leipominen

  • Paras pulla - näillä ohjeilla onnistut. Kuva: Heidi Brucker

    Paras pulla - näillä ohjeilla onnistut

    Onko onnistuneen pullan leipominen mielestäsi salatiedettä? Tässä muutamat vinkit maistuvaan kotipullaan - moni neuvoista on peräisin isoäidin ajalta.

  • Piparkakkuikoni, taiteilija Sampsa Indrén. Kuva: Viivi Lehtonen.

    Piparista syntyy ikonikin

    Taiteilija Sampsa Indrén perheineen ilahduttaa ystäviä ja sukulaisia syötävillä joululahjoilla. Pian hän leipoo myös Tallinnan PiparkakkuMania-näyttelyä varten.

  • Ruisleipä syntyy taikinajuuresta. Kuva: Arja Lento, YLE

    Ruisleipä syntyy hellin ottein

    Taikinanjuuren syntyminen vie 2-3 päivää. Juuresta syntyy rehellinen ja reilu ruisleipä, taatusti ilman lisäaineita.