Sisältö


Maj Lind -kilpailun internet- ja wap-sivustot avataan 16.5.2007.

Kilpailupaikkakunnat

HelsinkiHelsinki

Helsinki

Helsinki on monipuolinen kulttuurikaupunki. Ruotsin kuningas Kustaa Vaasa perusti Helsingin vuonna 1550 ja se on ollut suomen pääkaupunkina vuodesta 1812. Helsinki on suomalaisen sivistyksen ja talouden kehto.


Sibelius-AkatemiaSibelius-Akatemia

Sibelius-Akatemia

Sibelius-Akatemia vastaa musiikin alan ylimmästä opetuksesta Suomessa. Yliopisto kouluttaa itsenäiseen taiteelliseen työhön kykeneviä taiteilijoita, pedagogeja ja musiikin asiantuntijoita. Yliopiston luonteesta johtuen konsertteja on runsaasti, vuosittain useita satoja.


Finlandia taloFinlandia talo

Finlandia-Talo

Finladia-Talo on suosittu rakennustaiteellinen nähtävyys ja Helsingin kauneimpia käyntikohteita. Taloon käy vuosittain tutustumassa kymmeniä tuhansia matkailijoita. Talo on Alvar Aallon taidonnäyte ja Finlandia-salin lämpiöstä, Piazzalta, avautuu upea näkymä Töölönlahdelle.


TapiolaTapiola

Espoo

Espoo viettää 550-vuotisjuhliaan vuonna 2008. Espoon henkinen keskusta on Tapiolassa, jossa toimii myös Espoon kulttuurikeskus. Espoossa on monta pientä keskusta ja se on voimakkaasti yhteydessä Helsinkiin. Sillä on kuitenkin oma identiteettinsä ja omat voimavaransa.


KuopKuopio

Kuopio

Vuonna 1775 perustettu Kuopio on osaamisen, tieteen ja teknologian kaupunki. Kuopio ei kuitenkaan unohda juuriaan - aito, myönteinen savolaisuus on arvossaan tänäkin päivänä. Legendaarisinta kuopiolaisuutta ovat kalakukot, tori, savon murre ja Puijo. Kuopio tunnetaan myös monista tapahtumistaan, kuten Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista ja Puijon mäkihyppykilpailuista.


Kuopion musiikkitaloKuopion musiikkitalo

Kuopion Musiikkikeskus

Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressitalojen eliittiin.Talon ylpeys on 1064-paikkainen Konserttisali, jonka akustiikan on suunnitellut professori Alpo Halme. Lopputulos on ollut laajasti kiitelty ja sali soveltuukin loistavasti klassiselle ja kevyelle musiikille.


Jyväskylän kirkkopuistoJyväskylän kirkkopuisto

Jyväskylä

Jyväskylän kaupunki on perustettu vuonna 1837. Kaupungissa suosio perustuu hyvän sijainnin ohella useiden korkeatasoisten museoiden, teattereiden, orkestereiden ja kuorojen sekä tapahtumien monipuolisuuteen. Suosittuja tapahtumia ovat mm. Grafica Creativa, Alvar Aalto Symposium ja Jyväskylä Summer Jazz sekä Jyväskylän Suurajot.


Jyväskylän teatteritaloJyväskylän teatteritalo

Jyväskylän teatteritalo

Jyväskylän teatteritalon on suunnitellut akateemikko Alvar Aalto. Teatteritalo on osa Aallon 1960-luvulla tekemää Jyväskylän hallintokorttelisuunnitelmaa. Suuren näyttämön katsomossa, jossa Paulon sellokilpailut soitetaan, on 551 paikkaa. Lämpiöstä avautuu laajat näkymät hallintokortteliin ja Kirkkopuistoon.


OuluOulu

Oulu

Oulu on Pohjois-Suomen suurin kaupunki. Kaarle IX:n vuonna 1605 perustama kaupunki on ikivanha kauppapaikka Oulu tunnetaan yhteistyökykyisistä ja osaavista ihmisistä, kehittämisaktiivisuudesta, laadukkaista palveluista, monipuolisesta elinkeinorakenteesta ja vahvasta taloudesta.


Oulun musiikkikeskusOulun Musiikkikeskus

Oulun Musiikkikeskus

Oulun Musiikkikeskus koostuu kahdesta eri laitoksesta. Madetojan salissa, jossa Paulon sellokilpailun esitetään, on 816 paikkaa. Salin akustiikan ovat huippusolistit, kapellimestarit ja kriitikot havainneet erinomaiseksi. Yhtä tärkeä kuin akustiset ominaisuudet on salin visuaalinen ilme.


Tutustu kilpailijoihin

Viimeisimmät kommentit

Pelaa Sello-visaa
Lataa soittoääniä