Sisältö


Maj Lind -kilpailun internet- ja wap-sivustot avataan 16.5.2007.

eevahohti's blog

Finlandialla

Viimeinen vaihe edessä. Finalistien selvittyä meno on taas yltynyt huimiin mittoihin. Saimme finaalin tulokset puhelimitse Oulusta suoraan Sibelius-Akatemian aulaan, missä minä ja toinen kilpailusihteerimme Annica odottelimme yhdessä Helsingissä olevien kilpailijoiden kanssa.

Taas uusi askel...

En voi uskoa, että tänään kuulemme finalistien nimet. Tuntuu ihmeelliseltä että tämä kilpailu etenee niin nopeasti eteenpäin. Palasimme tänään Jyväskylän seurueen kanssa varhaisella aamujunalla Helsinkiin. Tällä iloisella seurueella oli kaikki mennyt hienosti Jyväskylässä.

Maakunnissa

Eilen olikin blogivapaa päivä, sillä olin itse poissa kilpailutoimistosta. Mutta: kilpailu hajaantui eilen ympäri Suomen, toimisto purettiin ja pakattiin laatikoihin (ei uskoisi mutta vain muutama laatikko riitti!), ja lopulta laatikot kannettiin R-talon alakertaan.

Kiirettä, huh kiirettä ja jännitystä!

Ensimmäisen erän viimeiseen päivään sekoittuivat tietysti ilo ja suru niinkuin aina. Myös meillä toimistossa. Heti aamusta suretti ajatus siitä, että yli puolet kilpailijoistamme tippuu joukostamme!

Jos eilinen sujui rauhallisesti...

Tämä päivä on ainakin tähän mennessä täyttänyt kiirekiintiötä... Ensinnäkin, kun kilpailut etenevät, tunnelma kuumenee itsestäänkin. Toiseksi kisatoimistoon vaeltelee yhä tiheämpään tahtiin kilpailjoita jotka kyselevät huomisesta: milloin, missä ja mihin aikaan huomenna..?

Rauhallista meininkiä!

Ensimmäinen kilpailupäivä tuntuu kerrassaan luontevalta toimiston osalta. Päivä on täyttynyt kilpailijoista huolehtimisella, mutta sujunut ihmeen rauhallisesti! Järjestelyt pelaavat!

Tervehdys teille kaikille lukijoille, sellokilpailun seuraajille!

Tulen kirjoittamaan teille blogia näillä sivustoilla kilpailun ajan. Kirjoitan sitä suoraan kilpailun sydämestä, kilpailutoimistosta Sibelius-Akatemian kamarimusiikkisalista. Olen kilpailun tiedottaja, mutta toimin myös kilpailusihteerinä siinä missä muutkin sihteeristömme jäsenet.

Viimeisimmät kommentit

Pelaa Sello-visaa
Lataa soittoääniä