ne jäähtyneeseen voisulaan.
Taputtele keksi-voiseos irtopohjavuokaan ja laita hetkeksi kylmään.
Vatkaa omar-kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa tuorejuusto sekä omar-vaahto. Sulata valutetut liivatteet tilkkaan kuumaa likööriä ja anna jäähtyä hetki. Kaada liivatteet ohuena nauhana koko ajan sekoittaen omar-vaahdon sekaan.
Kaada täyte irtopohjavuokaan ja anna hyytyä kylmässä noin 4 h. Koristele haluamallasi tavalla.
Takaisin viettelyskakun arviointisivulle
Viettelyskakun blogisti kertoo
Tuttuun tapaan tamperelainen pitopalvelu Makujen Laguuni leipoi kakun ja maistatti sitä asiakkaillaan, jotka lähettivät lämpimät terveisensä.
Ei kommentteja.
Lisää kommentti