Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Kädet kertovat
 
Kategoriat:

Kädestä lukemalla voi saada selville henkilön luonteenpiirteitä ja tunne-elämän asioita. Kädestälukija Vieno Puustjärvi kertoo, mitä kaikkea käsistä selviää.

Eeva-Helena Laurinsalo vieraili kädestälukija Vieno Puustjärven vastaanotolla. -Täytin talvella 50 vuotta. Eka puolikas elämästä meni mukavasti, ehkä mä kuulen kohta Vienolta miten toinen puolikas saattaisi mennä…

Ei ennustaja vaan kädestälukija

copyright YLE/videokuvaa

Vieno Puustjärvi painottaa napakasti, ettei hän ole mikään ennustaja. Hän on kirologi, kädestälukija. Vienolla on selitys siihen, miksi käden viivat kertovat niin paljon. - Kuuden ensimmäisen ikävuoden aikana aivot keräävät noin 80 % siitä tiedostosta josta ne seulovat ihmisen kohtalon. Kädestä lukemalla voi saada selville luonteenpiirteitä ja tunne-elämän asioita. - Monet oikein loukkaantuu, kun eivät pidä siitä mitä kädestä näen. Syytönhän minä toisten käsiin olen!, Vieno puuskahtaa.

Vasemmassa kädessä annetut lahjat, oikeassa kuinka niitä käyttää

Kirologin vastaanotolla ensin luetaan ihon pinta. Se kertoo emotionaalisesta herkkyydestä. Myös sormien pituus, muoto ja joustavuus tulkitaan tarkoin. Vasemmalla ja oikealla kädellä on oma merkityksensä. – Vasen käsi kuvaa syntymässä annettuja lahjoja ja oikea käsi sitä, miten niitä tässä päivässä käyttää.

copyright YLE/videokuvaa

Eeva-Helenan kädestä paljastui mm. tunneihmisen pieni peukalo, latteahko Venuksen kukkula ja vahva intuition viiva. Vierailu Vieno Puustjärven luona inspiroi Eeva-Helenaa. – Nyt katson käsiäni aivan uusin silmin. Tämä todella pisti ajattelemaan.
Kirsi Markkanen / PRIIMA

__________________________

copyright YLE/videokuvaa

Pääviivat

Käden kolme perusviivaa ovat pään viiva, sydämen viiva ja elämän viiva. Usein näistä yksi on vahvempi kuin muut. Se paljastaa ohjaavatko ihmistä valinnoissa tunteet, järki vai vaistot.

Sydämen viiva alkaa pikkusormen alta. Se kertoo tunne-energiasta, tavasta tuntea ja osoittaa rakkautta. Sydämen viivaa luetaan oikealta vasemmalle. Suora viiva viittaa uskolliseen luonteeseen, ketjuuntuva viiva kertoo henkilön olevan flirttailija, jolla on monta rautaa tulessa.

Päänviivaa luetaan vasemmalta oikealle. Se kertoo ajattelutavasta, loogisuudesta ja taipumuksesta järkeilyyn. Ylöspäin kaartuva viiva viittaa ahkeruuteen ja opiskeluun. Jos viiva haarautuu kahtia, sitä sanotaan kirjailijan haarukaksi.

Elämänviiva lähtee peukalon ja etusormen välistä. Syvä viiva kertoo elämänhalusta ja energiasta.

Kohtalon viiva kulkee keskisormen ja ranteen välissä. Sen puuttuminen viittaa siihen, että henkilö joutuu tekemään töitä onnensa eteen.

Elämän suuret rakkaudet näkyvät lyhyinä vaakasuorina viivoina kämmensyrjässä pikkusormen ja sydämen viivan välissä.