Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
12.04.2007
 

Studiokeskustelu - Aikuinen seksi

Aikuisen pariskunnan seksi on edelleen jonkinlainen tabu. Siitä eivät pariskunnat puhu keskenään eivätkä ainakaan tuttavien kesken. Mikähän on aikuisen pariskunnan seksissä tärkeintä?

 

Voilla vaihdevuosioireita vastaan

Varpu Tavi sanoo, että suurin osa naisten vaihdevuosioireista on heidän itsensä tietämättään aiheuttamia. Lisäksi hän väittää koululääketieteen epäonnistuneen naisten vaihdevuosioireiden hoidossa.

 

Kädet kertovat

Kädestä lukemalla voi saada selville henkilön luonteenpiirteitä ja tunne-elämän asioita. Kädestälukija Vieno Puustjärvi kertoo, mitä kaikkea käsistä selviää.

 

Mitä kuuluu Olavi Tupamäki?

Olavi Tupamäki (s.1944) muistuu monelle mieleen SMP:n kulta-ajoilta 70-luvun alusta. Nuori kansanedustaja herätti huomiota niin aatteillaan kuin vaatteillaankin.

 

Kari Kyrönseppä - Tv-arvostelu

Kevät etenee, kesä lähestyy, lehdet ilmestyvät puihin – ja kesätoimittajat lehtiin. Mitä kesätoimittajat pannaan tekemään? Helpointa, mitä lehdestä löytyy: tv-ohjelmakritiikkejä.

 

Pillereistä potenssipakko?

Rautakanki nousee erektiolääkkeitä valmistavan yrityksen nettisivuilla tömäkkään seisontaan. Myös pillereiden myynti on jämäkässä kunnossa, Suomessa käytetään noin 10 000 potenssipilleriä päivässä.

 

Aseharrastajat Sven Tuuvan teknologiassa

Haukiputaalla rakennetaan kansalaisopistossa mustaruutiaseita. Niitä suustaladattavia, joita merirosvot aikoinaan käyttivät. Ja niitä ei tehdäkään mistään valmiista rakennussarjoista.