Sisältö


Maj Lind -kilpailun internet- ja wap-sivustot avataan 16.5.2007.

Kiitoksia YLE!

Haluan tässä vaiheessa kiittää Anna-Kaarinaa, Marjaanaa sekä kaikkia muitakin, jotka ovat olleet mukana tässä YLE:n Paulo-projektissa. On ollut erittäin mielenkiintoista olla välillä kuuntelemassa ja seuraamassa musiikkiesityksiä hieman erilaisesta vinkkelistä. Varsinkin soittoäänien nauhoitus Pekan kanssa on jäänyt mieleen. Tämä on ollut hieno kokemus!

Kommenttini finaalikonsertoista viivästyvät teknisten ongelmien takia. Nyt ei jostain syystä Boston-Helsinki yhteys toimi ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen kuitenkin sillä välin vastaillut FAQ-osastolla oleviin kysymyksiin, joita minulle on lähetetty. Vielä viimeisen kerran selityksenä niille joille minun roolini on jäänyt epäselväksi: Minä toimin YLE:n nettikommenttaattorina, joka siis asuu ja elää täällä bittivirroissa. Minun fyysisellä sijainnilla ei siis ole mitään merkitystä. En usko, että tällaista on edes kokeiltu aikaisemmin. Sillä, että en ole ollut paikanpäällä ja että en ole kuullut kaikkia suorituksia ei ole mitään merkitystä, koska kommentoin vain ja ainoastaan internetin kautta näkemääni ja kuulemaani. Sitä varten kommentteja antaa myös Riitta Pesola, joka on hienosti urakoinut koko kilpailun läpi. Tarkoituksena oli siis tuoda kilpailut entistä laajemmin internettiin ja katsoa mitä tapahtuu jos niitä seurataan vain ja ainoastaan sitä kautta. Tämä on hieno asia esimerkiksi niille jotka eivät kilpailujen aikana ole Suomessa, kuten minä.

Kuten monet ovat huomanneet on keskustelu ja kommentointi tällä nettisivulla karannut hieman aiheesta. Toivottavasti tämä keskustelu auttaa meitä kaikkia miettimään asioita hieman uudessa valossa. Minä ainakin olen oppinut uutta tämän kokemuksen kautta.

Onnea voittajille jo näin etukäteen!

Tipi

Viimeisimmät kommentit

Pelaa Sello-visaa
Lataa soittoääniä